un ginecolog bun in Timisoara
-
0 1Am o sarcina de 5 saptamani,as vrea cateva recomandari de la persoanelecare au fost multumite de medicul ginecolog.Un ginecolog bun in Timisoara,stie cineva?
As vrea un doctor la care sa-i pese de pacientele sale,un profesionist in care sa putem avea incredere,doar e vorba de viata noastra si a copilului nostru.Va multumesc mult. -
Elyanna said:Am o sarcina de 5 saptamani,as vrea cateva recomandari de la persoanelecare au fost multumite de medicul ginecolog.Un ginecolog bun in Timisoara,stie cineva?
As vrea un doctor la care sa-i pese de pacientele sale,un profesionist in care sa putem avea incredere,doar e vorba de viata noastra si a copilului nostru.Va multumesc mult.
Ma gandesc ,sa merg sa nasc la o clinica privata ,parca mi-e teama de spitalele noastre,macar acolo dai un ban ,dar face...
..fetelor,nu-mi dati nici un sfat? sunt nou venita in aceasta comunitate,unde sper sa gasesc niste sfaturi, macar cateva prietene ,si buna dispozitie...
Acest mesaj a fost editat de către Elyanna: -
Elyanna said:Am o sarcina de 5 saptamani,as vrea cateva recomandari de la persoanelecare au fost multumite de medicul ginecolog.Un ginecolog bun in Timisoara,stie cineva?
As vrea un doctor la care sa-i pese de pacientele sale,un profesionist in care sa putem avea incredere,doar e vorba de viata noastra si a copilului nostru.Va multumesc mult.Daca nu te deranjeaza ca e barbat, ti-l recomand pe al meu: dr. Adrian Gluhovschi. Nu am nascut cu el (de fapt, nu am nascut de fel), dar sotia unui coleg de servici are ambii copii nascuti cu ajutorul lui si a fost foarte multumita.
Eu tot la el merg de cativa ani, dar nu am avut niciodata probleme deosebite. Pentru cat am avut nevoie, am fost foarte multumita si nu am de gand sa-l schimb.
Daca vrei datele de contact, spune-mi te rog si ti le voi trimite printr-un mesaj privat.
-
proizdevdena said:
As vrea un doctor la care sa-i pese de pacientele sale,un profesionist in care sa putem avea incredere,doar e vorba de viata noastra si a copilului nostru.Va multumesc mult.Daca nu te deranjeaza ca e barbat, ti-l recomand pe al meu: dr. Adrian Gluhovschi. Nu am nascut cu el (de fapt, nu am nascut de fel), dar sotia unui coleg de servici are ambii copii nascuti cu ajutorul lui si a fost foarte multumita.
Eu tot la el merg de cativa ani, dar nu am avut niciodata probleme deosebite. Pentru cat am avut nevoie, am fost foarte multumita si nu am de gand sa-l schimb.
Daca vrei datele de contact, spune-mi te rog si ti le voi trimite printr-un mesaj privat.
..daca nu e mare deranj,trimite-mi datele de contact ,te rog,multumesc mult
-
Elyanna said:
proizdevdena said:
am cautat pe net ,am gasit o pagina de prezentare cu un nr,de tel.,atat .
Am auzit ca un doctor bun ar fi Dr.Popa Brutus-Caius,a fost cineva la el?ar fi bine sa ,,aud'' cateva pareri sau opinii,multumesc mult
-
Elyanna said:
Elyanna said:
proizdevdena said:
am cautat pe net ,am gasit o pagina de prezentare cu un nr,de tel.,atat .
Am auzit ca un doctor bun ar fi Dr.Popa Brutus-Caius,a fost cineva la el?ar fi bine sa ,,aud'' cateva pareri sau opinii,multumesc mult
..nu indrazneste nimeni , sa ma lumineze si pe mine,cu cateva pareri..?

-
Docor POPA CAIUS BRUTUS din Timisoara feriti-va de el va rog,sora mea era sa moara din cauza lui si copilul la fel...dupa doi ani de atunci si acum are probleme,asa zisului doctor care la cezariana a pus studentii s-o opereze...care au nenorocit-o si avand tupeu sa vina la ea si sai mai cera o gramada de bani pe aceea nenorocita de operatie ,intrati aici si vedeti ce i-a facut si acestei femei foarte important http://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=17676&page=27
-
Un ginecolog f bun este dr Popa Brutus Caius. Îl recomand cu toată încrederea,deși am citit pe forum niște acuze urate aduse acestuia. Este nedrept sa acuzi pe cineva si sa dai vina pe doctor, cand tu nu esti in stare sa ai grija de sanatatea ta si implicit a copilului ce-l astepti.Mi se pare ca acea doamna care îl critica așa vehement are ceva personal cu acest medic. F urat sa-ți versi furia si neputinta pe dr. Eu sunt sigura ca dr Popa a făcut tot ce se putea face ptr acea doamna si ptr sarcina ei. Dar e mai simplu sa dam vina pe dr si sa improsti cu noroi reputatia unui om care chiar nu merita asta.
-
Buna fetelor!
Va recomand doctorul la care merg eu, Romeo Muntean. Tot timpul mi-a dat diagnostic si tratament bun (desi eu merg doar pentru controale de rutina). Am citit pareri foarte bune de la mamicile care au intrat in grija lui. Intr-o buna zi cand voi avea bebe voi apela tot la el fiindca am diabet si o sarcina necesita mai multa atentie si am incredere in daruirea lui in domeniu.
Acest mesaj a fost editat de către Alexandra2909: -
buna elyanna eu te sfatuiesc sa incerci sa te duci si la dr bacila mihai,e un tip d treaba si isi da f mult interesu pt pacientele lui.Am fost operata sapt trecuta d el si sunt f bine.Nu sunt din timisoara dar am fost internata o sapt in spitalul Odobescu si am auzit numai cuc frum d el.Iti doresc o sarcina usoara si sa ne mai spui si noua despre bebe ,te pup si bafta