20 de coafuri pentru ocazii speciale

Eşti invitată la o nuntă sau un eveniment special şi vrei să arăţi perfect. Nu uita de coafură, care trebuie să se potrivească perfect ţinutei, tipului de eveniment, dar şi formei feţei tale.

Dacă ai o ţinută foarte elegantă, coafura trebuie să fie pe măsură, iar cele mai bune alegeri în acest sens sunt cocurile lejere, cu formă deosebită. Coafurile foarte complicate pot complexa şi pot încărca ţinuta, de aceea ar trebui să alegi ceva simplu şi elegant.

Buclele, un trend important pentru acestă vară, sunt de asemenea o alegere bună pentru evenimentele speciale. Îţi oferă un aer glamour şi o strălucire sexy, dar numai dacă sunt corect realizate.

Optează pentru buclele lejere, voluminoase, şi evită-le cu orice preţ pe cele cu diametru mic sau întărite de produse de fixare. Cu ajutorul buclelor perfect definite poţi obţine şi o coafură în stil retro.

Iată 20 de coafuri pentru evenimente speciale, din care te poţi inspira:
1 din 21

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kalynda pe 24 Mai 2013, 13:30
    coafuri

    coafuri mai urate nici ca puteati gasi!

    1
    1

  • ewa95 pe 21 Iun 2011, 23:13
    ................

    singura nu poti realiza aceste coafuri ci doar la un salon;)

    11
    3

  • diana pe 20 Iun 2011, 16:05
    .

    Intr-adevar aveam nevoie si de ceva explicatii...numai din poze nu stii face o coafura. Adica nu oricine stie, si in zilele noastre nu ne mai putem permite sa iei poza sa mergi la coafor si sa zici "o vreau pe asta!"...acum te uiti la poza, te uiti la indicatie, te pui in fata oglinzii si incepi sa faci.

    10
    0

  • reallife pe 18 Iun 2011, 21:29
    da interesant

    si cum pot sa vad pozele daca se plimba biscuitii??

    13
    0

  • Alexa pe 18 Iun 2011, 14:57
    Mesaj

    Poate ne era mult mai de folos daca ati fi pus mai putine poze si ati fi explicat putin cum se face fiecare coafura! E clar ca in Romania noastra conteaza mai mult cantitatea si nu calitatea!

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod