8 trucuri ca să agăţi un bărbat şi să nu pari disperată. Cucereşte-l!

Indiferent dacă vrei să agăți un străin într-un bar, un necunoscut la o petrecere sau un coleg la locul de muncă, există mai multe tactici care îți permit să faci asta în mod discret, fără să pari disperată. Pentru mulți bărbați, este suficient să le dai de înțeles că ești disponibilă pentru o întâlnire sau o noapte fierbinte. Iată 8 trucuri ca să agăţi un bărbat şi să nu pari disperată.
Indiferent dacă vrei să agăți un străin într-un bar, un necunoscut la o petrecere sau un coleg la locul de muncă, există mai multe tactici care îți permit să faci asta în mod discret, fără să pari disperată. Pentru mulți bărbați, este suficient să le dai de înțeles că ești disponibilă pentru o întâlnire sau o noapte fierbinte. Iată 8 trucuri ca să agăţi un bărbat şi să nu pari disperată.

Zâmbește și oferă-i contact vizual

Primul pas atunci când abordezi un bărbat este zâmbetul și contactul vizual. Evită să mănânci senzual în fața lui dacă ești într-un restaurant sau într-o cafenea, dar păstrează contactul vizual. În multe cazuri, dacă și el este singur, disponibil și interesat, va veni să se prezinte.

Fă-i complimente

Bărbații adoră să primească complimente atunci când sunt sincere, dar și potrivite.
Dacă pomenești ceva de corpul lui se va gândi imediat la sex și această abordare nu este deloc subtilă. Când găsești un alt mod de a-i complimenta alegerile și personalitatea, fie legate de haine sau de telefon, va aprecia complimentul tău fără să te vadă drept disperată.

Abordarea indirectă

Când cunoști deja bărbatul pe care vrei să-l agăți, abordarea indirectă poate fi foarte eficace. Menționează ca a sosit la cinema un film pe care vrei să-l vezi și spune-i că nu ai găsit încă pe nimeni interesat să meargă cu tine. Dacă este interesat, nu va rata ocazia să iasă cu tine, chiar dacă nu este prea nerăbdător să vadă filmul propus.

Cere-i ajutorul cu smartphone-ul

Dacă observi că un străin are un telefon asemănător cu al tău (același producător sau același sistem de operare), te poți preface că ai de făcut ceva important și că nu te descurci.
Îl poți ruga să te ajute să pornești conexiunea online sau să închizi o aplicație care îți face probleme. Oferă-i și un zâmbet și joacă-te cu părul și ai șanse maxime să-ți lase în telefon și numărul lui dacă este interesat.

Scapă de inhibiții cu puțin alcool

Atunci când pari disperată doar din cauza emoțiilor pe care nu le poți controla, încearcă să le elimini cu puțin alcool: un pahar de vin, o bere mică sau un cocktail ușor. Nu cere însă și a doua băutură, deoarece riști să amețești, moment în care pari disperată indiferent cât de atrăgătoare ești.

Oprește-te la timp

Când cunoști un bărbat la o petrecere și simți că ai putea vorbi ore întregi cu el, oprește-te la timp, după aproximativ 30 minute.
Du-te la baie, ia-ți o altă băutură, mai discută și cu alți invitați, apoi revino la el spunându-i că nu mai stai mult. Astfel, după ce s-a bucurat de conversația cu tine fără să se plictisească, îl obligi să facă o mișcare, să-ți ceară numărul de telefon.

Atinge-l pe braț sau pe umăr

Atingerea este o unealtă foarte puternică de flirt, dar diferența între disperată și sexy depinde foarte mult de atitudinea ta. Atinge-l pe mână, braț sau umăr. Atingerile pe genunchi denotă în general o invitație la sex și nimic mai mult.

Evită asaltul de SMS-uri

Dacă ai obținut numărul de telefon al bărbatului pe care ți-ai propus să îl agăți, evită asaltul de SMS-uri atunci când nu primești un răspuns.
Dacă nu dă niciun semn după primul mesaj, trimite-i unul și a doua zi, apoi nu mai insista ca să nu pari disperată. Aceeași regulă se aplică și la apeluri: dacă nu ți-a răspuns din prima și nu revine, mai încearcă o singură dată, a doua zi. Nu uita că mulți bărbați preferă să aștepte mai mult înainte să te contacteze, de teama că ar putea părea chiar ei disperați.

Autor: Gabriel Branea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod