Zone erogene

Intregul corp, atat al femeii, cat si al barbatului, este "minat" de zone erogene. Acestea intra in misiunea fiecarui partener sa le descopere.In afara de zonele intime...

Intregul corp, atat al femeii, cat si al barbatului, este "minat" de zone erogene.

Acestea intra in misiunea fiecarui partener sa le descopere. In afara de zonele intime, exista si alte feluri prin care iti poti excita partenerul.

Iata cateva dintre principalele zone de interes, asa numitele zone fierbinti, care odata descoperite pot face minuni.    

1. Gatul


Daca sunt suficient de suave si de insistente, saruturile in aceasta zona te vor face sa simti fiori pe sira spinarii. Atentie insa la cantitatea de saliva!

2. Urechile


O alta zona erogena, dar una care trebuie tratata cu respect. Saruturile in acesta zona trebuie sa fie foarte fine. Excitarea se produce in momentul in care musti putin cate putin din lob si pe marginea exterioara, alernativ sufland usor aer fierbinte peste intreaga zona.

3. Sanii


Este o zona mai degraba specifica femeilor decat barbatilor. Insa si pentru multi dintre barbati aceasta reprezinta o zona in care excitarea poate atinge cote maxime. Atingerea sanilor este la fel de excitanta atat pentru ea, cat si pentru el.

Deci nu exista motiv sa nu le acorzi atentia maxima. Regula de aur este sa incepi cu tandrete. O picatura de ulei de masaj va face lucrurile sa se desfasoare mai lin.

Sfat pentru barbati: femeile adora sa li se maseze sanii si oricat de ciudata pare ideea, femeile atribuie "personalitati" sanilor lor, astfel incat s-ar putea sa necesite un tratement diferentiat.

4. Sfarcurile


Dupa ce am alintat sanii, trecem la sfarcuri. Si aici miscarile trebuie sa fie naturale si gentile. Acestea se realizeaza prin miscarea degetelor in cerc pe san, dupa care se strange usor sau se ciupeste cu delicatete intre degetul mare si aratator.

Sunt de evitat manevrele de apasare sau rasucire. Gura are si ea un rol esential. Te poti folosi de ea ca sa sufli usor asupra sanilor, dupa care sa ii prinzi intre buze, umezindu-i cu limba. Dintii nu prea au ce cauta in acesta ecuatie, decat daca iti cere partenerul.

Sfat pentru barbati: cand te ocupi cu gura de un san, nu uita sa il masezi pe celalalt intre timp!

5. Spatele


Masajul poate fi la un moment dat un lucru plictisitor. Pentru un grad de excitare ridicat este recomandat un ulei de masaj (nu folosit in exces) prin care sa masezi spatele partenerului.

Este bine stiut faptul ca barbatii adora sa li se faca masaj cu sanii. Asa ca nu omite acest aspect! Nu trebuie sa stii nimic despre punctele de presiune sau fizioterapie, tot ce trebuie sa faci este sa te porti delicat.

Pentru cei care au fantezii, pot folosi o pana sau un fulg. Face minuni!

6. Coapsele


Mangaierea si sarutarea copselor si a partii din spate a genunchilor poate sa te duca instantaneu in al noualea cer. Cea  mai buna metoda este sa te apropii prin manevre de invaluire tot mai apropiate de zona intima.
 
"Necajirea" in aceste momente, poate aduce ambilor parteneri cele mai placute senzatii.

7. Degetele de la picioare


Daca iti vei lasa partenerul/a sa-ti "prelucreze" degetele de la picioare vei avea parte de o experienta cat se poate de placuta. Sfat pentru femei: actiunea este similara cu felatia.

Oricat de putin important ni s-ar parea la prima vedere, cunoasterea corpului partenerului/ei, ea are un rol deosebit de important in viata de cuplu. Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi si inhibitii si complexe, explorarea corpului persoanei iubite te ajuta sa ai parte de cel mai minunat preludiu.

Articol preluat din cartea "Real Sex" de Grub Smith, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie
 

Comentarii (28)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxy pe 2 Nov 2011, 20:07
    ;

    Eu cred k dak sentimentele unul pentru celalalt sunt egale ;restul vine de la sine

    1
    1

  • Tinu pe 28 Mar 2010, 04:19
    :(..

    eu stau cu o fata de 1 an si 3 luni:) adika de la rev din 2009...si pana acum nam reusit niciodata sa o excit...doar cu faza aia ... spunetimi si mie niste idei...cum as putea sa o fac sa se simpta in al 9 cer...am incercat toate metodele...de aici si de pe forumuri ...si tot nau dat roade :( ... ajutatima va rog :)^:)^...thixthi13 id-ul meu :) ca sa imi raspundeti

    1
    1

  • alex pe 27 Dec 2009, 22:23
    :)

    Foarte tare articolul si recomand multor barbati sa il citeasca pentru a putea experimenta ceva nou cu partenerele lor si a le cunoaste ce le place si ce nu le place. Cum am citit intr-o revista fiecare femeie trebie sa vina cu cartea ei desprea ea.

    1
    1

  • adrian pe 10 Dec 2009, 23:46
    doresc sa te sarut

    da mi ar placea sa sarut picioarele femeielor astept

    2
    1

  • stefan pe 6 Iul 2009, 13:22
    excitatie

    lulutza cum sa te exciti citand doar un articol??cei drept , foarte tare!!te exciti usoor sooper!!vreau sa te cunosc:D

    2
    1

  • Dia pe 14 Nov 2008, 16:57
    :)

    Prietenului meu ii place la nebunie sa fie mintsit. Adika iubeshte sa fie infierbintat shi apoi lasat in pace,il excita faptul kind este "folosit". Ce sfaturi putetsi sami datsi? kum ash putea sal excit ?Ce ash mai putea face? Multsumesk anticipat.

    1
    1

  • alina pe 22 Aug 2008, 14:14
    cui nu-i place !!!

    mai rau e de fetele care nu au trait asa ceva inca , dar o sa fie timp si pentru ele. cred ca orice particica din corpul nostru daca partenerul nostru stie cum sa o faca sa vibreze , e excitanta. nu conteaza ca sunt sani , urechi , abdomen sau picioare.aici depinde foarte mult si de el. sunt barbati carora nu le place ff mult sa inceapa sa-si sarute partenera pe picioare de ex. fostul meu prieten era the best in chestiile astea. cred ca nu am sa mai gasesc pe nimeni care sa ma faca sa ma simt la fel. are felul lui de-a fi de te da peste cap. are niste buze superbe , care te infioara cand te ating. era super. pacat ca nu mai este. secretul pe care l-am descoperit eu la el e ca il excita destul de mult cand il muscamm de ureche. acolo era punctul lui forte. e foarte fain iar , atunci cand te saruta pe spate si de pe spate coboara pe fese si poate si prin alte locuri... no comment.

    1
    1

  • diaman_sofia pe 21 Aug 2008, 05:00
    hmm inka nu stiu nimik de sex-dragoste

    da sant curioasa sa practik si sa vad cum e:P

    1
    1

  • kiki pe 11 Aug 2008, 18:14
    pt goanga

    dak vrei detalii cred ca esti barbat,atunci da-ne si tu cateva detalii,nu prea cred ca barbatilor le place sa le mangaiem sanii(asta e ceva specific fetelor)si sunt foarte sigura ca ei vor altceva sa le mangaiem,nu fetelor?

    1
    0

  • goanga pe 6 Aug 2008, 16:42
    foarte interesant

    dak ati putea da mai multe detali ar fi si mai bn,,,,,,,,,,,,

    1
    1

  • roxana pe 6 Aug 2008, 16:39
    super tare

    imi place foarte mult..............

    1
    1

  • daniela pe 5 Aug 2008, 07:11
    zone erogene

    mda interesant subiect pentru mine zona abdomenului este cea mai sensibila simt fior in tot corpul

    1
    1

  • Crazy_cat pe 27 Iul 2008, 12:18
    =)

    mm.. acest artikol e super... m-a fakut sa retraiesk acele sensatii plakute..shi sunt sigura ka nu sunt singura de aici..nu fetelor? :) e super artikolul... ms...

    1
    1

  • Emilia pe 26 Iul 2008, 19:11
    zone erogene

    Sunt sublime momentele in care partenerul iti maseaza sanii si iti saruta sfarcurile.....,iti saruta delicat lobul urechii si gatul. Felicitari pt. acest articol!

    1
    1

  • Unu mic pe 25 Iul 2008, 23:00
    abdomen tare

    pt fete.....cand suntem muscati ushor de abdomen sau de oblici abdominali totul devine extrem de reliefat, inconjurat de o sezat de excitare puternica.......ps: dak parteneru va merge la sala avetzi propriile lui arme

    1
    1

  • iuliana pe 22 Iul 2008, 18:29
    zone erogene

    mda..... misto acest artikol!ador sa fiu sarutata si atinsa .mai ales pe gat

    1
    1

  • laurita pe 14 Iul 2008, 23:18
    totul sau nimic

    intradevar tot corpul este excitant chiar daca este femeie sau barbat daca sti cum sa incepi.super tare articol.hmmmm ,mai vrem.

    1
    1

  • Mihaj pe 9 Iul 2008, 09:43
    .....Daaaaaa.....

    Mijto articol...senzual de excitant, ca sa zic asa...:p

    1
    1

  • tany pe 7 Iul 2008, 15:59
    imi place

    stiti ce inseamna sa iubesti?e atunci cind citesti in ochii partenerului toate dorintele sale si iti face placere sa le executi.iubitiva si atunci sexul va deveni o boala incurabila

    0
    1

  • Kasymar pe 4 Iul 2008, 15:21
    :X excitarea :x ..

    articolu' asta ...pffu'..e sooper..si are dreptatate...pe mn saruturile pe gat si atingerea sanilor ma excita :X ..:X :)) :D

    1
    1

  • irina pe 1 Iul 2008, 13:02
    emotii tari

    doar atingerile lui ma fac sa plutesc,iar cind imi saruta burtica cum stie el mai bine pur si simplu ma topesc :)))))))articolul vostru de mai sus e 100% adevarat

    2
    1

  • roxy pe 16 Iun 2008, 04:37
    sooper

    hmmmm.......imi place sa traesc senzatii tari,si este de stiut k saruturile indiferent pe ce zona a corpului sunt aplicate sunt excitante...super articol:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:-))

    0
    1

  • lulutza pe 10 Iun 2008, 16:34
    zone erogene

    Suuuuper articol!!!!!!!!!!! Citind, m-am excitat foarte rau!!!

    1
    1

  • pinky pe 4 Iun 2008, 09:03
    ..si zone erogene mai sunt...

    super interesatnt articolul...mie-mi place sa fiu sarutata peste tot de iuby meu...nu numai in acele zone k la un moment dat poate fi banal..la noi e mereu ceva nou..

    0
    1

  • mioara pe 29 Mai 2008, 11:09
    tot asa

    iar eu ador saruturile in zona urechii ma topesc pur si simplu, in zona gatului la fel hmmmmm

    0
    1

  • Martinka pe 25 Mai 2008, 22:13
    offffff........ :))

    numai cind citesc acest articol.......deja vreau sa le retraiesc din nou cu Iepurasul meu dragalas si sexi...........mi-a placut acest articol :) ador saruturile in zona GITULUI si Abdomenului.....

    0
    1

  • deiutza pe 24 Mai 2008, 20:57
    :x

    Of of of...si saruturile pe abdomen sunt suuuperbe...I like it . :X:X:X

    0
    1

  • deea pe 22 Mai 2008, 16:29
    :)

    Hmmm... Inca o zona care produce scantei este ceafa. Saruturile usoare in aceasta zona fac minuni.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod