5 greșeli în aranjarea părului care te îmbătrânesc. Evită-le!

Știi acel sentiment când nu te poți opri din uitat în oglindă la părul tău? Din păcate, o coafură proastă poate să îți reducă încrederea și să te facă să pari mai în vârstă decât ești. Vestea bună este că e destul de ușor să îți actualizezi aspectul. Iată câteva greșeli în aranjarea părului care te îmbătrânesc și pe care trebuie să le eviți!

Ce greșeli în aranjarea părului te îmbătrânesc?


1. Părul prea lung


Stiliștii sunt de acord că tuturor femeilor le stă bine cu părul lung, până la un punct. Acestea fiind spuse, părul foarte lung te va îmbătrâni. Nu este vorba despre părul mai lung de umeri, ci părul care trece de coaste. Dacă îți place aspectul lung al părului, asigură-te că tunsoarea nu este mai scurtă în față și mai lungă în spate. Păstrează o tunsoare pătrată sau puțin mai lungă în față atunci când vine vorba de coafuri mai scurte.

2. Aceeași coafură


Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile atunci când vine vorba de aranjarea părului este păstrarea aceleași coafuri pentru perioade prea lungi de timp. Este important să-ți schimbi tunsoarea sau coafura, cu un twist modern, chiar dacă vrei să păstrezi în linii mari același look.

3. Prea mult volum


În timp ce o coafură cu puțin volum este frumoasă, volumul exagerat te poate îmbătrâni. Din cauza faptului că părul se subțiază pe măsură ce înaintăm în vârstă, multe persoane se îngrijorează că ar putea fi prea plat.
Discută cu stilistul tău despre opțiunile șampoanelor pentru volum sau o tunsoare care să îți ofere volumul de care ai nevoie pentru a arăta elegant și modern.

4. Tipul greșit de șampon folosit


Șamponul pe care îl folosești îți afectează coafura și s-ar putea să te facă să pari mai în vârstă decât ești de fapt. Șampoanele pentru tipurile normale de păr nu sunt cea mai bună opțiune pe măsură ce înaintezi în vârstă. Trebuie să ai la îndemână instrumentele și produsele potrivite pentru sănătatea părului tău.
Părul alb are caracteristici unice, care necesită un șampon de protecție a culorii, protecție termică și o mască aplicată o dată pe săptămână.

5. Cărarea pe care o alegi


Probabil că nu ți-ai dat seama până acum că până și cărarea pe care o alegi te-ar putea îmbătrâni. Cărarea pe mijloc nu este o alegere bună pentru toată lumea. O cărare neregulată te poate face să arăți mai bine, iar în unele cazuri poți apela și la ajutorul bretonului.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod