Sunt unghiile false periculoase?

Toate femeile isi doresc macar in anumite momente o manichiura superb, cu unghii lungi si lac intact. Pentru ca nu toate avem norocul...
Toate femeile isi doresc macar in anumite momente o manichiura superb, cu unghii lungi si lac intact. Pentru ca nu toate avem norocul sa o si detinem, trebuie sa recurgem la unghii false. Daca nu apelezi frecvent la aceasta metoda, nu e nicio problema, dar daca ai facut un obicei din asta, trebuie sa ai grija. Unghiile false sunt frumoase dar si periculoase.

In primul rand trebuie sa stii ca exista doua sisteme diferite de unghii false: capsulele si cele sculptate sau modelate. Capsulele din plastic se prezinta sub forma unui mulaj care reproduce unghia. O aplicam lipind-o cu un lipici special si apoi ii dam forma dorita.

Unghiile sculptate sunt realizate prin folosirea unui material asemanator rasinii, care se muleaza pe unghia naturala cu ajutorul unui sablon.
Rasina acrilica este obtinuta prin amestecul unei pudre si a unui lichid care permite confectionarea pastei ce serveste la sculptarea unghiei false.

Pentru a aplica unghiile false este nevoie de o pregatire prealabila. Unghiile naturale sunt plilite chiar si pe partea lor lucioasa pentru a usura aderarea acrilului. Aceasta etapa este cea mai agresiva pentru ca subtiaza unghia si o face mai fragile. Pilirea creste gradul de penetrare a produselor chimice, foarte toxice.

Anumiti manichiuristi experti pilesc delicat suprafata unghiei naturale, dar altii o subtiaza prea mult. Anumite centre folosesc chiar pile electrice care produc adevarate dezastre.
Asa se explica faptul ca persoanele care isi pun frecvent unghii false nu mai pot sta fara ele. Nu pentru ca ar avea unghii urate ci pentru ca ele s-au deteriorat in timp.

Daca unghiile sunt pilite si devin foarte subtiri, substantele toxice patrund si in piele. Lipiciul folosit la atasarea unghiilor capsule este mai putin toxic decat gelul sau acrilul.

Unghiile false pot duce la complicatii. Rasina acrilica poate provoca iritatii si eczeme ale pielii din vecinatatea unghiei. In unele cazuri apar iritatii si la distanta, cauzate de atingerea zonei cu unghiile. Pot aparea egzeme la nivelul pleoapelor, pe fata sau pe gat.

Unghiile false favorizeaza exfolierea celor naturale pentru ca acrilul ataca pielea de sub unghie, iar unghia naturala se albeste.
De asemenea, ea se poate ingalbeni sau invineti din cauza unei infectii bacteriene.

Printre altele, exfolierea unghiilor naturale este favorizata de lungimea lor, determinandu-ne sa le folosim si sa ne servim de ele ca de niste instrumente; deschidem sticle, indepartam impuritati. Si spalatul vaselor este o problema pentru unghii. De reguila, cu cat unghia este mai lunga, cu atat este mai fragila.

Unghiile false le afecteaza pe cele naturale, acesta fiind motivul pentru care atunci cand le indepartam nu suntem prea mandre de urmari. Fenomenul este acelasi ca atunci cand indepartam lacul de unghii cu acetona. Desi am aplicat in prealabil o baza, unghia ramane terna, galbuie si chiar patata.
Asta ne determina sa aplicam o alta oja si sa nu mai putem scapa din acest cerc vicios.

Trebuie sa eviti sa porti unghii false chiar si temporar, dar daca ti le doresti, opteaza pentru capsule pentru ca sunt mai putin periculoase. Mergi la cabinete specializate pentru a profita de experienta manichiuristilor.
 

Comentariile 1-50 din 52

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • VNM pe 22 Oct 2015, 17:10
    Ce fraiere

    bblusha1986 "Eu cred ca manichiura e cartea de vizita a unei femei" - mai sa fie, dar ce, iti scrii adresa pe ele? :)) Oxana " puneţi-vă unghii false,merită" - spune-ne si la ce te ajuta daca tot le recomanzi Nicoleta " a-si dori eu niste parere (tin sa va anunt ca am si diplome )" -tie iti trebuie putina gramatica, nu unghii false. Curiozitatea e la ce ai diplome lol sorina "sfatul meu e sa nu creati dependenta din unghiile tehnice" -vorbim de unghii, sau de droguri? de asa dependenta nu am auzit Aneta "Eu nu stiu ce sa fak am 15 ani si vreu sa-mi pun unghii cu gel " -eu zic sa te duci la scoala mai bine, aia sa "faki" cineva "Unghiile tehnice arata altfel decat o manichiura clasica.Vin si cu argumente: toate unghiile au aceeasi forma+marime vs unghii naturale: una mai scurta, una mai lunga, una mai rotunjita" -tu ai unghia falsa de la degetul mare de aceeasi forma si marime ca cea de la degetul mic ? wow.... cred ca arata penibil, dar probabil tu insati esti penibila si tu :))) In concluzie sunteti niste ratate cu unghiile voastre cu tot haha

    0
    0

  • Nicoleta pe 31 Ian 2015, 13:12
    Unghii false

    Buna fetelor eu pun unghii de 1 an de zile nimeni niciodata nu sa plans de nimic pana astazi cand o fata mi-a spus ca a 2-a zi o durea ingrozitor si ,si le-a dat jos insa intrand dupa alt cont am observat ca ea isi facea poze cu ele nu erau date jos ,a-si dori eu niste parere (tin sa va anunt ca am si diplome )

    0
    0

  • Adina pe 4 Aug 2014, 10:25
    Unghii cu gel

    Buna fetelor! Am avut si eu probleme cu ungiile cu gel, dupa o sapt incepeau sa se dezlipeasca si cadeau. Pana cand am gasit o tipa din Colentina (Veve Nails)care chiar lucreaza bine . Acu imi rezista si 4-5 sapt, doar ca se vede ca sunt crescute si trebuie sa merg la intretinere.

    0
    0

  • tatiana pe 15 Nov 2013, 22:17
    intrebare fetelor?

    cum se numeste dispozitivul sau instrumentul la care iti faci unghiile ku gel?si unde il pot gasi?

    0
    0

  • radu oana pe 31 Mar 2013, 18:44
    unghiute

    buna imi apare o iritatyie in momentu in care fac manichiura cu gel si as vrea sa stiu si eu dc imi apare daca ma poate ajuta cineva

    3
    0

  • sorina pe 9 Iun 2012, 15:03
    avantaje si dezavantaje sunt intotdeauna

    sunt din domeniul unghiilor tehnice...si pot spune ca avantajele si dezavantajele sunt in orice situatie...desi sunt din domeniu de ceva timp...nu mi_am pus unghii decat de 2 ori,am unghiile naturae destul de frumoase...si atunci cnd am ales sa imi pun unghii am stiut ca voi avea si beneficii de a avea manichura perfecta pe un timp mai lung,dar si dezamagiri,dupa ce le voi da jos,unghiia e mai subtire,moale,se rupe repede,de aceea eu am recurs la alta metoda...dupa ce am dat jos unghiile false...fac o pauza de 3 luni(pt ca in timpul asta unghiile mele se recupereaza,regenereaza)si binenteles in astea 3 luni...trebuie sa iti aplici creme,recomand si zeama de lamaie, e foarte buna,uleiuri pt cuticule pt ca si cuticulele hranesc unghia,si mai rar cate un strat de oja transparenta pt a proteja de exfoliere unghia...dupa care puteti adera din nou la unghiile false...sfatul meu e sa nu creati dependenta din unghiile tehnice...pt ca orice lucru artificial dauneaza corpului categoric !

    3
    2

  • Loredana pe 8 Apr 2012, 22:21
    iubesc unghiile astea:X

    fetelor;xtrebuie sa gasiti locul potrivit ptr a va pune unghiutee:dmie imi plac la nebunie...ma duc la intretinere la 1 luna.pe mine nu ma dor...si nici nu arata ingrozitor cum spun alte fete...bine akum depinde si de unghie.tin sa va spun unghiile mele sunt foarte mici si subtirele..dar nu am nici`o problema.sfatul meu este sa incercatati!"vorba aceea:incercarea ...moarte n`are"...BAFTA :*:*:*

    4
    2

  • iulia pe 11 Mar 2012, 15:00
    un esec

    imi pare rau dar eu am tras-o rau de tot cu unghiile mele.mi le-a pus o fata acasa la ea cu tips si pot spune ca nu imi mai doresc asa ceva in veci.nu m-au durut asa de tare niciodata.si adoua zi 8 din 10 unghii copsese si tasnea infectie de sub unghii,pe la buricele lor nu pe margini sau de la cuticule.am dat cu o crema hranitoare si una cu antibiotic folosita pt dermatita la bebelusi,abia mi-a trecut si pot spune ca sunt fericita ca am reusit sa scap doar cu atat.cred ca a pus prea mult lipici din ala ca mi s-a lipit tipsul si de piele si mi-a arso ca se vedea carne vie,ca eu le-am taiat cu o forfecuta sa le pot da cu tratament acolo si era dezastru am plans o groaza.acum nu stiu ce sa le fac la unghii sa isi revina

    7
    2

  • ninalko pe 7 Mar 2012, 18:40
    unghii false

    Conteaza foarte mult tehnica de punere a gelului si tipul lui. Eu am pe unghiile mele naturale pus un gel din rasina, tehnica cred ca se numeste " tehnica canadiana' - Fara pila electrica, fara lampa UV, fara nici o actiune agresiva, asupra unghiilor, cu un rezultat spectaculos.Gelurile se aplica exact ca un lac de unghii si se usuca, in doar 30 de secunde, cu ajutorul unui spray activator French-ul se realizeaza cu ajutorul unor prafuri speciale, care ramin, pe unghii, atit timp cit ne dorim, fara riscul de a se “ciobi”, la cea mai mica miscare gresita. Noua forma de manichiura se poate aplica pe unghia naturala sau pe unghii false.

    5
    1

  • Elena Micu pe 14 Ian 2012, 17:43
    Nu sunt de acord

    Si eu am unghii false din gel si tot cu asta ma ocup. Niciuna dintre clientele mele si nici eu nu am avut probleme pana acum. E drept ca e lucrez doar cu gel si prefer sa fac intretinere mai des decat sa pilesc unghia naturala f mult si sa aplic un strat f gros de gel. Imi pare rau sa aud ca ati avut asa niste probleme. Oricum recomand gelul si nu alte metode. mai mult recomand constructie din gel, fara tips. Trebuie doar sa gasiti protezista corecta si o sa fie ok.

    5
    5

  • nikosiraluca pe 2 Dec 2011, 20:20
    unghii false

    imi pare f rau ptr toate doamnele si domnisoarele care se pling de dureri si diferite altele dupa folosirea gelului!!!eu am pe unghii gel de 2 ani si jumatate ..pe care mi-l pun singura(cu asta ma ocup)si nici nu se crapa nici nu se rup ..chiar nu am nici o problema!!!!1si nici nu ma dor cind le scot!!!!sa stiti ca nu este intodeauna de vina persoana care vi le pune!!!!1se poate ca corpul unora dintre voi sa nu poata tine gelul sau sa secrete prea multa grasime ..siasa se deslipesc!!!1sa nu m-ai zic ca sunt firme si firme care produl gelurile!!!!!eu una nu as putea sa am unghiile lungi fara gel!!intodeauna mi se rup dincarne

    3
    5

  • Nony pe 24 Sep 2011, 23:23
    Regret !

    Am trecut prin mainile mai multor saloane/manicuriste si va spun fetelor: regret k mi-am pus gel pe unghia mea naturala enooooooorm !! aveam niste unghii superbe inainte si acum knd vad cum arata cand ma duc la intretinere innebunesc.....astazi mi-am facut intretinerea si nu sunt multumita deloc nici de model...data viit ma duc si le scot si gata......stati cu unghiutsele voastre,din suflet va spun ! pwp

    7
    3

  • rayssa pe 19 Sep 2011, 13:00
    ma dor unghiile

    buna fetelor,mi-am pus unghii cu gel pentru prima data si a doua zi au inceput sa ma doara ingrozitor.nu pot sa le ating ca ma dor prea tare.poate cineva sa-mi zica care e cauza,oare din cauza ca mi-am pus eu pt prima data , ca in aceeasi zi mi-am pus si eu si prietena mea pe mine ma dor ea nu are nicio problema. va rog sa ma ajutati

    6
    2

  • LittleMissSunshine pe 21 Iun 2011, 12:12
    NU MERITA !!!

    si unghiile false ,ca si celelalte artificii(gene false,extensii etc) sunt daunatoare.Asa ca fetelor ,mai bine invatati sa aveti grija de frumusetea voastra naturala, si sa nu mai apelati la asemenea falsuri, pentru a arata "mai bine";nu merita pentru nimic in lume sa ajungeti la 30 si ceva de ani si sa va dati seama ca nu mai puteti arata cat de cat bine decat cu foarte mult machiaj,unghii false etc. sau nenumarate tratamente de infrumusetare.

    8
    4

  • cineva pe 22 Mar 2011, 23:03
    mdea

    Care mai de care isi da cu presupusul. Pana si lacul de unghii afecteaza unghia, nu s-a inventat inca produse bio din gama asta, dar mintiti-va in continuare.Degeaba va bateti cu pumnii in piept.Unghiile tehnice arata altfel decat o manichiura clasica.Vin si cu argumente: toate unghiile au aceeasi forma+marime vs unghii naturale: una mai scurta, una mai lunga, una mai rotunjita; durata manichiurii tehnice max 2-3 ore o data la 3-4 sapt vs durata manichiurii clasice 1-2 ore de 2-3 ori pe saptamana. manichiura nivelata, stralucitoare, ingrijita vs oja in damburi, denivelari, lac sarit, pierderea luciului.=> in concluzie: o manichiura ingrijita tot timpul sau ascunde-ti mainile tot timpul.

    16
    2

  • madalina_crangus pe 3 Mar 2011, 23:52
    unghii false - super super OK

    fetelor de curand mi-am pus unghii cu gel la un salon din zona mosilor, mai exact in rond la izvorul rece si am fost foarte, foarte multumita de felul in care lucreaza.folosesc numai produse aduse din moldova ( care le folosesc basarabencele), si va recomand acest salon cu toata increderea. eu am trecut prin multe experiente la saloanele in care am mai fost si nu am fost multumita de loc ( ba imi crapau, ba mi se rupeau etc) in concluzie nu erau bine puse si cu siguranta nici produsele nu erau bune. daca va intereseaza mergeti aici si in luna martie am vazut ca au si o promotie de 50% la aplicare gel pe unghie naturala ( adica 60 ron ) si 20% reducere la intretinere (adica 50 ron). numarul pers la care eu am fost este 0766.33.00.05 - va garantez ca este super.Si inca un lucru NICIODATA o persoana care va pune unghii acasa nu o sa fie o profesionista la fel ca una care lucreaza intr-un salon - si mai ganditi-va si la sterilizarea ustensilelor ( am patit-o pe propria piele ) - deci nu va recomand decat sa mergeti la un salon. Va pup

    8
    10

  • Aneta pe 2 Mar 2011, 17:02
    Nu stiu ce sa fak!

    Eu nu stiu ce sa fak am 15 ani si vreu sa-mi pun unghii cu gel insa dupa toate comentarile cae le vad aici sunt diferite pareri ..... si inka nu sunt decisa ...ajutati-ma cu un sfat....!

    4
    10

  • Mirela pe 25 Ian 2011, 22:31
    dezastru

    buna,am avut unghiute false un an de zile,nu le am dat jos si intr adevar nu erau perfecte knd le am scos,dar acum am o problema mare de tot,mi am pus pe 15 decembrie la o fata aksa si le am dat jos dupa 1 luna si un pic vineri mai exact si arata ingrozitor,ma dor foarte rau dak le ating mor de durere,numai pot:((((,nush ce sa fac,cine imi da si mie un sfat,k numai rezist simt k mor de durere ma dor si fara sa le ating...cine ma ajuta cu un sfat sau ceva ce ar trebuii sa fac,va rog

    8
    3

  • alina pe 3 Ian 2011, 19:01
    curs gratuit de manichiura

    Buna si unghiile false trebuiesc sa fie aplicate bine ca daca nu ne trezim cu ele in vasul cu mancare si trebuie sa te si inveti cu ele deoarece sunt corpuri straine si la doar o simmpla lovire facem cu nervii daca ne lovim sunt si ele bune dar nu pt toata lumea eu sunt adepta unghiilor naturale daca sunt ingrijite sunt foarte frumoasde uite si eu navigand pe net am gasit un curs gratuit de manichiura care e valabil pt toata tara pt inscriere clik aici http://unghiidevis.webs.com

    8
    2

  • andreea pe 6 Nov 2010, 18:33
    nu am voie

    nu am avut asa ceva dar as vrea sa am dar nu ma lasa mama pt ca am abia11 ani si le am frumoase si tot imi zice ca sunt bune asa cum sunt

    5
    8

  • Cristina pe 3 Nov 2010, 15:49
    unghii false

    iar mi-am pus unghii...scuze greselile :)

    2
    2

  • Cristina pe 3 Nov 2010, 15:48
    unghii false

    eu am avut unghii cu gel timp de 3 luni, am facut o pauza cam 1 luna jumate , iar apoi i-ar mi-am pus unghii... o luna jumate. acum mi l-eam dat jos si mi se rup, ma dor, nu mai stiu ce sa fac:(( stiti vreun remediu? Ps: imi rodeam unghiile inainte, acum am o forma frumoasa, insa ele continua sa se rupa si vor fi ca roase:(

    3
    1

  • teo pe 29 Sep 2010, 23:26
    unghii

    nu sunt sanatoase sunt ff periculoase

    6
    1

  • pasarik pe 20 Sep 2010, 20:40
    unghii false!

    buna fetelor eu sunt manichiurista ....daca aplicarea unghiei false este corecta unghiile voastre nu vor suferi binenteles se vor pili putin ptr a face priza cu gel dar se face intretinerea la 2-3 chear si 4 sap (depinde de cresterea lor) si se va da o parte din gel jos si se va aplica altul si asa creste unghia nat si veti ajunge sa fie gel pe unghia nat dar la indepartarea gelului trebuie sa vil dea jos o manichiurista ptr a nu avea de suferit ...dar optez ptr unghi naturale!

    3
    2

  • elena cioanca pe 9 Sep 2010, 22:58
    ajutor!

    la fel amavut si eu un asa zis MOFT,,,asa ca sufar doar dupa o luna! din unghiile frumoase ce le aveam am ajuns sa am dureri groaznice ,,,subtiri ,,,si se rup virfurile la orce atingere! ce tratament sa folosesc ptr regenerare?va rog ajutati-ma!

    6
    2

  • iri pe 7 Sep 2010, 14:42
    unghii

    Si eu mi-am pus de 4 zile si ma dor f tare dedesupt, urgent merg sa le dau jos, probabil ca unghia mi-a fost pilita prea mult sau nu suporta unghia falsa, nu-mi explic.Intr-adevar sunt superbe, arata impecabil dar imi pare nespus de rau ca mi-am pus acum, abia astept sa le dau jos, sa-mi tratez unghiile mele, si am sa am grija de ele sa creasca frumos si sanatos.Nu am sa-mi pun in viata mea, mai bine sanatoase decat frumoase pe deasupra.NICI EU NU VA RECOMAND!

    5
    4

  • Georgi pe 3 Sep 2010, 21:57
    Unghii

    Foarte nasol intr-adevar sunt frumoase pe moment, dar dupa ce la dai jos... dezastru total.. ma dor la atingere, sunt mai subtiri, fara luciu... astept sa mi se regenereze si nu mi-as mai pune niciodata... mai bine micute naturale si ingrijite decat mari si dedesubt saracele noastre unghii... mi-a spus toata lumea nu-ti pune nu-ti pune dar pana nu vezi cu ohii tai nu te convingi.. deci m-am covins si de astea. + ca dai o gramada de bani...mai putin dai sa le intretii pe astea naturale. NU VA RECOMAND!

    4
    2

  • Miruna pe 12 Aug 2010, 14:18
    unghile

    trebuie sa ai mai mult de 11 ani ca sa faci cursuri? si unde se pot fac aceste cursuri?

    4
    6

  • Anton Iryna pe 26 Iul 2010, 21:17
    Cautam modele pentru unghii false in Brasov

    Din 2 august incepe curs de stilist protezist de unghii la Academia New Nails International si cautam modele pe care sa facem practica cu gel si acryl. Serviciu contra serviciu, model trebuie sa aiba rabdare si in schimb o sa aiba unghii false gratuit. daca cineva este interesat ma puteti contacta 0723161550.

    3
    3

  • Salon EMA STIL, Brasov pe 13 Iul 2010, 19:31
    Aplicate corect nu dauneaza! Asa este

    Mihaela, Roxana aveti dreptate, Daca sunt aplicate de o profesionista nu sunt probleme. Sunt coafeza si lucrez toata ziua cu mainile. De 2 ani am avut si cu tipsuri si din acril. Acum am constructie din gel si unghiile sunt perfecte. Singura data cand am avut o problema a fost cand manichiurista (slab calificata) a pilit mai mult decat trebuie. Este intradevar un accesoriu putin cam scump. Trebuie mentionat ca unghiile false NU trebuiesc puse la persoane care au probleme cu sanatatea unghiilor.

    2
    3

  • Zlotea Roxana pe 29 Mar 2010, 17:35
    Aplicate corect nu dauneaza deloc asa cum scrie articolul!!

    Iti doresti unghii superbe cu care sa atragi privirile tuturor?E simplu!Intra pe www.love4nails.webs.com

    4
    1

  • Gabriela pe 18 Mar 2010, 18:27
    Lac unghii peste gel

    Buna fetelor. Urmeaza sa imi iau un kit de aplicare unghii gel acasa. Vroiam sa va intreb daca se poate aplica lac de unghii peste unghii de gel? Mersi mult.

    4
    4

  • Gabriela pe 18 Mar 2010, 18:25
    pentru OANA

    Gasesti tot ce vrei pe siteul www.micmag.ro. Sunt produse originale si cele mai bune de pe piata. Eu am set de stampile si lacuri de 2 ani si sunt extrem de multumita. Este foarte important ca sa iti iasa modelele sa dai cu un tamponas de vata cu acetona pe disc si stampila ininte de aplicarea lacului pe model. Bafta.

    3
    2

  • myru pe 16 Mar 2010, 21:13
    unghii false

    cum imi pun prima data sper sa ie ok q ele am doar 13 ani si nu vreau sa imi afecteze unghiile mele

    2
    3

  • OANA pe 18 Feb 2010, 11:29
    o intrebare!!

    stiti de unde as putea sa-mi dau comanda de stampile pt modele???daca stiti vre-un site va rog rsp...mc

    3
    2

  • onutz pe 18 Feb 2010, 11:28
    unghiile din gel

    intradevar sunt periculoase pt unghia naturala..dara daca stii sa le aplici nu pilesti unghiile mult..si faci si o pauza de minim o luna fara unghii falsedoar cu un tratament de unghii totul este ok...mi-am pus unghii false timp d un an de zile la un salon...dar cand am tras linie si am vazut kti bani sau dus...am hotarat sa-mi procur toate produsele eu si sa mi le pun sg...primele dati au fost greu pana m-am obisnuit iar acum mi le pun sg..nu folosesc tipsurile consider ca lipiciul acela deterioreaza prea mult unghia si o distruge....constructia unghiei o fac numai din gel din fibra de sticla pe suportul metalic...tin sa va spun ca lucrez in cleaning in londra si unghiile ma tin cel putin o luna de zile fara a se rupe..

    5
    3

  • izabela pe 11 Feb 2010, 14:17
    defdrgdz

    imi plac unghile false.dar sunt periculoase.iti poti rupe unghile tale naturale.ele is frumoase cum is.dar sunt periculoase.cred ca o dat in viata miam pus unghi false.dar cand mi leam scos ma durut unghia mea naturala.te dehidratezi punanduti unghi false

    3
    2

  • Mihaela pe 1 Feb 2010, 14:39
    Unghii false

    Buna ! la toata lumea,unghiile false nu-s o problema daca sant aplicate corect si de cineva cu specialitatea necesara.In primul rand unghia naturala nu trebui pilita pana da sangele,ci foarte fin atat cat este nevoie sa faca priza cu gelul sau acrilul.Faza cu datul jos este foarte complicata, pt ca aceste produse nu se dau jos de pe unghii cu obiecte contondente sau cu dintii,ci exista solutii speciale care ajuta la indepartarea lor.Deci fetelor nu va dati singure unghiile false jos pt ca unghia naturala se va leza si exfolia ,acesti factori duc la imbolnavirea unghiei .Mihaela M

    3
    2

  • Julia pe 15 Ian 2010, 21:13
    unghiile false

    Am avut unghii false timp de 2 ani si mi le-am facut la salon performant , insa cu toata tehnica sau priceperea doamnelor de acolo , mi-am distrus unghiile.Nu recomand nimanui sa le aplice , indiferent de starea unghiilor naturale.Ale mele erau atat de distruse incat aplicarea ojei sau a tratamentului pe unghia naturala imi provoca o durere ingrozitoare si a trebuit sa tin unghia curata cateva luni bune.Abia dupa un an de zile pot sa zic ca unghiile isi revenisera cat de cat la normal.

    3
    2

  • maria clara pe 3 Ian 2010, 15:02
    unghii gel

    eu mi-am cumparat kitul pentru unghii cu gel si imi aplic gel pe unghiile naturale,sunt foarte multumita ma tin o luna de zile,si fac foarte multa treaba si sunt la fel ca in ziua cand le-am pus.Sunt foarte multumita

    3
    1

  • roxana pe 20 Oct 2009, 11:55
    missone

    missone de unde este aceea fata de kre zici k e f buna la apilkt unghii false?ast rasp tau

    3
    1

  • Oxana pe 18 Iun 2009, 12:11
    unghii false

    Fetelor,unghiile false sunt pentru acele fete care au nişte unghii naturale dezastruoase,se exfoliază,se rup,sunt subţiri,au un format ur�t de la mama natură.Da,pentru aceste fete unghiile false sunt exact ceea ce trebuie.�mi pare rău că unele dintre voi au avut experienţe neplăcute după ce şi-au pus unghii false,dar toate astea s-au �nmt�mplat din 2 motive: 1.Ori manichiurista nu şi-a făcut treaba bine şi nu ştie cum se pileşte corect unghia naturală �nmainte de aplicare sau atunci c�nd le-a scos (ea trebuie să ştie cum ,c�t să pilească pentru a nu trauma unghia naturală) 2.Felete care au avut experienţe neplăcute aproape toate şi le-au scos singure,ceea ce nu e at�t de uşor ,astfel ele apelează la diferite obiecte ascuţite,dinţi,tot felul de foarfecuţe,etc.apoi mă scuzaţi cum vor să nu rupă şi din unghia naturală?Apoi ţipă �n gura mare că "unghiile false strică unghia naturală".Corect,at�ta timp c�t o să şi le scoată singure o să strice,dar nu gelul sau acrilul,dar modul �n care le scoate. Aşa că fetelor,dacă mama natură nu va �nzestrat cu unghii frumoase,iar tretamentele nu au ajutat,puneţi-vă unghii false,merită,numai aveţi grijă la cine şi nu le mai scoate-ţi singurele.

    7
    2

  • andreea pe 17 Iun 2009, 20:28
    unghii false

    am si eu o intrebare imi pot aplica acasa acrilul sau gelul?unde as gasi un site in care sa aflu cum se aplica corect?

    4
    0

  • ramona_mny92 pe 15 Apr 2009, 18:57
    unghii naturale

    eu sunt fff obsedata d unghii uneori stau si 2 ore sa mi le fac, nu mi-am pus niciodata unghii false pentru ca unghiile mele sunt destul d mari si sunt ff multumita d felul in care arata si nici n mi-as da cu gel p ele.eu v-as sfatui sa nu va puneti unghii false

    3
    0

  • bblusha1986 pe 8 Apr 2009, 21:34
    unghii false

    Eu cred ca manichiura e cartea de vizita a unei femei.Unghiile mele de exemplu nu cresc, iar daca se intampla sa creasca 2 cm se exfoliaza, asa ca de 2 ani imi pun unghii false cu gel si tipsuri...le tin cam 3 luni (timp in care merg la intretinere din 2 in 2 saptamani) si o luna fac pauza, pentru a se regenera ale mele, le dau cu tratament de intarire, hidratare, etc, dupa care imi aplic iar...si sunt foarte multumita. Este important sa gasesti si locul potrivit unde sa ti le aplici, gelul folosit...ceea ce e foarte ieftin, nu e neaparat si foarte bun, la fel ca si ceea ce e foarte scump, nu e neaparat si de calitate!

    3
    0

  • sixy_pixy pe 29 Mar 2009, 22:25
    unghii false

    spre poate rusinea altora sint manichiurista de 14 ani si nu m-au atras unghiile false niciodata deoarece sint doar dragute estetic ,recunosc dar in realitate sint un dezastru unghiei naturale.Si ca sa nu ne mai ascundem dupa deget nu o sa putem purta toata viata unhii false pt simplu fapt ca ca avem mofturi sau ca avem o unghie mai putin frumoasa,,consider ca naturaletea imbunatatita este mult mai recomandata chiar si de catre medici,,,,in concluzie optez pt unghiile naturale

    2
    2

  • ANDRA pe 4 Ian 2009, 22:06
    vasile georgeta

    nu te fa ca nu stii desigu ca ca nu sint prea placute pentru cele naturale , dar mai bine ingrijestele pe ale tale .

    2
    2

  • vasile georgeta pe 12 Nov 2008, 08:34
    unghii false

    unghhiile false sunt o problema pt unghia naturala?

    3
    1

  • madutta pe 28 Oct 2008, 02:15
    as vrea sa stiu:(

    daca am 5 cl pot sa fac cursu de manechiura pedichiura la dumneavoastra: multumesc

    3
    1

  • monyq pe 25 Oct 2008, 02:02
    nu sunt bune

    eu am avut si dupa ce mi le-am dat jos mi s-au exfoliat a trebuit cam 2 luni sa mi se refaca.eu sunt obsedata se unghii acum mi le ingrijesc eu cu tratamente mi le fac eu chiar si modele pe majoritatea le uimesc cu ce modele imi fac unele spun ca mai fain ca la salon le am medii nici lungi le intretin singura stiu fff bine cum si este ok.nu merita bani aruncati pe false de banii aia iti iei tratamente si ti le ingrijesti singura

    2
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod