6 coafuri pentru nuntă pe care ți le poți face singură

Nu este necesar să te coafezi la salon pentru fiecare eveniment special la care ești invitată. Află cum să-ți faci singură coafuri elegante și ușor de realizat

Împletitură romantică

Pentru o nuntă în aer liber, o coadă împletită lejer este varianta ideală. Este o coafură romantică și relaxată, care se potrivește foarte bine cu o nuntă de zi în aer liber. Împletitura tip coadă de pește este foarte ușor de realizat și va arăta excelent mai ales dacă ai părul lung. Împletește părul în stilul coadă de pește, leagă coada cu un elastic, apoi trage cu grijă de marginile cozii pentru a o lărgi. Vei obține în acest fel mai mult volum și senzația că ai un păr mult mai des. Poți folosi și coada subțire a unui pieptene pentru a lărgi cu grijă șuvițele și a crea impresia de volum.



Coc răvășit și breton

Dacă ai breton și nu știi cum să te coafezi la o nuntă, atunci un coc foarte simplu, aparent răvășit, este soluția ideală pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul într-o coadă înaltă, iar apoi să folosești agrafe pentru a fixa fiecare șuviță în parte.

Răsucește șuvițele de păr și fixează-le în jurul elasticului de prindere astfel încât să-l camuflezi. Pulverizează spray fixativ, iar coafura ta este gata!




Coc la spate, accesorizat

Din fericire, coafurile care sunt în tendințe deja de câțiva ani buni sunt cele care au un aspect relaxat, ușor răvășit. Acesta este motivul pentru care îți poți face singură o coafură pentru o nuntă sau un eveniment special fără să te străduiești prea tare. Este suficient pentru ca lookul tău să fie unul sofisticat și modern. Iar un coc simplu la spate, prins folosind câteva agrafe rezistente, devine astfel soluția ideală. Piesa de baza poate deveni un accesoriu deosebit, care să atragă toate privirile.






Coada înaltă

Crezi că o coadă înaltă nu este o coafură suficient de elegantă pentru un eveniment special? Ar trebui să te mai gândești, pentru că acest stil banal de a-ți prinde părul poate deveni o coafură sofisticată și originală prin trucuri simple. Nu este o coincidență faptul că starurile de la Hollywood poartă adesea această coafură pe covorul roșu. Un accesoriu care poate transforma radical coada înaltă este panglica înfășurată în jurul elasticului de prindere.




Coadă ondulată, pe o parte

Ai vrea să-ți faci bucle, dar nu te pricepi? Poate fi destul de dificil să-ți ondulezi părul astfel încât să obții bucle perfecte, mai ales dacă ai firul de păr gros și o podoabă capilară bogată. Dar poți avea bucle perfect definite și fără să stai toată ziua în fața oglinzii sau să mergi la salon.

Prinde-ți părul într-o coadă pe o parte, apoi folosești ondulatorul sau peria rotativă pentru a realiza bucle mari. Scopul este să obții onduleuri voluminoase, care îți pun coada în evidență. Nu uita să aplici un spray pentru fixare elastică, astfel încât buclele să aibă un aspect natural, nu unul rigid.



Coc înalt

Dacă ai părul tuns în scări, ar putea fi o provocare să te coafezi fără ca vârfurile șuvițelor tale să nu arate precum niște țepușe care ies din coafura ta. Dar poți încerca un coc foarte elegant, menit tocmai să ascundă aceste șuvițe inegale care ți-ar putea strica look-ul. Secretul este să-ți prinzi coada în două locuri și să camuflezi părul mai scurt, care altfel ar ieși din coc.

Iată cum să procedezi:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod