Horoscop: Ce-l face să te părăsească în funcţie de zodia lui

Nu-ţi imaginezi viaţa fără el şi ai fi în stare de aproape orice pentru a-l ţine alături. Află mai multe despre iubitul tău şi ce trebuie să faci să eviţi o eventuală despărţire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Acest bărbat are nevoie de o femeie inteligentă şi plină de imaginaţie cu care să nu se plictisească. Fă-i surprize, fii spontană, foloseşte-ţi imaginaţia şi astfel vei reuşi să-l păstrezi doar pentru tine. Atenţie! Se poate "descotorosi" de tine imediat ce nu mai reprezinţi o provocare sau o enigmă pentru el.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Este un bărbat sensibil, profund, care trăieşte totul la intensitate maximă. În cazul în care l-ai jignit sau l-ai tratat cu indiferenţă, te va părăsi fără să stea mult pe gânduri. Cel mai important este să primească afecţiunea după care tânjeşte, altfel s-ar putea să o caute în altă parte.

Leu(23 iulie - 22 august)


Orgoliu fără margini. Este una dintre caracterizările bărbatului Leu. În cazul în care îl înşeli sau dacă se va simţi trădat, cu greu îi vei obţine iertarea. Dacă îl vrei alături pentru toată viaţa, adu-i laude şi arată-i cât de important este pentru tine. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Admiră femeile cu iniţiativă, delicate şi curajoase. Este obsedat de ordine şi disciplină şi reacţionează urât când ceva nu-i este pe plac. Are o relaţie foarte apropiată de mama lui şi are tendinţa de a-şi compara partenera cu aceasta. Dacă nu vrei scandal, nu-i critica mama...

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Este romantic, visător şi adoră să petreacă timp în braţele iubitei, să fie alintat şi răsfăţat. În cazul în care se va simţi ignorat şi lipsit de dragoste, va cauta o altă parteneră care să-i ofere afecţiunea de care are nevoie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Nimic nu este mai important pentru acest bărbat decât inteligenţa şi fidelitatea la o femeie. Este extrem de gelos, iar dacă îi trădezi încrederea, nu va dori să te mai vadă niciodată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Nu îl jigni, nu îl critica în public, pentru că te va surprinde reacţia lui. O altă regulă importantă este: fără crize de gelozie! Nimic nu iubeşte mai mult pe această lume decât libertatea, iar gelozia îl va îndepărta de tine. 

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)


În cazul Capricornului, stabilitatea este punctul forte. Acest bărbat vrea să fie susţinut, vrea să-i fii alături în drumul său către succes. Ignoră-i sentimentele, poartă-te cu indiferenţă şi relaţia se va încheia.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)


În cazul în care faci parte dintre femeile posesive şi geloase, nu este o idee prea bună să te cuplezi cu un Vărsător. Nativul din această zodie are nevoie de libertate. În plus, este înnebunit după femei mature, pe care le consideră perfecte.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Dacă reuşeşti să îl înţelegi şi dacă ştii să îl asculţi, bărbatul Peşti va fi fericit alături de tine. Însă dacă ai proasta inspiraţie de a comenta cu privire la comportamentul lui, certurile nu vor întârzia să apară.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Este extrem de gelos şi va lua foc de fiecare dată când te va zări alături de un alt bărbat. Dacă îi vei înşela încrederea, nu va mai dori să ştie nimic de tine şi asta pentru că impulsivitatea şi orgoliul sunt cele mai mari defecte ale acestui bărbat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Apreciază punctualitatea şi nu acceptă nici cele mai mici întârzieri. Pentru a-i intra în graţii trebuie să ştii să te ocupi de treburile casei, să găteşti, să ai grijă de copii şi să te descurci de minune în pat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod