Horoscop: Cât de snoabă eşti, în funcţie de zodia ta. Află crudul adevăr

Nativa din Peşti vrea să pară altfel decât este. Descoperă cât eşti de predispusă să devii o persoană snoabă, în funcţie de zodia ta.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ina pe 13 Iun 2013, 23:00
    subiect nedocumentat...

    asa este...si eu sint "peste"...articolul este scris doar de dragul de a scrie despre....ceva....documentati-va, faceti sondaje...numai asa o sa mai aveti cititori....

    3
    0

  • zambirici pe 12 Iun 2013, 20:55
    Cred ca mintea pestilor e prea ntortocheata ca sa fie descusuta

    Deci asta-i cel mai amuzant horoscop pe care l-am citit^^! Deci pestii sunt snobi?Hihi...pai adevarul e ca cle mai altruiste persoane precum pestii au o gandire destul de intortocheata deci bravo voua daca sondand mintea pestilor ati ajuns la o concluzie! Eu personal sunt peste si nici macar eu nu-mi dau seama ce logica urmez(nici nu stiu daca exista cu adevarat una). Eu intr-o zi critic cum traiesc bogatii si-a doua cand e vorba de cumparaturi uii... super risipa. Intr-o zi ajut persoanele nevoiase si ma simt in al noualea cer si a doua ma apuc sa critic vestimentatia colegelor mele.... N-am habar daca-s superficiala ,dar chestia ca au ajuns la o concluzie sondand gandurile ubor persoane asemeni mie,e cu siguranta de admirat.

    4
    0

  • Catlover pe 11 Iun 2013, 20:53
    Nu sunt de acord

    Sa fim seriosi, articolul asta e cam pe dos : Balantele superficiale si indecise au si tendinta de a fi snoabe , iar Pestii sunt prea profunzi ca sa fie snobi . Ati nimerit-o doar la Sagetator, campionii acestui defect.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod