solutie pentru caderea parului
-
0 0
Cu stilul de viata pe care il avem in prezent ,cred k multe femei se confrunta cu problema caderii parului si alte prbleme cum ar fi matreata si parul gras si degradat.Dar parca la mine a ajuns o problema fara solutie...nu stiu ce sa mai folosesc am incercat de la tratamente naturiste ,gen usturoi pisat si dat la radacina(miroase parul mult timp dupa oprirea tratamentului de simte si cel de langa mine:)), pana la petrol de la gerovital,vitamine de la plafar dar nu mai mult de 2 luni dak am vaz k nu are rezultate.Ulei de masline nu am folosit k mi-l ingrasa mai rau decat este; am folosit o data un sampon de la keune ,50 de lei pt par gras 3 luni si nu a dat rezultate,parca mai tare se ingrasa.Dar un produs pt par gras nu ajuta daca imi si pica.M-as bucura daca as gasi un tratament minune pt ambele probleme sau 2 tratamente si sa le fol concomitent.Eu pana la 16 ani am avut par lung si des dar dupa ce mi-am facut suvite a inceput sa pice in cantitati mari si acum il am ff subtire la 24 ani,se rupe rpd,varfuri tocite :(((cred k incep sa intru in depresie daca nu gasesc o rezolvare,Va rog fetele kre ati avut acelasi necaz spuneti-mi ce pot sa iau chit k sunt vitamine fol in acelasi timp cu fiole si sampon.Ce ziceti dak fol un sampon de urzica impreuna cu Dercos Aminexil de la Vichy chiar dak e cam scump.va pup
-
Dercos Aminexil de la Vichy sa stii ca e o solutie de moment.e adevarat ca in perioada in care faci tratamentul,adica 3 fiole pe sapt. nu-ti mai cade parul,are mai mult volum,chiar incepe sa se indeseasca.problema e atunci cand decizi sa intrerupi tratamentul,poate fi dupa o luna doua cate vrei tu,ati cade tot parul regenerat.am trecut prin faza asta si a fost groaznic.
incearca Alpecin Şampon cu cofeină C1 impreuna cu solutia Alpecin Liquid Hair Energizer le gasesti in farmacie si te costa in jur de 50 ron .multa sanatate -
Buna ! As dori sa stiu cat timp ai stat cu foliile de staniol in cap ! Este posibil sa te fi uitat coafeza la care ai fost cu pudra in cap , iar lucrul acesta face ca parul tau sa fi fost distrus de la radacina. In acest caz poti sa iei toate tratamentele de par din lume pentru ca parul tau este "PA" . Astept un raspuns de la tine !
-
Poti folosi Biotina C Plus este un concentrat vegetal pentru pat,piele si unghii,de la Amway sub forma de tablete.Pentru informatii scrie-mi la: joldeatabita@yahoo.com sau mesaj.
Acest mesaj a fost editat de către my_30: -
Caderea parului are de cele mai multe ori cauze interne-avitaminoze,lipsa de calciu.
Dar si styling-ul in exces poate duce la derioarea si subtierea lui.Cred ca mai intai ar fi bine sa-ti faci niste analize iar apoi pentru intretinerea parului sa optezi pentru produse profesionale.
Eu de exemplu folosesc produse din farmacii,imi fac masti naturale hidradante pentru par si am grija la ce mananc.