Vrei gene lungi si dese? Le poti avea!

Frumusetea ochilor tai este accentuata de frumusetea genelor. Nu este de mirare ca genele lungi, voluminoase si arcuite sunt asociate cu feminitatea. Unele dintre noi sunt suficient de norocoase incat se pot mandri cu astfel de gene de la mama natura.
Frumusetea ochilor tai este accentuata de frumusetea genelor. Nu este de mirare ca genele lungi, voluminoase si arcuite sunt asociate cu feminitatea. Unele dintre noi sunt suficient de norocoase incat se pot mandri cu astfel de gene de la mama natura. Dar pentru cele care nu stau chiar atat de bine la acest capitol, exista din fericire mici trucuri care le pot ajuta sa stimuleze cresterea genelor si sa le amplifice frumusetea. Iata cateva dintre ele:

Cum sa ai gene lungi: Demachiere perfecta!


Acumularea de mascara si fard la radacinile genelor, impreuna cu alte tipuri de reziduri precum sebum, praf si celule moarte de piele, poate determina caderea genelor. De aceea, la fiecare demachiere, trebuie sa acorzi o atentie deosebita genelor tale.
Asigura-te ca la baza lor nu mai exista mascara sau fard si curata-le cu un gel demachiant special daca ai folosit mascara rezistent la apa.

Gene dese: Fara iritatii!


Iritatiile minore sunt destul de comune la nivelul pleoapelor, avand adesea ca efect o cadere accentuata a genelor. Principala cauza a iritatiilor este demachiere necorespunzatoare sau atingerea pleoapelor cu mainile murdare. Pentru a le preveni, in primul rand asigura-te ca iti cureti perfect genele in fiecare seara, inainte de culcare, iar in al doilea rand, apeleaza la comprese reci cu infuzie de musetel. Aplica pe ochi doua pliculete de musetel, pe care le-ai lasat in prealabil la infuzat cinci minute.

Taie varfurile genelor


Pentru o regenerare activa, taie foarte putin din varfurile genelor. Numeroase persoane care si-au taiat sau si-au ars accidental genele au observat apoi o crestere pronuntata a acestora.
Asta nu inseamna ca trebuie sa "bagi" foarfeca in genele tale... Ai nevoie de ceva rabdare pentru a taia extrem de putin din varfurile genelor, care sunt adesea si usor degradate. Poti apela la o astfel de procedura o data pe an sau chiar mai rar.

Vopseste-ti genele


Genele tale sunt mai lungi decat stii si asta pentru ca varfurile sunt atat de subtiri si de fragile incat pot fi usor transparente. Daca nu esti adepta aplicarii zilnice a mascarei, vopsirea genelor poate fi o solutie de compromis. Pentru ca sunt vopsite de la radacina pana la varfuri, genele vor fi mult mai vizibile si vor parea mai lungi. Nu uita ca vopsirea genelor trebuie realizata numai cu vopsea special destinata acestui scop, vopsea ce nu contine amoniac sau alte substante daunatoare ochilor.
Ar fi de preferat sa apelezi la ajutorul unui profesionist, intr-un salon de infrumusetare.

Vitamina E, importanta pentru gene lungi


Aplica vitamina E pe gene, cat mai aproape de radacini, dar avand grija sa nu iti intre in ochi. Vitamina E stimuleaza cresterea parului si in acelasi timp hraneste pielea. Daca iti cad ceva mai multe gene dintr-o anumita zona, iar caderea lor este asociata si cu mancarime, este posibil ca zona respectiva sa fie afectata de o iritatie. Vitamina E calmeaza iritatia si stopeaza caderea acestora. Aplica vitamina E, care se gaseste sub forma de ulei, cu ajutorul unei periute speciale pentru gene.

Uleiul de masline


Tocmai pentru ca este foarte bogat in vitamina E, dar si in alte tipuri de nutrienti, uleiul de masline poate face minuni pentru genele tale. Acesta le intareste structura si le ofera stralucire.
Aplica putin ulei de masline pe degete, inchide ochii si maseaza-i delicat, insistand asupra genelor.

Uleiul de ricin


Uleiul de ricin este cunoscut de multa vreme pentru proprietatile sale de regenerare si stimulare a cresterii parului. Aplica-l in fiecare seara pe gene, cat mai aproape de radacini. Ai grija ca uleiul sa nu iti intre in ochi pentru ca poate provoca o senzatie de usturime. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (46)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 22 Dec 2014, 23:41
    gene lungi

    am folosit idol lash si nu mi -a dat nici un rezultat.....

    0
    0

  • Miri pe 12 Dec 2014, 10:09
    Realash

    Trebuie sa recunosc ca si mie mi-a atras atentia acest intensificator. Mi se pare totusi putin cam scump, dar daca functioneaza isi merita banii.

    0
    0

  • Miri pe 12 Dec 2014, 10:09
    Realash

    Trebuie sa recunosc ca si mie mi-a atras atentia acest intensificator. Mi se pare totusi putin cam scump, dar daca functioneaza isi merita banii.

    0
    0

  • Maria pe 21 Nov 2014, 09:55
    Intensificator cresterea genelor

    M-am apucat si eu sa ma dau cu Realash de aproape o luna de zile. E ok produsul, pentru ca vad ca au inceput genele sa creasca in dimensiune. E o lungime mica, dar e un pas inainte pentru mine si-mi da speranta ca dupa ce o sa termin tratamentul de 3 luni o sa am rezultate supebune!

    0
    0

  • Lucia pe 6 Nov 2014, 00:54
    Fetelor ajutatima va rog!!

    Am facut alungirea genelor 4 luni la rind,acum mi leam scos si e dezastru practic nu mai am gene....iar cele pe care le am sunt oribile.....Ajutatima varog sami restabilesc genele!!!:(

    0
    0

  • gorik pe 21 Oct 2014, 15:23
    Realash

    Un intensificator foarte eficient in alungirea si ingrosarea genelor este Realash. Sora mea il foloseste de o luna si chiar se observa diferenta. Poate o sa-mi iau si eu :)

    1
    0

  • ileana pe 1 Iul 2014, 04:13
    sprincene si gene frumose de invidiat

    eu folosesc uleiul de ricin de dedoar douo saptamini si vad rezultatele sprincenele si genele sint mai dese si mai frumase genele sint mai lungi si mai dese folositi cu incredere uleiul de ricin ca este forte eficient si resultatele se vad dupa o saptamina de tratament eu folosesc uleiul de ricin si pentru riduri

    0
    0

  • Tatiana pe 13 Sep 2013, 12:14
    Gene

    Taierea genelor RECOMAND, eu m-am apucat si am taiat cu foarfeca si sunt foarte multumita, adik mi-au si crescut intr-o luna s-au si indesat si au si un aspect mult mai frumos :D:D:D abia astept la vara ori mi le tai iara ori le ard pentru ca astea 2 metode sunt solutia perfecta pt cresterea genelor

    1
    3

  • TATIANA pe 19 Aug 2013, 09:44
    Mavala

    Sunt nespus de bucuroasa ca am aflat de preparatul dat , dar la noi in Moldova Chisinau unde se poate gasi acest preparat MAVALA pentru cresterea genelor va rog foarte mult scrietimi si mie adresa voi fi recunoscatoare ? Multumasc mult astept .......................

    2
    2

  • Eleny pe 17 Iul 2013, 16:05
    Nu tratamentelor care ofera "asa zisa imbunatatire a cresterii genelor si a indesirii acestora"

    Doamne fereste!nu apelati la implanturi de gene ca au efecte asupra sanatatii ochilor. Am citit si vazut cazuri in care femeile care au apelat la aceasta solutie au ramas ori cu infectii care le au afectat vederea, fie le-a afectat si pe cele naturale....cel mai bine e sa aveti grija de genele voastre folosind demachiante pe baza de componenti naturali, folositi si ceaiul de musetel.Aveti grija de sanatatea ochilor.

    4
    1

  • Roxana pe 11 Iul 2013, 13:46
    Gene .

    Folosesc ulei de ricin de mai bine de 4 luni , si nici un rezultat . Iar de taiat , nu ma incumet , mai ales ca nu prea am de unde :) ! Vopsirea genelor nu cred ca este benefica , avand in vedere faptul ca aplicam rimel toata ziua.. Iar sa ne apucam sa facem toate tratamentele existente , nu prea este convenabil . Gandindu-ne la timpul si banii irositi . Eu consider ca ar fi fost frumos sa ne fi nascut ,, corespunzator ,, . Restul cazurilor , sunt noroc ! ;))

    1
    2

  • Amelia pe 24 Iun 2013, 22:01
    Tratament gene

    Eu am folosit LiLash si am obtinut dupa 3 luni niste gene incredibil de lungi. Vedeti aici poze cu genele mele inainte si dupa 3 luni https://www.facebook.com/Cosmetic.beauty.shop1?ref=hl L-am cumparat initial din SUA si apoi am vazut ca se gaseste si la noi http://cosmeticbeauty.ro/products/treatment-for-eyelashes-and-eyebrows/li-lash-tratament-crestere-gene

    9
    4

  • demi pe 9 Mar 2013, 01:16
    se mai poate face comanda?

    incerc sa dau si eu comanda de latisse si nu imi primeste nimeni comanda:|

    3
    1

  • madaD pe 25 Feb 2013, 10:38
    Latisse si Idol Lash sunt unul si acelasi ?

    Buna tuturor ! Nu inteleg de ce tot spuneti ca ati comandat Latisse de pe http://www.crestereagenelor.blogspot.ro/ .... sa inteleg ca Idol Lash e de fapt Latisse ? nu scrie pe site ca e vorba despre acelasi produs . Daca ma poate lumina cineva .... Multumesc !

    2
    2

  • Marioara pe 26 Sep 2012, 14:35
    Ricin

    Vrea si sotul meu sa foloseasca uleiul de ricin, e indicat? http://feminishop.ro/uleiuri-vegetale/5808-ulei-de-ricin-bio-virgin-100-ml-.html

    2
    0

  • daniela pe 12 Sep 2012, 20:02
    gene lungi si dese

    de cand ma stiu am genele rare si scurte mereu mi-am dorit gene lungi si dese, nu stiu daca voi reusi vreodata pt ca am incercat tot felul de tratamente din pacate fara rezultate inclusiv cu ulei de ricin doresc sa intreb daca a folosit cineva ARDELL??????SI DACA A AVUT REZULTATE? doresc sa-l cumpar dar parca mi-e teama sa nu dau banii aiurea . multumesc frumos

    2
    0

  • Elena pe 16 Iul 2012, 20:26
    vreau gene lungi!

    Sa inteleg ca produsul Latisse si idol-lash.. e unul si acelas? Si daca nu, atunci care dintre ei este mai bun?

    2
    0

  • bianca pe 13 Iul 2012, 19:31
    gene..

    pfff eu tocmai mi`ai taiat putin din gene..si ma fac in fiecare seara dupa demachiere cu ulei de ricin...masez bine genele, in special la radacin.. asta bineinteles fiind f atenta sa nu`mi imtre in oki,,,, sunt nerabdatoare sa vad dak voi avea cv rezultate si in kat timp ,,pt k mnah le`am mai si taiat :D:D..

    1
    2

  • mihaela pe 29 Iun 2012, 16:54
    gene si sprancene

    Buna, Alina, tot cautand tratamente pt. gene si sprancene am dat vazut si comentariul tau in legatura cu Latisse, am vrut sa-l comand si eu dar am avut unle ezitari, am vazut ca tu l-ai folosit poti sa-mi spui si mie cum este , daca are efecte secundare , ce rezultate are, daca te pot contacta sa vorbim , te rog mult

    0
    2

  • Alina pe 13 Mai 2012, 20:19
    Chiar au crescut foarte mult genele mele!

    Visul meu de cand ma stiu a fost sa am genele lungi si dese pentru ca nu am fost inzestrata cu asa ceva. Am incercat toate tratamentele de pe piata cu care am fost mai mult sau mai putin multumita, dar nu pot spune ca am observat vreo crestere foarte vizibila. De 8 saptamani folosesc Latisse si sincer am genele la care am visat, foarte lungi si dese. Am ezitat un pic pana a-l folosi ca e pe baza de bimatoprost dar nu am mai avut emotii cand am vazut ca e singurul tratament aprobat FDA din SUA care este un organism foarte dur in SUA si am citit ce au spus cei care l-au folosit ca nu au avut efecte adverse. Sincer e singurul tratament care functioneaza si vi-l recomand cu toata increderea. Eu l-am achizitionat de pe www.crestereagenelor.blogspot.com

    4
    0

  • sonia pe 25 Mar 2012, 00:44
    eyelash enhancer

    poti incerca tratamentul eyelash enhancer, nu are efectele secundare pe care le au alte tratamente pt cresterea genelor. te tine destul de mult un flaconel, pentru vreo 3 ture a cate 7 saptamani, cam asa. Deci o gramada.. il gasesti pe sigina.ro/eyelash-enhancer/

    3
    0

  • Roxana pe 5 Mar 2012, 15:15
    Pentru Alexandra

    Am o intrebare: cat te tine un flacon de Latisse ?

    1
    1

  • Roxana pe 5 Mar 2012, 15:12
    Gene lungi

    M-ar interesa daca poate Zamfira sa-mi spuna cat de mare e tubul flaconului dw Idol Lash si in cat timp se vad rezultatele. Eu abia l-am cumpat si mi se pare f mic.

    1
    0

  • Alexandra pe 30 Dec 2011, 17:01
    Latisse asta e solutia !

    Folosesc de 6 saptamani Latisse, tratament pentru cresterea genelor si va pot spune ca e cel mai bun. Mi-au crescut genele mult, sunt duble si s-au indesit.Cand l-am cumparat aveam un pic emotii avand experieta a catorva zeci de tratamente care n-au dat rezultate. Vi-l recomand cu toata increderea.Eu l-am cumparat de pe www. crestereagenelor.blogspot.com la un pret f bun!

    4
    1

  • georgiana pe 24 Sep 2011, 23:06
    gene marfa

    eu mi le-am taiat din radacina si m-am culcat si de dimineata crescusera de doua ori mai mari decat le aveam inainte!

    9
    57

  • paula. pe 27 Iun 2011, 14:00
    Geneke taiate+ricin

    Eu,saptamana trecuta mi-am taiat genele!Dupa aceea am crezut ca innebunesc cum aratam!Am folosit ulei de ricin,si in continuare il folosesc e fooooarte bunn!Genele s-au facut mai dese,si au crescut putin....abia astept sa vad rezultatul final!

    3
    4

  • Raluca pe 19 Iun 2011, 14:32
    Implant de gene

    M-ar interesa un implant de gene,dar am auzit k este pe un an,si vreu sa stiu da este adevarat???..mi-am tot pus gene false la salon si am ramas fara gene...daca as folosi ulei de ricin sau vitamina E credeti k mi-ar creste inapoi genele???multumesc,astept raspuns

    2
    0

  • zamfira pe 7 Ian 2011, 15:23
    gene lungi dese si frumoase

    Si in Romania se fac implanturi de gene si costa numai 6000 euro! Eu personal am vrut sa-mi fac si efectul nu e pe viata ci cam un an. E exagerat de mult iar operatia nu e chiar simpla! Asa ca m-am linistit si mi-am cumparat un tratament pentru cresterea genelor,Idol Lash e produs in America. Acum am niste gene asa de lungi ca ma deranjeaza cand port ochelari de soare! L-am cumparat de pe www.crestereagenelor.blogspot.com Incearca-l si nu o sa te mai gandesti la operatie!

    4
    0

  • iryys pe 14 Aug 2010, 20:54
    sooooper........

    Imi ajuta foarte mult sfaturie d-voastra..........multumesc din suflet

    2
    1

  • denisa pe 4 Aug 2010, 13:41
    sondaj

    eu folosesc ulei bunica si este foarte bun sau mai fak tinctura de ardei e la fel de buna le intareste si le ridika

    2
    12

  • madu10 pe 23 Iun 2010, 10:37
    buna

    eu ma dau cu ulei de ricin e ff bun si mi`am taiat si putin varfurile:)

    5
    0

  • ioana pe 19 Mai 2010, 01:18
    mavala si cargo

    cumparati`va de la MAVALA solutie de aia pentru cresterea genelor .. costa 40 lei si va ajunge minim 2 luni .. va dati in fiecare seara dupa demachiere (eu o folosesc si ca baza de machiaj sub rimel .. adica aplic un strat de mavala si unul de rimel L`oreal) cand nu vreau un machiaj extraordinar renunt la rimelul L`oreal.. si ma dau cu rimel CARGO (de la sephora) .. am cred vreo 4 luni de cand genele mele sunt lungi dese si cad foarte rar .. nu recomand nimanui uleiul de ricin .. e greu de aplicat iti intra in ochi .. te trezesti dimineata tot unsa de la ulei .. e greu si inutil .. cu 140 lei (cargo + mavala) ai genele perfecte .. trust me :)

    4
    0

  • nina pe 8 Apr 2010, 20:07
    @adriana

    Uleiul de ricin il gasesti la farmacii, nu e deloc scump, cam trei lei si iti ajunge mult sticluta are 25 ml.

    3
    1

  • adriana pe 6 Apr 2010, 21:40
    gene

    unde se gaseste uleiul de ricin???

    1
    1

  • dorys pe 1 Feb 2010, 09:55
    Implant gene

    As dorii sa stiu daca cineva a facut implant de gene , stiu ca e f scump dar ma intereseaza si cat poate fi de reusit, doar la un cabinet in bucuresti se face???? Va multumesc!!

    1
    0

  • andra pe 31 Ian 2010, 19:44
    gene

    www.lash-art.ro

    2
    1

  • Criss pe 31 Ian 2010, 18:02
    :)

    Uleiul de ricin ajuta foarte mult,insa nu trebuie utilizat in exces cel mult o luna,dupa o luna incepe sa"roada" de la radacina firul respectiv,si genele incep sa cada la demachiere(de preferabil se utilizeaza inainte de culcare).In ceea ce priveste taierea varfurilor,depinde de persoana,de posibilitatea de regenerare etc,aceasta optiune fiind subiectiva!Insa a aparut in rimel la Sephora care promite rezultate incredibile!Cativa mm intr-o luna de utilizare succesiva!

    1
    0

  • aliona pe 29 Ian 2010, 22:25
    gene...

    deja am 22 de ani si in fiecare primavara imi tai genele, sa va spun nici un rezultat.... cu ulei de ricin am incercat si e bine, daca il aplici corect dormi toata noaptea si nu te deranjeaza, dimineata se spala. numai asta m-a ajutat,.

    2
    1

  • dora pe 29 Ian 2010, 20:16
    alex????

    Spune te rog , ai incercat???? eu tocmai mi-am taiat varfurile!

    2
    0

  • alex pe 29 Ian 2010, 18:39
    Gene

    NU!!! le taiati ca nu mai cresc!~

    4
    2

  • Vally pe 27 Ian 2010, 21:40
    Bijuterii argint

    Pentru bijuterii de argint 925 produse exclusiv in Italia la preturi imbatabile accesati: http://bijouxitaly.blogspot.com

    1
    0

  • Ella pe 27 Ian 2010, 14:24
    Buna!

    As dori si eu sa fac o intrebare foarte importanta pentru mine:exista sansa ca uleiul de ricin sa afecteze ochilor? Tinand cont ca trebuie sa dormi cu el pe gene o noapte intreaga... Multumesc!

    1
    1

  • Roxy pe 26 Ian 2010, 23:01
    gene luungi

    mi-a placut foarte mult articolul acesta; multe idei si sfaturi interesante;

    2
    0

  • nina pe 26 Ian 2010, 10:19
    Pentru Criss

    Multumesc mult pentru raspuns!!!!

    1
    0

  • Criss pe 26 Ian 2010, 09:10
    Cred ca asta este solutia

    Da sigur se fac implanturi.Costul acestor implanturi este intre 400-1500 euro in functie de desimea dorita,de cate fire se implanta etc.Implantul se face la doctor estetician Adina Alberts!

    3
    0

  • nina pe 25 Ian 2010, 21:23
    gene lungi,dese si frumoase, ce ideal!!!!

    Superb articol, ador sa am gene extra, am o intrebare pentru cine poate sa imi raspunda, in tara noastra se fac implanturi de gene? Multumesc.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod