Cum sa fii sexy? (II)

Cu exceptia unor tipi oarecum excentrici, care nu se simt starniti sexual decat de fete care poarta cizme cu tinte si coliere din agrafe de birou sau salopete captusite...
Cu exceptia unor tipi oarecum excentrici, care nu se simt starniti sexual decat de fete care poarta cizme cu tinte si coliere din agrafe de birou sau salopete captusite cu puf de gaina, cred ca putem fi aproape toti de acord ce fel de atitudini si accesorii sunt sexy - sau nu sunt - in vremurile noastre.

Nu ma indoiesc de faptul ca stiti cu siguranta fete care le fac pe toate cele nefacute si nimic din cele de facut, dar au mai multi curtezani decat ar putea sa incapa intr-un autocar; la fel cum stiti si alte fete care fac ce-i de facut si nu fac nimic din ce nu trebuie facut, dar carora singuratatea le frange inima!

Parul curat este sexy. Parul bogat si lung este sexy in egala masura. O tunsoare de un deget si parul de la subsuoara, de pe picioare sau din jurul sfarcurilor nu sunt.

Lenjeria draguta este sexy. Burtierele nu sunt sexy. Stiu ca sunt un zid de rezistenta necesar in fata revarsarii soldurilor, dar nu sunt magnetizante.

De asemenea, nu sunt sexy urmatoarele lucruri: resturile de mancare ramase printre dinti, ciorapii labartati, unghiile roase, imprumutul banilor (e foarte ne-sexy), carnea care nu se tine ferm de oase si nervii (izbucnirile, iritarile, jignirile care ii fac pe ceilalti oameni sa se simta smirgheluiti!).

A reusi sa stai cat mai linistita este sexy. Zambetele sunt sexy.

Nu este sexy sa vorbesti despre membrii familiei tale si despre cat de draguti sau de ingrozitori sunt ei. Sau sa vorbesti prea mult despre seful tau - el este un alt barbat... un rival.

Nu este sexy sa vorbesti mereu despre orice! Sfincsii si Mona Lisele stiau ce faceau!

Barfa - surpriza, surpriza - nu este chiar atat de ne-sexy! Cum sa nu palavragesti despre prietenii tai, daca sunt cei mai fascinanti oameni de pe pamant? Dar incearca sa nu spui nimic din ce ai promis ca n-o sa spui. Poti sa barfesti, insa nu-ti bate joc. Fii in mod special foarte atenta sa nu spui ceva denigrator despre o fata cu care tipul tau s-a intalnit inainte.

Sa fii vazuta nemachiata de catre cineva care in mod obisnuit nu te vede decat machiata poate fi sexy, daca nu se petrece in public si daca parul ti-e stralucitor. Sa fii vazuta in pat este sexy - ma refer la situatiile in care nu intentionezi sa lasi pe nimeni sa ti se alature.

Hainele pe masura potrivita sunt sexy. Atunci cand umerii stau pe umeri, talia pe talie (doar daca nu este interzis prin lege in anul respectiv). Cred ca mai multi oameni cumpara haine prea largi decat prea stramte, probabil gandindu-se ca vor mai creste curand inca 30 de centimetri sau ca marimea 54 iti ofera mai mult la acelasi pret.

Fustele si bluzele mulate sunt sexy, dar a le purta este ca si cum ai incerca sa cunosti barbati intr-un bar. Daca puloverul si fusta sunt atat de stramte, un barbat isi inchipuie ca doresti cu disperare putina actiune si esti - dupa cum stii deja - marfa ieftina.

O rochie neagra este sexy. Acea rochie neagra. Cea pe care ai dat mai mult decat ar fi trebuit, dar pe care de cate ori o imbraci te simti frumoasa si cu vino-ncoace.

Parfumul este sexy si, din nefericire, cu cat mai scump, cu atat mai sexy! O mireasma de parfum frantuzesc de calitate urcand din sanul unei fete este cam cel mai bun lucru care se poate intampla in aer! Pulverizeaza parfum pe un tampon de vata, pune deasupra inca un tampon uscat si apoi strecoara-le in sutien. Foloseste acelasi tampon de fiecare data, ca sa improspatezi un miros care ramane. Tine minte, daca tu nu-l simti, nici el nu-l va simti, ceea ce inseamna ca, din zgarcenie, ai irosit parfum degeaba.

O sanatate buna este sexy. Fetele obosite sunt obositoare! Sa ai destula energie pentru a dansa pana in zori, cand alti boboci de fete isi pierd petalele, este un mare atu. Cunosc un barbat care spune ca s-a insurat cu nevasta-sa pentru ca emana foarte multa vitalitate si entuziasm. Nu mi-a spus niciodata pentru ce se entuziasma, dar se pare ca pentru orice.

E sexy sa te arati bucuroasa ca esti cautata la telefon (numai daca nu este ora 4 dimineata, caz in care poti sa inchizi receptorul, sa bagi telefonul in congelator si sa te trantesti inapoi in pat). Invioreaza-te cand te suna un tip, dar fara sa-l lasi sa creada ca esti prea nerabdatoare. Nu sunt de parere ca trebuie sa fii rece cu un barbat care, de curand, s-a purtat cu tine ca un porc (daca este vorba despre unul pe care il adori!). Ai sa-i faci marea scena mai tarziu. Pana atunci, nu dilua impactul scandalului viitor cu artaguri marunte.

E sexy sa-ti placa barbatii. Cred ca este cam cel mai sexy lucru pe care poti sa-l faci. Adica sa-ti placa de-adevaratelea, nu numai sa te prefaci. Asta inseamna mult mai mult decat sa dai din coada ori de cate ori te mangaie vreun barbat. Trebuie sa-ti petreci mult timp planuind cum sa-l faci mai fericit. De fapt, nu cum sa il faci pe el, ci pe... ei, toti barbatii.

Daca poti sa fii prietenoasa si indatoritoare fara sa ceri nimic in schimb, esti pe calea cea buna ca sa te inconjori de barbati. In mod cert, este greu sa iti placa barbatii sinceri si dezinteresat atunci cand esti singura. Pana una-alta, ei reprezinta dusmanul! Daca le zambesti, isi imagineaza ca ai cedat! Este nevoie de multa rabdare si de multa admiratie nerasplatita pentru barbati, cel putin o vreme, dar pe urma ei vor ceda si vei putea sa-i "culegi", ca fii sau ca amanti.



Cum sa fii sexy?
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucica pe 26 Sep 2011, 18:15
    cum sa fii sexy

    Da foarte adevarat articolul prinde bine aceste articole.suuuuuper

    0
    0

  • roro pe 16 Mar 2011, 23:33
    CUM SA FII SEXY

    Felicitari.Foarte bun articolul.Scrieti si despre atitudine ,cum sa pari increzatoare in tine atunci cand te-ai facut micuta in sinea ta.

    2
    0

  • Hanna Moghazehi pe 6 Apr 2010, 11:38
    cum sa fii sexy

    E un articol din care poti sa inveti daca vrem dar asta inseamna sa ai bunatate si rabdare. As dori sa se mai scrie si despre cum reinnoim viata de cuplu. Multumesc

    1
    0

  • cristina pe 1 Iun 2009, 01:08
    cum sa fii sexy

    scrieti si despre cum sa cuceresti barbatii sau sa ii faci sa te iubeasca mai mult....

    1
    0

  • cincu alice pe 9 Ian 2009, 15:21
    cum sa fii sexy

    mi se pare cel mai bun articol de pana acum,felicitari autoare/autorului. Scris foarte la obiect si foarte profi. Bine ca mai sunt oameni cu talent la scris!

    1
    0

  • raluca ciobanu pe 2 Oct 2008, 13:12
    CUM SA FII SEXY

    SUPER TARE ARTICOLUL.sPUI NISTE LUCRURI PERFECT ADEVARATE.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod