Tendintele se schimba, bretonul ramane!

Orice femeie moderna adopta un anumit stil in materie de coafura, adaptandu-se, de cele mai multe ori, celor mai recente tendinte in domeniu. Adesea, este dificil sa-ti gasesti "propriul glas" in acest sens, adica acea tunsoare care pare sa fi fost facuta anume pentru chipul tau.

Dar sa presupunem ca te incadrezi in categoria femeilor care au acest noroc si, uitandu-te in oglinda, realizezi ca bretonul te avantajeaza in mod deosebit, in functie de forma fetei si de tipul tau de par. Esti fericita, dar, cum se spune, "an nou, tendinte noi!". Cu alte cuvinte, e firesc sa te intrebi daca anul acesta bretonul mai este la moda. Oare ar trebui sa renunti la el, ca sa nu pari descinsa din alte vremuri?

Avem o veste buna pentru tine in acest caz! Specialistii de la Miko Beauty Center ne spun ca si anul acesta bretonul este modern si din ce in ce mai solicitat, cu precadere de catre femeile tinere.

O tunsoare cu breton ar putea parea dificil de realizat si de intretinut si, daca te decizi sa o incerci, apar intrebari de genul: "Cum imi voi intretine forma bretonului?", "Cum pot sa-l adaptez lungimii si tipului de par? Nu va parea ceva 'fortat' si nefiresc?"...

Raspunsurile la aceste intrebari sunt mai usor de gasit decat ai putea crede. Dupa cum ne spun specialistii de la Miko Beauty Center, anul acesta se poarta bretonul nu foarte scurt (cam pana la jumatatea nasului sau chiar mai lung) si franjurat. Culoarea parului este mai putin relevanta in acest caz, forma fetei fiind insa decisiva in alegerea tipului de breton.

Daca forma chipului tau este patrata, opteaza pentru un breton de lungime medie, care va crea un efect de "indulcire" a trasaturilor fetei.

Ai chipul in forma ovala? Esti norocoasa, bretonul pare sa fi fost destinat acestui tip de fata! Alege un breton lung, aproximativ pana sub urechi si desparte-l in functie de modul in care obisnuiesti sa porti cararea. Vei vedea ca ochii vor fi astfel frumos evidentiati, bretonul avand, intre altele, rolul de a pune accent pe privire.

Oglinda iti arata un chip in forma de inimioara? Alege un breton mai scurt, franjureaza-l si aranjeaza-l in fiecare dimineata cu spuma coafanta sau gel.

"Am fata rotunda! Cum pot face sa creez iluzia de alungire a trasaturilor?" Ai ghicit, raspunsul este - din nou - bretonul, care va fi de lungime medie. Alege, de preferinta, o carare pe mijloc, dar nu e obligatoriu. Pana la urma, important este ca tie sa-ti placa ce spune oglinda!

Ti-ai facut permanent? Nu-i nimic, parul pentru breton se va intinde la salon, iar lungimea o stabilesti in functie de forma fetei. Dupa cum vezi, nimic nu e imposibil!



 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alessa pe 19 Feb 2010, 15:12
    :X

    mov,verde,rosu,albastru,negru,blond,roscat spre caramiziu sunt 7 culori;)

    0
    0

  • diana pe 4 Oct 2009, 17:39
    :X

    si mie imi place tare mult sa am breton..numai k mie mi se potriveste numai cel p o parte..:(...nu pot sa port ori c tip d breton...asta nu prea imi place..:(...

    0
    0

  • madalina pe 10 Aug 2008, 12:58
    se poarta bretonul franjurat?

    mi-am facut breton si nu imi place cum imi sta am vrut sa stiu daca se mai poarta anul acesta bretonul

    0
    0

  • florina pe 26 Iun 2008, 12:50
    frumos

    mi se pare frumos dar nu stiu ce sar potrivi pentru mine am parul ondulat si breton simi sta foarte naspa si nu stiu ce sa fac kum sa ma tund......scrieti-mi pe adresa florinutzarus@gmail.com va rog spuneti-mi ce tunsoare mi s-ar potrivi

    0
    0

  • raluca pe 17 Mar 2008, 13:44
    bretonul in tendinte

    si eu mi/am facut breton si imi sta chiar f bn ...toata lumea mi/a spus asta!...ma bucur ca ink mai e in tendinte,,.

    0
    0

  • cosmarul tau pe 15 Mar 2008, 23:43
    culori

    mie una imi plac frizurile cat mai extravagante,iesite din comun,deosebite cu minim 5 culori in par.Eu vara aceasta am avut o frizura de care chiar imi aduc cu placere aminte cu un breton filat lungut iar in par aveam 6 culori:mov,verde,rosu,albastru,negru,blond,roscat spre caramiziu.A fost super chiar mia placut frizura aveam mii de tepi in varful capului eram diferita.Va sfatuiesc sa faceti la fel si veti fi multumiti la fel ca si mine!!!multumesc ca ati citit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod