Frumuseţe: Cum să transformi părul prins în coadă într-o coafură sexy. 5 idei

Primul lucru pe care îl cauţi când nu ai nicio idee pentru părul tău este veşnicul elastic. Iar coada la spate devine soluţia universală pentru toate problemele părului tău.
Dar cu mici schimbări, o coadă la spate se poate transforma într-o coafură senzaţională. Iată cinci stiluri uşor de realizat pe care să le încerci:

Coadă voluminoasă


Dacă ai părul ondulat, acest tip de coadă cu mult volum şi uşor răvăşită este exact ce-ţi trebuie pentru a lucra cu structura naturală a firului tău. În acest caz, tot ce trebuie să faci este să aplici puţină spumă pentru a oferi textură. În schimb, dacă ai părul drept, este necesar să foloseşti ondulatorul pentru a realiza buclele care îi oferă volum.



Coadă retro

O coafură ceva mai elaborată, dar care are la origini tot clasicul păr strâns în coadă. Obţii volum în partea de sus a capului şi un look retro de admirat, în numai câteva minute!



Şuviţe răsucite


Oferă-i acel ceva special unei simple cozi la spate răsucind câteva suviţe din faţă. Prinde-le apoi cu agrafe sub baza cozii şi ascunde cu ajutorul lor elasticul cu care ţi-ai prins părul.
Simplu şi rapid!



Coadă pe o parte


Pentru această coadă pe o parte, răsuceşte-ţi părul începând din lateral, trecând fiecare şuviţă pe sub următoarea. Leagă apoi când ai răsucit toată zona din spate a părului şi ascunde elesticul cu o şuviţă subţire.



Volum


Această coadă la spate este ideală dacă îţi doreşti mai mult volum în creştetul capului. Este alegerea perfectă dacă vrei să pari mai suplă pentru că volumul în partea de sus dă senzaţie de alungire şi subţiere.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod