De ce înșală bărbații?

Există o serie întreagă de motive pentru care bărbații înșală. Și niciunul dintre aceste motive nu este unul bun. Dar, pentru moment, bărbații se pot simți îndreptățiți să înșele. Poate că dacă am înțelege mai bine această caracteristică a comportamentului uman, am putea să reaționăm diferit dacă suntem puși în această situație. Deci, de ce înșală bărbații?

Motivele pentru care înșală bărbații

 

1. Iluzia varietății

 

Probabil că ți-au apărut și ție reclame care te invită să întâlnești alte persoane singure din apropiere atunci când te-ai conectat online. Sau o sugestie pentru a-ți instala cea mai recentă aplicație de dating. Există o abundență de oameni pe internet, care par dispuși să întâlnească alți oameni. Din acest motiv, unii bărbați nu simt nevoia unei relații adevărate, așa că trec de la un flirt la altul, chiar dacă sunt în prezent cu cineva.

2. Nesiguranță


Au ceva de dovedit. În principal pentru sine.

Nu se simt atractivi. Sau poate că au ieșit din acest joc de dating de prea mult timp și simt nevoia să se asigure că încă mai pot face față.

3. Plictiseală


Poate că unii bărbați cred că au nevoie de la partenerele sale de ceva ce nu primesc. Sau poate că relația a ajuns într-un punct în care stagnează, iar viața intimă nu mai este la fel de intensă. Aceasta este calea unor bărbați de a se asigura că aprind iar flacăra, chiar dacă doar pentru ei.

4. Dependență


Unii bărbați chiar suferă de dependență. Poate că aceștia înșală atunci când se află sub influența anumitor substanțe și, pur și simplu, nu își pot controla acțiunile.

Sau poate că își țin dependența sub control, dar folosesc relațiile intime ca formă de eliberare. Chiar și relațiile intime în sine pot fi o dependență.

5. Răzbunare


Poate fi vorba de o supărare pe care o au în ceea ce le privește pe partenerele sale și simt nevoia să le facă pe acestea să plătească. Rectifică situația prin suferința pe care sunt nevoite partenerele să o simtă după acțiunile lor.

6. Imaturitate


Unii bărbați nu au ajuns încă în punctul în care să prioritizeze sinceritatea și loialitatea. Există șanse să nu o facă niciodată.

7. Percepție greșită


Anumiți bărbați nu știu diferența dintre dragoste și atracție. În timpul perioadei de la început, tot ceea ce spune și face partenera pare interesant și romantic.

După un timp, substanțele chimice și hormonii încep să dispară și rămâne doar intimitatea. Nu toată lumea poate să facă față acestui lucru, așa că își caută romantismul idealist în altă parte.

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod