Nu eu am ales sa fiu singura

Cand unele "hotarari" nu depind in totalitate de tine...
Mergand spre job, observ multe fete triste. Mai ales fete triste de femei frumoase. Cand ies sa ma plimb cu rolele prin parc sau merg la un film la cinema vad alte fete triste de femei frumoase... femei foarte frumoase si singure. De ce sunt singure aceste femei? Chiar nu exista nimeni care sa le tina de mana atunci cand isi doresc? Nu exista un barbat care sa le spuna ca sunt frumoase in fiecare dimineata, care sa le sarute, sa le tina in brate in fiecare noapte si sa le stearga lacrimile adunate in barbie? Se pare ca nu...

Monica, 30 de ani, account manager, imi spune ca nu ea a ales sa fie singura, ci soarta. Si nici macar nu este o femeie pretentioasa: "Tot ceea ce-mi doresc este un barbat frumos, inalt si foarte inteligent. Trebuie neaparat sa aiba o casa, pentru ca eu am una, o masina, pentru ca nu imi place sa merg cu RATB-ul si trebuie sa ma adore si sa imi spuna ca ma iubeste in fiecare secunda.
In niciun caz barbatul pe care il aleg nu trebuie sa priveasca alte femei, nu trebuie sa se gandeasca la alte femei, dar nici nu trebuie sa fie neinteresant sau plictisitor.

El trebuie sa fie pasional, dulce si tandru, ferm si delicat si, mai presus de toate, trebuie sa imi poata tine piept si sa ma domine. Trebuie sa intuiasca ce simt, ce vreau, astfel incat sa fim mereu pe aceeasi lungime de unda, fara ca, totusi,sa imi dea senzatia ca avem acelasi creier sau ca iubesc imaginea mea proiectata in oglinda. Si atunci de ce mai sunt singura?

Glumesc... vreau sa fie inteligent, inalt, cu ochi albastri, ochelari, sa poarte aceeasi camasa albastra in fiecare zi si sa ma placa la randul lui... asa cum sunt. Cer prea mult?"
.

Si tu ti-ai pus aceasta intrebare, nu-i asa? "Ce imi lipseste de sunt singura si nu-mi gasesc un barbat care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt?" Cum de ai ajuns sa te simti atat de singura? "Pentru mine, singuratatea este o moarte lenta", imi spune Magda, o prietena in varsta de 27 de ani. "Nimic nu mi se pare mai trist decat sa ma duc acasa si sa adorm intr-un pat gol si rece si sa ma trezesc la fel.


Dupa ce m-am despartit de iubitul meu, mi-am dorit cateva zile de singuratate, sa imi fac ordine in minte, dar dupa o perioada scurta de timp mi-am dat seama ca nu ma pot suporta singura, sa imi aud gandurile"
. Dupa ceva saptamani, Magda simtea o nevoie nebuna sa fie implicata intr-o relatie serioasa. Dar nu a fost sa fie... "Am avut 'norocul' sa dau numai peste barbati nepotriviti si superficiali, care nu au facut decat sa imi adanceasca suferinta si sa imi demonstreze cat de nedemni sunt de mine.

Am avut momente de disperare, in care plangeam pana ramaneam fara lacrimi, in care imi spuneam ca sunt urata, proasta si ca voi fi singura pe vecie. Sunt singura de aproape un an si in tot acest timp m-am obisnuit si cu patul gol si rece, dar stiu sigur ca nu va fi asa pe vecie.
Sunt sigura ca nu toti barbatii sunt superficiali si lipsiti de sentimente. Iti trebuie doar rabdare, iar timpul le rezolva pe toate"
, adauga Magda, increzatoare.

Acestea sunt doar doua femei frumoase si singure, dar sunt sigura ca sunt mai multe. Nu ele au ales aceasta postura, nu ele au ales sa fie asa, nu ele si-au dorit singuratatea... Au fost niste circumstante care nu le-au fost favorabile si au trait sau traiesc astfel de perioade crunte de singuratate.

Mai "defecte" din fire, multe femei se simt implinite cu adevarat daca au si o relatie de dragoste fericita, daca se simt iubite si adorate. Pana la urma, este o dorinta normala si justificata.

Un lucru este cert: nu suntem sortite sa stam toata viata singure, dar nici sa ne aventuram in relatii in care nu ne simtim implinite.
Trebuie sa gasim puterea sa ne ridicam, sa mergem mai departe si sa luptam pentru ceea ce este mai bun pentru noi!

Un articol de Nicoleta Tarantus
 

Comentariile 1-50 din 81

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gheorghe pe 26 Apr 2015, 18:01
    Tîmpenii

    Citez din articol : "1. Tot ceea ce-mi doresc este un barbat frumos, inalt si foarte inteligent. Trebuie neaparat sa aiba o casa, pentru ca eu am una, o masina, pentru ca nu imi place sa merg cu RATB-ul si trebuie sa ma adore si sa imi spuna ca ma iubeste in fiecare secunda. In niciun caz barbatul pe care il aleg nu trebuie sa priveasca alte femei, nu trebuie sa se gandeasca la alte femei, dar nici nu trebuie sa fie neinteresant sau plictisitor. 2. El trebuie sa fie pasional, dulce si tandru, ferm si delicat si, mai presus de toate, trebuie sa imi poata tine piept si sa ma domine. Trebuie sa intuiasca ce simt, ce vreau, astfel incat sa fim mereu pe aceeasi lungime de unda, fara ca, totusi,sa imi dea senzatia ca avem acelasi creier sau ca iubesc imaginea mea proiectata in oglinda. 3. Si atunci de ce mai sunt singura ?" Pentru autoarea articolului : Transmite-i prietenei tale (Monica 30 ani) următoarele : Am despărţit ce ai scris în 3 puncte şi le iau pe rînd. 1. Cine crezi că are toate acestea care le vrei tu ? Doar tipii de 50+ de ani. 2. Citez din nou : "Trebuie sa intuiasca ce simt, ce vreau" . Păi, tu crezi că bărbaţii sunt cititori de gînduri ??? 3. De-aia eşti singură, PISI, pentru că eşti plină de pretenţii şi fiţe, că, nah, doar eşti manager. Şi o să te trezeşti pe la 40 şi ceva de ani, c-a trecut viaţa pe lîngă tine şi tot singură o să fii. Iar în final, pe la 50 şi ceva de ani, o să-ţi iei un PET cu care să-ţi umpli timpul şi cu care să ieşi la plimbare. Şi, în tot timpul ăsta, îţi vei frînge mîinile mereu şi te vei întreba continuu : "Oare eu de ce sunt singură....???" Acum pentru tine, autoare a acestui articol, citez din ce ai scris mai jos : "Acestea sunt doar doua femei frumoase si singure, dar sunt sigura ca sunt mai multe. Nu ele au ales aceasta postura, nu ele au ales sa fie asa, nu ele si-au dorit singuratatea... Au fost niste circumstante care nu le-au fost favorabile si au trait sau traiesc astfel de perioade crunte de singuratate." Ele AU ALES ŞI ALEG CONTINUU această postură, şi nu circumstanţele pe care le bagi la înaintare ca pe nişte scuze puerile. Am iubit 2 astfel de fiinţe şi au spus clar : "Vreau carieră întîi, şi apoi familie." Şi le-am lăsat cu cariera lor. Iar din ce am citit în acest articol, povestea "bietelor" fete singure sună exact ca poveştile acestor fiinţe care au fost cîndva în viaţa mea. Alegeţi cariera şi veţi sfîrşi c-un PET în braţe peste un timp nu prea îndepărtat. Asta este soarta tuturor ca voi, pline de pretenţii şi fiţe.

    0
    1

  • adri pe 20 Iun 2014, 01:01
    :)

    adevarul e ca..dupa o relatie esuata cu un idiot care nu prea a stiut cum sa se comporte,am niste pretentiii extraordinar de mari..macar asa..poate am norocul sa nu mai dau peste alt idiot.

    4
    4

  • Palmer pe 4 Iun 2014, 00:19
    Femeile din ziua de azi trebuie sa coboare de pe Venus pe Pamant

    care si-au pierdut virginitatea inainte de casatorie si nu vor nici sa iasa la produs...la gunoi cu ele.Adica 99%.Eu sunt singur, am bani, arat bine dar femeile din ziua de azi nu merita nimic pentru ca dupa ce ca-s curve, culmea, mai ridica si pretentie.Ei, cum e posibil asa ceva?Imi voi dona averea pentru salvarea unor specii de animale pe cale de disparitie dar pe aceasta specie de animal cretin care se numeste femeie nici sperma nu o stric.

    6
    5

  • ludmila pe 24 Apr 2014, 01:46
    vreau sa imi fac cunostine noi.

    nimeni nu poate schimba destinul.....asa ca rabdare si totul va fi bine....

    4
    1

  • GABY pe 12 Apr 2014, 17:43
    baiat de treaba

    sunt singur si caut o fata cumite si de treaba si intelegatoaeam 26 de ani am servic pt o relatie serioas si de durata casatorie n meu de tel 0761590536

    2
    0

  • gaby pe 12 Apr 2014, 17:35
    un baiat forte cuminte

    sunt un baiat forte cuminte la locul lui mai tot timpul caut o fata in telatatoare si sa fie de treaba pt o relatie de durata sasatorie.am 26 ani

    2
    0

  • elvis pe 7 Sep 2013, 02:48
    e greu sa fi singur

    sunt un baiat care traiesc in italia am avut multe cunostinte si femei la activ dar toate au esuoat si sunt tare dezamagit o fata interesata la o relatie serioasa ma poate gasi la urmatorul numar 00393895116161 numai seriozitate nu aventuri

    0
    0

  • Radu pe 4 Iul 2013, 10:47
    prietenie

    ...articolul este din nefericire pentru multi dintre noi, o realitate, as spune chiar crunta! destinul de multe ori, pe unii, ii duce pe un drum atat de neted si frumos 'ornamentat,' ca mai apoi, dintr-o data, sa se starneasca din senin furtuna; stai sa te gandesti serios daca nu cumva era mai bine sa traiesti anost si tern, fara pretentii!in fine, mult si complicat de facut analize in virtual, pentru posibili internauti, care poate din intamplare si curiozitate vor alege sa citeasca egulubratiile tale de necunsocut enigmatic, insa nu le vor intelege!?toata lumea astazi se grabeste sa ajunga undeva...vai cat se grabeste!?unde va grabiti fratilor!?eu ma stiu, si cei din jurul meu, ma cunosc drept un tip charismatic, f simpatic...si eu caut omul care sa ma trezeasca din visare…dar cand eu sunt cel care n-am timp si oportunitati sa visez, oare nu cumva cotidianul, rutina, mi-au monopolizat viata incat parca simti ca nu mai detii controlul!or fi doar scuze, justificari...oare asa o fi!?evident ca sunt zdravan la cap, sau cel putin eu asa ma simt, incat sa-mi doresc femeia alaturi de care sa abordez viata si starile ei, bune si rele, cu o mai mare incredere si determinare! o vorba romaneasca spune ca in doi puterea-i mai mare, nu!?in visarea lui, fiecare om cauta acele situatii existentiale care sa ii puna la lucru mintea si la traire si simtire, sufletul…tu nu cauti zambete nefortate intr-o lume plictisita…ba da, iti spun sigur ca, da!caut, poate, acul in carul cu fan, dar stiu ca rabdarea si credinta, ma vor ajuta sa raman temerar, indiferent de asteptare, indiferent de rezultate! simplu, te caut pe tine jumatatea mea.. .buuun!atunci, unde sunt fetele astea de care pomeniti voi in articol!?baieti tristi, n-ati vazut!?cu totii suntem in ziua de azi mai mult decat superficiali!fericirea, consider ca cere responsabilitate, dorinta reciproca, poate chiar sacrificii!toate cele bune tuturor! marsech@yahoo.com

    3
    1

  • Mihaitzaboss pe 26 Feb 2013, 17:24
    Tragedie II

    Am 26 de ani sunt barbat si toate femeile ma plac. Noroc ca sunt asexual ca altfel nu mai faceam fata ofertelor

    1
    0

  • corporatistu' pe 26 Feb 2013, 16:54
    tragedie

    te inteleg perfect, nici eu nu am ales sa fiu singur. am 25 de ani si nu sunt in stare sa am o relatie serioasa de mai multa vreme. NU MAI REZIST!!! Va multumesc,

    0
    0

  • Costel pe 21 Dec 2012, 16:07
    caut pe cineva

    Am 37 de ani, 189 85, sunt sofer pe camion si sunt singur de 14 ani. Am fost cs. dar i-am spus ca nu ma voi certa cu ea niciodata. Dar nu m-a inteles. Eu sunt un om slab care nu pot suporta conflictele. Pt. mine totul trebuie sa se aranjeze prin discutie si nu prin certuri interminabile. Intr-un an de zile m-ia taiat inima de 5-6 ori si asta a fost. Nu am vrut s-o bat pt. ca nu-mi place [detest f. tare asta], si i-am zis sa plece si gata. Eu sunt un suflet sensibil, poetic... Daca este vreo fata careia sa i-i placa ce am scris aici sa-mi dea de inteles la thekidcostel@yahoo.com.

    0
    0

  • Costel pe 21 Dec 2012, 16:07
    caut pe cineva

    Am 37 de ani, 189 85, sunt sofer pe camion si sunt singur de 14 ani. Am fost cs. dar i-am spus ca nu ma voi certa cu ea niciodata. Dar nu m-a inteles. Eu sunt un om slab care nu pot suporta conflictele. Pt. mine totul trebuie sa se aranjeze prin discutie si nu prin certuri interminabile. Intr-un an de zile m-ia taiat inima de 5-6 ori si asta a fost. Nu am vrut s-o bat pt. ca nu-mi place [detest f. tare asta], si i-am zis sa plece si gata. Eu sunt un suflet sensibil, poetic... Daca este vreo fata careia sa i-i placa ce am scris aici sa-mi dea de inteles la thekidcostel@yahoo.com.

    1
    0

  • claudiu pe 11 Dec 2012, 19:49
    doresc un vis vazut realitate

    Buna la toti fete baeti singuratatea e o boala vindecatoare dar se vindeca cu leac sufletesc si multa iubire an doi sant lafel precum voi si eu am 30 ani si caut o fata care sa aiba aceasi varsta mai mica sau mai mare nu are inportanta decat sa ne placem si iubi sa rupem tote barierele vieti traite singurei e doresc sa mi fac singur cu ajutorul bunului dumnezeu sa gasesc jumatatea acum de sarbatori 0786391424 claudiuchiarchiarsigur daca vnr de mobil nu stiu daca am ve

    0
    0

  • claudiu pe 11 Dec 2012, 19:48
    doresc un vis vazut realitate

    Buna la toti fete baeti singuratatea e o boala vindecatoare dar se vindeca cu leac sufletesc si multa iubire an doi sant lafel precum voi si eu am 30 ani si caut o fata care sa aiba aceasi varsta mai mica sau mai mare nu are inportanta decat sa ne placem si iubi sa rupem tote barierele vieti traite singurei e doresc sa mi fac singur cu ajutorul bunului dumnezeu sa gasesc jumatatea acum de sarbatori 0786391424 claudiuchiarchiarsigur daca vnr de mobil nu stiu daca am ve

    0
    0

  • daniel pe 3 Nov 2012, 23:17
    truth

    Voi, fetele sau femeile singure,(in general vorbind ) sunteti singure din cauza mofturilor, a pretentiilor. Voi sunteti cele care alegeti in ultima instanta. Iar baietii sau barbatii (in general vorbind ) care sunt singuri, sunt din cauza nesansei de a fii intalnit doar mofturoase ca voi.

    6
    3

  • Aikon007 pe 7 Sep 2012, 17:02
    Cristian caut o fata care vrea sa cunoasca un baiat

    Buna te intereseaza anuntul meu? As vrea sa te cunosc sa stam de vorba,daca si tu vrei uite id-ul meu Enache_cristian85 ,, te rog mult sa ei id-ul si sa stam de vorba sa ne cunoastem.Ma cheama Cristian sunt din Bucuresti si am 27 de ani.Te rog mult sa ei id ca sa ne cunoastem.Poopicei

    1
    1

  • vali pe 14 Iun 2012, 20:05
    dya

    Ceau Dya eu sunt Vali si vreau sa te cunosc daca vrei tu asa este firea ta si eu as fi la fel ca tine un suflet ascuns dar plin de iubire te caut de mult sa apari an viata mea te astep pe id mess al meu valentin-truta

    3
    0

  • florinescu29 pe 1 Sep 2011, 16:09
    tot singur

    deceptiile din trecut; nivelul crescut al pretentiilor acumulate in timp; obisnuinta; sa ma placa asa cum sunt... eu nu fac nimic; teama de nereusita; lipsa de initiativa; izolarea; necomunicarea; gandirea negativista; etc.... fiecare avem in noi asa ceva, mai mult sau mai putin. De ce suntem singuri? Noi am gresit undeva si gresim in continuare. Lucrurile trebuiesc vazute din mai multe puncte de vedere... atunci o sa fim pe drumul cel bun. Pentru situatia in care ne aflam suntem direct responsabili... noi am decis, noi am ales pe unde sa mergem. Oricand, mai greu sau mai usor, poti repara orice... trebuie doar sa vrei si sa stii cum... Mult succes tuturor!

    4
    0

  • Lili pe 23 Iul 2011, 07:22
    Femeile frumoase

    De multe ori femeile frumoase raman singure datorita lor ... le atrag baietii rai, cu multi muschi , cu masini de lux si haine de firma care dupa 2-3 intalniri le dau papucii. O femeie frumoasa nu se uita la un baiat care desi are bani nu are masina de fite, nu sparge banii in Bamboo si nici nu trage de fiare toata ziua, ii considera pe acesti barbati plictisitori ... Cred ca ar trebui sa cautam mai mult la un barbat decat masina de lux si muschi ca sa nu ramanem singure ... E doar parerea mea

    21
    0

  • catalin pe 17 Mai 2011, 21:33
    singurateatea

    Singuratatea astea in care se adincesc tot mai multe femei cu sau fara voia lor de fapt isi au cauzele bine meritate.. Si anume PRETENTIILE exacerbate pe care le pun inainte :vrea si in rai si cu dinsa-n trinsa si daca se poate si putin prin iad... Fiti voi incontinuare asa cu astfel de pretentii ca v-eti ramine de caruta si singure pina la adinci batrineti

    14
    6

  • Radita Viorel pe 5 Dec 2010, 13:43
    nu suntem perfecti nimeni

    toti avem neajunsuri, capricii si alte probleme dar eu sunt de parerea ca daca vrei sa fie bine ar trebui sa mai inchizi ochii la ceva din probleme shi sa mergi inainte fara ca sa te uiti in urma. da in ziua de azi e greu de gasit perechia potrivita dar daca nu vei cauta nici nu vei gasi saha ca lasati singuratatea lasati capriciile shi prelungiti sa cautati jumatatea ca veata este tare scurta csa stai sati vie ceva la tine pa pa lume fiti fericiti

    2
    1

  • Crina pe 25 Nov 2010, 22:07
    Skip

    Pana in momentul de fata nu am reusit sa am o relatie serioasa. Nu stiu care este motivul,,,,,,pentru care inca sunt singura. Am ajuns la o singura concluzie: fata de barbati sunt ori amica ori amanta, dar niciodata iubita....

    5
    2

  • Mirela Pavel pe 14 Nov 2010, 20:23
    Singuratatea

    In primul nu sunt femei singure, ci doar fara partener.

    11
    2

  • Mariana F 1971 pe 10 Oct 2010, 00:00
    In niciun caz barbatul pe care il aleg nu trebuie sa priveasca alte femei... ce bine suna dar cat de fals si pueril chiar!

    Aici este clar frustrarea si sentimentul ca meriti totul ca femeie dar nici chiar tu nu iti poti argumneta de ce meriti totul?Tot ceea ce-mi doresc este un barbat frumos, inalt si foarte inteligent. Trebuie neaparat sa aiba o casa, pentru ca eu am una, o masina, pentru ca nu imi place sa merg cu RATB-ul si trebuie sa ma adore si sa imi spuna ca ma iubeste in fiecare secunda. In niciun caz barbatul pe care il aleg nu trebuie sa priveasca alte femei, nu trebuie sa se gandeasca la alte femei, dar nici nu trebuie sa fie neinteresant sau plictisitor." Toate gandim asa cand suntem frustrate de singuratate si nu neaparat de singuratate cat de constiinta ca vom apartine unui barbat candva care nu ne va merita..

    8
    0

  • ramona pe 19 Sep 2010, 14:27
    De ce sunt singura?

    Cert e ca desi sunt singura, lupt in fiecare zi si gasesc energia de a merge mai departe dara imbratisare, fara a dormi in bratele ciuva si fara a spui ciuva TE IUBESC. Si de ce merg mai departe, pentru ca asa simt ca trebuie sa fac, merg mai departe, am serviciu, am familie, dar sunt tot singura. Si ce !

    9
    5

  • lili pe 13 Iun 2010, 10:33
    deschide ochii

    Dar de ce nu va uitati putin in jur?Cati barbati mor zilnic in accidente ?Asta nu va intrebati?Nu,nu sunt urate femeile si nici proaste.Pur si simplu nu exita omul...

    3
    6

  • eu........ pe 30 Apr 2010, 15:40
    singuratatea....

    nimeni nu isi doreste singuratate...este tare greu....sa vezi ca esti realizata pe plan profesional, estu frumusica, aranjata...si totusi singura oare de ce? ma intreb si ma tot intreb de 2 ani.....de ce trebuie sa dau peste fel si fel de indivizi fara scrupule, care nu stiu sa aprecieze nimic la o femeie, nu vor decat sex si eventual femeia de serviciu din casa lui......nu vor sa auda de o plimbare in parc, de o cina romantica, de relaxare in doi..... oare de ce asa? recunsc ca am devenit foarte " selectiva" dar in sensul bun al cuvantului......nu accept vulgaritate, snobism, minciuni.......vreau doar un barbat simplu....

    16
    2

  • mihaela pe 23 Apr 2010, 15:11
    singuratate - pentru Flory

    Flory, si eu am trecut prin aceeasi situatie la 33 ani.Sufar si acum. Lasa-mi emailul tau, sau o adresa de mess, sau scriemi-mi tu : mikon992000@yahoo.com,; intotdeauna mi-am dorit sa cunosc pe cineva sa impartasim aceeasi durere. Multa putere iti doresc.Scrie-mi neaparat.

    5
    2

  • flory pe 18 Apr 2010, 23:05
    singuratatea

    este foarte greu sa ramai singura dupa o perioada de 12-15 ani, cand casnicia mergea snur, aveam tot ce i-mi doream de la viata, dar cel mai putin nu am avut noroc sa convietuiesc mai mult timp alaturi de persoana iubita, pentru ca a intervenit acea doamna crunta MOARTEA, care mi-a luat ce-mi era mai drag pe lume, si m-a lasat singura, oftand zi de zi, si traind din amintiri. Este cumplit sa te gandesti sa o iei de la inceput la numai 35 de ani.........

    10
    1

  • george pe 14 Apr 2010, 17:03
    singuratate

    e cel mai dur sentiment care il poate avea o persoana , sa te simti singur e cel mai greu dar gandeste si de ce esti singura , cand alegi in general barbati care au aproape totul cand e atrag cel mai bine , o spun din experienta , nu avand chiar totul doar un apartament cu care nu ma laud si nu spun niciodata ca este al meu pentru simplul fapt ca vreau sa stiu ca eu contez si nu casa chiar daca acum imi e greu sa mai ascund asta lacuind singur si pentru ca barbatii care stiu ca pot oferii aproape orice unei femei nu vor sta sa accep0te prea multe de la ele expediindule stind ca va gasi oricand alta care sai fie alaturi .

    1
    1

  • karinia pe 26 Mar 2010, 15:18
    nu eu am ales sa fiu singura

    nici eu nu am alesa fiu singura. A fost alegerea lui sa ma lase singura. Cateodata imi face bine singuratatea dar ca multe femei am si eu nevoie de o imbratisare, de o vorba buna si de multe altele

    8
    1

  • jeny pe 16 Mar 2010, 13:50
    singuratate

    simplu si la obiect, de ce sunt femeile singure: nu au intalnit jumatatea vietii lor, nu au intalnit barbatul potrivit, barbatul langa care simti cu adevarat ca esti ,,TU'' atata tot, poti sa ia case, bani, masini, daca nu esti fericit , la nivelul la care te afli, al societatii, poti face orice, nimic nu se rezolva cu bani.Asa gandesc eu, Jeni

    2
    1

  • nike pe 7 Mar 2010, 19:12
    nu au ales ele sa fie singure...

    domnilor ce comentati aici....sunt sigura ca multe dintre cele ce au scris mai sus au facut greseala ca si mine: au iubit enorm, au daruit tot, au acceptat multe lipsuri si defecte, au compatimit (pt ca voua va place sa primiti compasiunea noastra), au dat tot, si totusi, au fost parasite, cu scuze pangacioase - caci voi nu sunteti intelesi. dar stiti voi, oare, ce ascunde tacerea unei femei??? stiti voi, oare, sa fiti barbati cu adevarat, ce mult inseamna bratele voastre pt o femeie??? nu au ales ele sa fie singure...

    10
    4

  • dya pe 5 Feb 2010, 07:58
    singura dar ...

    ce sa spun ori nu ai ales partenera potrivita ori e ceva ce trebuie sa schimbi .....oricum barbatii cu cit sint mai in virsta cu atit sunt mai admirati.....

    3
    2

  • aurel pe 29 Ian 2010, 15:35
    singur

    am 31 de ani si sunt singur ,am avut mai multe relati da niciuna na mers asa cum trebuia ori din cauza mea ori din cauza partenerei nistiu ce sa zicnu sunt nici fat frumos dar nici cocosatul din notredam...

    2
    0

  • dya pe 16 Ian 2010, 09:19
    singura

    culmea...am 23 si nu am avut prieten desi foarte multi miau spus ca sunt frumusica......pai nu stiu care e problema......intuiesc ca e una din 2 fie c a eu intotdeauna am arata ca nu sunt singura si am indepartat pe toti tinerii care erau interesati sau fie ca mii frica de o relatie......desi arat c anu am nevoie de el sunt disperata.....sincer am luptat si sunt unde sunt singura si mam descurcat.....imi place s a fiu independenta dar uneori imi lipseste o imbratisare,o privire plina de dragoste,apreciere complimentele din partea lui....................trist

    6
    1

  • baron leonard pe 2 Dec 2009, 13:31
    femeia singura

    o femeie frumoasa ramane mai mereu singura pt ca nu se multumeste cu ceea ce are si tinde spre perfectiune, nu stie sa inchida ochii la greselile partenerului de parca ea ar fi perfecta si ce este cel mai grav ca minte cel mai mult. Decat sa spuneti mereu barbatilor ca el este doar al doilea mai bine ati recunoaste caci asta vor barbatii, iar femeile mai putin frumoase au parte de fericire si de barbati seriosi deoarece stiu sa-l astepte cu o mancare calda mereu si sa-i zambeasca nu sa se uite cu nazuri si sa vrea sa manance la restaurant. O casa se cladeste impreuna nu se vine dea-gata, treziti-va fetelor nu va ganditi numai la "COLUMBEANU" caci nu acolo se gaseste dragostea si fericirea. Sa ma opresc caci sunt revoltat si as mai scrie doua zile de asa zisele femei frumoase care nu le mai stiu numarul barbatilor cu care au fost

    8
    5

  • hadan pe 23 Nov 2009, 00:04
    bitchushko...

    cred ca esti " the perfect match " pentru orice barbat ( sper ca esti intradevar femeie asa cum ai declarat). Scuzati ca ma bag si eu, dar cred ca asta e locul cel mai bun despre a afla lucruri despre femei... Si in articol si in comentarii se dezbate cam ce ar vrea ele.Nu prea se insista pe ce ofera... Legea feed back-ului functioneaza mereu: dai putin - primesti putin (sau deloc), oferi mai mult - se poate sa primesti mai mult... De ce nu incercati uneori sa va comportati ca un barbat ?!de ex., spuneti-i ceva de genul ' termina tu de facut curat in balcon , ca eu ma duc sa cumpar o bere". Sau in loc sa-l cicaliti in fiecare zi cu" de cate ori sa-ti mai zic sa lasi colacul inapoi la wc ?" incercati ceva de genul: In ziua cand o sa lasi colacul de la wc la loc o sa ai o mare surpriza...si concentrati-va pe surpriza...

    5
    1

  • Bitchushka pe 9 Nov 2009, 20:41
    ba, ma lesi?

    cui i`a trebuit drepturi egale cu barbatii? cine vocifereaza si acuma pe inchipuite probleme de discriminare? cine se vaicareste pe la toate posturile despre cum a inselat`o x si y? cine are nevoie de telenovelas si showuri precum din dragoste? cine urmareste cu sufletu' la gura fiecare rahat de editorial despre femei "puternice si independente"? cine isi croieste viata dupa "sex and the city"? barbatii, dragele mele?! NU! FEMEILE! se lupta ca proastele sa fie considerate egale cu masculii, da' cind vine vorba de a se comporta ca un mascul, se trag pe fese. am citit la articole despre saracele femei de 30 sau mai putini/multi de ani, inselate, singure, complexate, frustrate, nefericite, etc etc, incat imi vine sa borasc! si tineti cont: sunt femeie, am aproape 30 de ani si is aproape singura. sfat prietenesc, dedesprins din cartile de povesti sau din seriale penibile: vedeti`va de treaba, ingrijiti`va si iubiti`va voi insiva si mai terminati cu vaicarelile despre singuratate. luati`va un vibrator si terminati balciul! macar aveti bunu simt sa recunoasteti ca majoritatea femeilor au niste pretentii cel putin absurde. nici nu ma mir ca masculii fug ca apucati de voi! nimic nu`i mai penibil si mai enervant decat o femeie cu pretentii. io stiu ca voi aveti impresia ca sunteti speciale, da' guess what? nimeni nu`i unic. si daca voi nu luati ce vi se ofera, sigur apare una mai disperata care sa puna mana si sa modeleze unde trebe! de ce ar umbla un barbat cu o frustrata pretentioasa care poate nici nu stie sa feleze ca lumea cind poa' sa mai astepte oleaca si apare una cu mai putine pretentii? daca raspunsul vostru la intrebarea asta e "pt ca eu sunt speciala", dati`va doua palme in oglinda si impacati`va cu o eternitate de singuratate. PS: voi, cele singure, asa singure cum sinteti, macar va f**** din cin in cind? :D

    11
    4

  • ryoma pe 7 Nov 2009, 22:43
    singuratatea in doi e mult mai grea..

    Articolul este exagerat, pretentiile insirate acolo sunt caracteristice unei copile de 14 ani,inocenta, care viseaza la idolul ei perfect si de neatins, nicidecum unei femei ;hai sa fim seriosi. Ne-am nascut singuri si vom muri singuri. Nu toti suntem facuti pentru casatorie,cuplu sau pentru a perpetua specia(deja suntem prea multi..) Singuratatea poate insemna fericire pentru unii,femei si barbati; in loc sa va plangeti atat,mai bine v-ati trai viata,ati iesi in lume sa va faceti prieteni(e),v-ati bucura ca sunteti sanatoase. Pai mai fetelor voi la 25-30 de ani va plangeti de singuratate???Pentru ca nu l-ati intalnit pe fat frumos??/aww...e trist.Inseamna ca ati imbatranit devreme si nu stiti sa apreciati ce aveti. De multe ori jumatatea noastra e chiar sub nasul nostru,poate e cel mai bun amic sau poate e tipul la care nu ne-am fi uitat niciodata ca nu e genul nostru. Fiti mai deschise;traim in secolul 21 totusi.Ma uit in jurul meu si vad ca majoritatea cuplurilor stau impreuna de amoru' artei si alte interese, nu din dragoste ;si ma mai uit cum unele femei se simt singure pentru ca cele mentionate mai inainte le induc aceasta stare ( vai da cum de esti singura la varsta asta? sau cum poti trai fara un barbat? etc etc)..iarasi e trist. Dar stiti ca nevoile noastre sunt intotdeauna in functie de nevoile altora,lol...

    4
    0

  • miki pe 25 Oct 2009, 14:29
    Singure!!

    Da asa este, e greu sa fi singur(a), dar fetelor sincer, decat cu un barbat care sa te faca sa te simti groaznic mai bine asa. Si cum in zilele noastre barbati adevarati se gasesc mai greu......sau cum se spune "dragostea tine 3 ani" , de aceea atatea femei sunt singure... Alta problema ar fi ca, dupa ce ai mai multe experiente incepi sa inveti din ele, si nu te mai arunci la orice potential ce iti iese in cale si de aceea suntem mai mult timp singure.. De ex eu, m-am despartit in Iunie de sotul meu de atunci m-au curtat o groaza, dar vedeam in ei ba pe fostul sot ba pe fostul prieten ba toate calitatile negative de care nu am nevoie, ptr ca daca as accepta as ajunge de unde am plecat. Eu cred ca de asta ajungem la un moment dat singure. Ajungem sa avem o experienta de viata, si normal ca orice om ce invata din greseli, nu mai vrem ce am avut nu?.....dar cum oameni calitativi si sentimente adevarate sunt mai greu de gasit in ziua de azi, iata-ne la un impas de a sta mult timp singure... Dragi barbati ce comentati aici, va spun atat decat cu un om ce ma facea sa ma simt groaznic in pielea mea , mai bine singura...... Si daca nu voi gasi barbatul ce va stii sa ma respecte si sa ma iubeasca ptr ceea ce sunt, caci nu cer mai mult de atat, prefer singura!! Dragele mele daca va simtiti atat de singure dar totusi doriti un copil, stiti ca il puteti avea si fara ajutorul lor!!!

    6
    1

  • aurel lipoveanu pe 22 Oct 2009, 21:36
    ihuhuhu ihahaha!

    ihuhuhu ihahaha! ihuhuhu ihahaha!

    0
    1

  • alexandru pe 22 Oct 2009, 01:48
    sunt incantat de tine magda daca esti u cea din prima poza

    sunt un om linistit lucrez in politie am studiat academia de politie am 27 ani casa masina toate conditiiile si chiar vreau sa incerc pt ca si eu am trecut printr-o situatie deasta si vreau sa incerc din nou astept sa intri pe mine te sarut dulce:***

    1
    1

  • Mihai pe 15 Oct 2009, 12:54
    Pretentii...

    Mai luptati voi mult si sa vedeti ce singure o sa fiti:))

    4
    1

  • FRINCULESCU MARIANA pe 13 Oct 2009, 18:16
    Din pacate pretentiile mele sunt cam aceleasi cu cele ale fetei

    prezentate in exemplu. sper ca este doar un exemplu de fata ale care idei vin de-a valma si nu poate aprofunda profilul barbatului care i-a placut cu adevarat. Trebuie sa existe insa acel cineva pentru care tot corpul freamata de emotie oricate defecte ar avea sau oricate neplaceri ne-ar fi provocat odata cu dezgustul de a fi inclocuite in pat. Dragostea este oarecum providentiala si este mult mai mult spirit decat corp astfel incat daca corpul nostru respinge fiinta care ne-a dezamagit nu la fel se intampla cu spiritul nostru care cu si m ai multa inversunare se agata de fiinta care ne emotioneaza. Mai mult : fiinta pe care o iubim sau ar trebui sa o iubim atat cat merita ne emotioneaza zilnic si toate gandurile noastre se concentreaza intr-un mod fatal de ea ,astfel incat nici un fel de alta activitate nu mai este permisa . Spiritul puternic tot nu poate alunga dorinta de apropiere tot asa cum pierderea unui organ vital ar putea duce la invaliditate in mai putin de cateva ore -minute.La fel ne indreptam catre cel iubit asa cum o mana o cauta pe alta. Este nefiresc sa ramana o femeie singura mult timp deoarece spiritul sau sufera si in mod tragic va realiza acest lucru anume ca spiritul este al doilea corp al femeii pe care singuratatea il ucide lent si extrem de chinuitor. De aceea nu poate privi la al doilea corp al sau cum moare adica spiritul si pleaca inevitabil in lumea celor nevii caci nu isi poate inchipui propria moarte a corpului sau fizic.

    2
    0

  • gabi pe 11 Oct 2009, 10:35
    nu eu am ales sa fiu singura

    De ce se da impresia ca femeile suporta mai greu singuratatea iar barbatii nu? Sunt mai nesimtiti? Sunt mai practici? Mai bine adaptati?

    2
    0

  • dana pe 9 Oct 2009, 05:58
    singuratatea..............la propriu sau le figurat?

    Te poti simti singura nu numai atunci cand nu ai pe cineva!Te poti simti singura si atunci cand esti implicata intr-o relatie care nu functioneaza si eu cred ca singuratatea asta e mai dureroasa..........pentru ca in ciuda faptului ca ai pe cineva langa tine ........te simti singura,neanteleasa si cazi intr-o stare de depresie din care cu greu iesi!

    6
    0

  • roberta pe 3 Oct 2009, 22:39
    pana la urma ce este singuratatea?

    In viata e important sa ai urmasi, si daca un barbat nu poate sa-si asume prea mari responsabilitati fuge ! asta e clar. In pragul varstei de 30 femeia trece printr-o criza de personalitate, la fel ca si cele care pasesc spre 40 si inca nu au un copil. Eu consider ca asta e o tragedie....de a nu avea un copil...singuratatea nu cred ca poate fi acoperita de un barbat decat daca femeia se cunoaste pe sine si stie ce isi doreste cu adevarat !

    4
    0

  • ada pe 1 Oct 2009, 20:30
    singuratatea distruge!

    pe mine singuratatea ma distrus si ma distruge in continuare din kuza unui barbat kre acum are pretentia sa fim prieteni

    3
    1

  • ANCA pe 1 Oct 2009, 15:21
    DE CE SUNT FEMEILE SINGURE?

    Incep cu inceputul si spun ca - femeile stiu cand se afla intr - relatie de tip toxica (ca un viciu) si reusesc in final sa renunte sa mai iubeasca...dupa ce isi purifica sufletul in Purgatoriu (suferinta), in zona delimitarii dintre Rai si Iad, bine sau rau, dragoste sau ura, familie sau singuratate... ! Poate ca purtam in noi pacatul din Gradina Edenului fara sa constientizam - spun ca daca noi, femeile eram intr - adevar fiinte daruite doar cu dragoste , sigur si bunul Dumnezeu si - ar fi facut una sa - i stea alaturi dar asa, a transferat - o lui Adam si prin pacat a reusit sa - i scoata din Rai, si sa- i lase sa lupte vesnic intr - un razboi tacut si fara sfarsit. Ajungem de cele mai multe ori, fiind extrem de credule, sa ne mintim si sa traim intr - o falsa fericire fiindca, suntem permanent mintite de catre altii ( aici barbatii) . NE CONVINE STAREA DE VICTIME SI O ALIMENTAM IN FEL SI CHIP DEOARCE, EA ESTE CA UN SEDATIV PENTRU SPIRITUL NOSTRU VESNIC IN CAUTARE DE DRAGOSTE SI PERMANENT CRITIC! Dar intr - un final doar in singuratate, putem analiza dedesubturile si iesi la lumina, mai puternice si gata de o noua incercare necosmetizata de vise frumoase si nerealizabile. Femeia de multe ori dezvolta o dragoste de tip AGAPE la care, nu asteapta reciprocitatea. E bine? E rau? Cine poate stii, poate doar cel fara de pacat si cu siguranta in aceste vremuri, au ramas foarte putini! Cred ca putem pregati scenarii pe aceasta tema zile intregi si tot nu am epuiza subiectul acest trist, din pacate. Inchei gandind ca suntem cu toate vinovate intr - un fel, pentru aceasta atat de deasa izolare si cel mai bine este sa iti recapeti fortele din deznadejdie, ca pasarea Phoenix si sa traiesti clipa caci, nimeni nu - si traieste viitorul!

    1
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod