ce mancam azi?
-
0 0astazi mancam pastrav prajit cu sos de usturoi si iaurt plus mamaliguta ...fac tiramisu doar jumatate de portie ...
-
Eu am o pofta de mancare chinezeacaaaa! Dar de genul Chopsix, home-made. M-am specializat in utilizarea wok-ului si azi ma gandesc sa incropesc o reteta fulger. Am lasat de aseara la marinat niste carne de vita cu usturoi si sos de soia ca sa o fragezeasca. Am gasit un sos bun tare la Auchan de la Shan Shi, parca nu e chiar atat de sarat si intepator, e numai bun. Am gasit cu greu si niste ciuperci de lemn tot de la firma asta, foarte ok. Le pun in wok si ies delicioase! Sa incercati!
-
Dora456 said:Eu am o pofta de mancare chinezeacaaaa! Dar de genul Chopsix, home-made. M-am specializat in utilizarea wok-ului si azi ma gandesc sa incropesc o reteta fulger. Am lasat de aseara la marinat niste carne de vita cu usturoi si sos de soia ca sa o fragezeasca. Am gasit un sos bun tare la Auchan de la Shan Shi, parca nu e chiar atat de sarat si intepator, e numai bun. Am gasit cu greu si niste ciuperci de lemn tot de la firma asta, foarte ok. Le pun in wok si ies delicioase! Sa incercati!
MERCI dora , interesant ...ai facut vreodata pui cu alune ..gasesti reteta pe net !
-
Eu am o pofta de mancare chinezeacaaaa! Dar de genul Chopsix, home-made. M-am specializat in utilizarea wok-ului si azi ma gandesc sa incropesc o reteta fulger. Am lasat de aseara la marinat niste carne de vita cu usturoi si sos de soia ca sa o fragezeasca. Am gasit un sos bun tare la Auchan de la Shan Shi, parca nu e chiar atat de sarat si intepator, e numai bun. Am gasit cu greu si niste ciuperci de lemn tot de la firma asta, foarte ok. Le pun in wok si ies delicioase! Sa incercati!
-
Mie imi face cu ochiul o portie de frittata cu cartofi si branza. Ia uitati reteta! => http://goo.gl/vnnjJ9
Acest mesaj a fost editat de către ingrid_creata: