Hollywood: 5 vedete care suferă din dragoste. Află-le poveştile!

Celebritatea şi banii nu aduc fericirea. O demonstrează vedetele care, deşi se bucură de succes şi au milioane de fani, tânjesc după dragostea unei singure persoane. Infidelitatea, trădarea, neîmpărtăşirea în dragoste sunt probleme care apar şi în viaţa vedetelor. Iată câteva dintre celebrităţile care nu reuşesc să-şi revină după despărţire şi încă tânjesc după fostul partener.
1 din 6

Rihanna îl iubeşte pe cel care a agresat-o

Cântecele sale se bucură de un imens succes şi e dorită de milioane de bărbaţi. Cu toate acestea, vedeta de 24 de ani este singură şi visează la bărbatul care a lovit-o şi a umilit-o în urmă cu trei ani. Într-un interviu pe care i l-a acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, cântăreaţa a mărturisit că încă îl mai iubeşte pe Chris Brown. "Suntem prieteni foarte, foarte buni. Am reconstruit încrederea şi asta e tot. Ne iubim şi probabil ne vom iubi mereu. Cred că el a fost iubirea vieţii mele", a declarat Rihanna. De asemenea, vedeta a precizat că ea şi Chris Brown sunt acum doar prieteni şi nu se pune problema ca ei să fie din nou împreună.

Cu toate că vedeta mai are sentimente puternice pentru Chris Brown, tot ea declara că nu poate uita agresiunea care a pus capăt relaţiei. Rihanna declara în acelaşi interviu că s-a simţit umilită şi ruşinată după ce iubitul ei a bătut-o în ziua care a precedat gala premiilor Grammy din 2009. "M-am simţit ruşinată. M-am simţit umilită. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. M-am simţit ofensată şi jignită. Eram într-o zonă foarte întunecată din viaţa mea în acel moment", a spus Rihanna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod