Coafuri simple care te ajută să ascunzi rădăcinile crescute între vopsiri

Este o adevărată provocare să-ți vopsești părul la timp astfel încât să nu ai rădăcini vizibile. Cu toate acestea, există coafuri simple și trucuri ușor de pus în practică ce te pot ajuta să ascunzi rădăcinile crescute.
De la cocuri și cozi înalte până la împletituri care camuflează părul crescut de la rădăcină, ai la dispoziție numeroase stiluri de a ascunde faptul că a trecut mult timp de când te-ai vopsit ultima dată. Iată ce să încerci:

Cocul înalt


Pe lângă faptul că este foarte simplu de realizat și este și confortabil, un coc înalt te va ajuta să ascunzi destul de ușor rădăcinile crescute. Această coafură banală nu trebuie să aibă neapărat un aspect neîngrijit. de fapt, poate fi foarte stylish și în același timp să camufleze rădăcinile crescute.
Prin aducerea în față a lungimii părului poți să creezi efectul de mai multă culoare, este de părere hairstilistul John Vial, citat de whowhatwear.co.uk.
„Dacă ai părul lung, îl poți prinde într-o coadă înaltă pe care să o înfășori în jurul bazei, lăsând libere vârfurile. Folosește zona vârfurilor pe care să o tragi în partea din față și fixează cu agrafe”, recomandă specialistul. În acest fel vei ascunde destul de ușor rădăcinile crescute.

Păr texturat și onduleuri


Nu este neapărat nevoie să-ți prinzi părul ca să ascunzi rădăcinile crescute. Secretul este să apelezi la câteva trucuri de styling. „Pentru a ascunde rădăcinile, cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să creeazi mai mult volum și dinamism. Folosește un ondulator sau o placă de păr pentru a realiza onduleuri lejere. După ce ai terminat, scutură bine părul și aplică spray pentru texturare”, spune hairstilistul Jonathan Soons.

Iar dacă nu ești mulțumită de rezultatul, cheia succesului este cărarea.
„Cărările drepte expun mai mult rădăcinile crescut. Cu cât cărarea este mai natural și neuniformă, cu atât vor arăta mai bine rădăcinile”, este de părere specialistul.

Păr jumătate prins, jumătate liber


Această coafură este ideală pentru un look romantic și feminin. Combină capacitatea cocului de a ascunde rădăcinile crescute și în același timp creează iluzia că ai părul liber. În plus, este foarte simplu să o realizezi singură, în câteva minute.

Separă părul în două secțiuni, de la o ureche la alta. Prinde partea din spate temporar cu o clamă. Împarte zona din față în alte două părți și prinde secțiunea din mijloc cu un elastic. Tapează ușor cu un pieptăn partea din față, trage-o peste secțiunea din mijloc și prinde-le împreună sub forma unui coc răvășit.
Desprinde părul de la spate și aplică puțin spray pentru texturare care va oferi mai mult volum. 

Coadă sau coc răvășit


Coafurile cu un aspect ușor neglijent au acel farmec unic și par mult mai sexy decât coafurile perfect netezite. Iar dacă ai rădăcinile crescute și vrei să le ascunzi, atunci o coadă sau un coc răvășit este alegerea ideală. Dar nu este întotdeauna atât de ușor să creezi efectul de coafură neglijentă. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să pornești de la o coadă prinsă strâns, apoi să tragi ușor cu palma dinspre baza cozii către frunte pentru a obține aspecul de păr răvășit.

Împletituri


Deși este un look ceva mai dificil de obținut acasă, este fără îndoială cel mai interesant. „Toate coafurile prea strânse vor face contrastul de culoare și mai puternic”, avertizează hairstilistul.
De aceea este important să optezi pentru împletituri lejere, cu aspect romantic.

Împletiturile de-a lungul scalpului camiflează cel mai bine rădăcinile crescute, dar dacă nu știi să le realizezi singură, atunci poți încerca împletituri clasice precum coada împletită la spate sau două cozi laterale împletite. La final trage ușor de cozi în lateral pentru a le lărgi și a crea mai mult volum.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod