6 lucruri interzise pentru femei într-o relație. Fereşte-te de probleme!

De multe ori, la despărțire, femeile fac o recapitulare a greșelilor partenerului, dar le ignoră pe cele proprii, care pot contribui la fel de mult la destrămarea unui cuplu. Iată 6 lucruri interzise pentru femei într-o relație, a căror apariție poate înseamna probleme, iar a căror prezență constantă poate duce la despărțire.
De multe ori, la despărțire, femeile fac o recapitulare a greșelilor partenerului, dar le ignoră pe cele proprii, care pot contribui la fel de mult la destrămarea unui cuplu. Iată 6 lucruri interzise pentru femei într-o relație, a căror apariție poate înseamna probleme, iar a căror prezență constantă poate duce la despărțire.

Unele lucruri de mai jos pot fi suportate cu stoicism de bărbații îndrăgostiți, dar într-o relație pe termen lung pot duce doar la conflicte și tensiuni.

Sufocarea partenerului

O iubită, logodnică sau soție care se poartă ca o mamă îl va exaspera și pe cel mai răbdător bărbat. Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri au experiențe individuale pe care le pot apoi discuta împreună.
Cocoloșit cu atitudinea maternă și sufocat de dorința ta de a petrece fiecare clipă împreună, partenerul tău te-ar putea anunța oricând că nu mai suportă.

Acuzațiile de infidelitate permanente

Gelozia unei femei poate fi apreciată de bărbați atunci când se manifestă într-un mod sexy și destul de rar. Acuzațiile permanente de infidelitate sunt însă o rețetă aproape sigură pentru despărțire indiferent dacă sunt fondate sau nu. Certurile regulate bazate pe o gelozie scăpată de sub control sapă adând în fundația oricărei relații.

Atitudinea superioară continuă

De la "Vezi? Ți-am zis eu!" până la glume despre ce neîndemânatici sau caraghioși sunt bărbații, cu generalizări nemeritate, atitudinea superioară nu este demnă de o femeie matură și inteligentă.
Dacă este însoțită și de ordine pe care le dai partenerului pentru că te simți mai pregătită de a lua decizii decât el, atitudinea superioară devine un dezastru pentru relație.

Încercarea de a transforma complet partenerul în alt om

Una dintre cele mai mari greșeli ale femeilor, încercarea de a transforma complet partenerul în alt om, poate avea efecte foarte negative asupra relației. Sigur că dragostea include și compromisuri, dar începerea unei relații cu un bărbat în ideea că îl poți transforma în bărbatul ideal pentru tine, iar el va fi fericit să devină moale ca plastelina în mâinile tale, este o greșeală ce vă poate răni pe amândoi.

Discuțiile permanente despre sentimente

Bărbații se plâng adesea că femeile vor să discute prea mult despre sentimentele lor, insă unele femei chiar nu știu când să se oprească.
Analiza fiecărui gest și discuțiile zilnice despre dinamica de cuplu și consecințele pentru sentimentele tale pot fi prea mult pentru orice bărbat. Discută cu partenerul de fiecare dată când simți că există o problemă de comunicare. Când descoperi că problemele sunt foarte dese, poate relația este problema, nu comunicarea.

Hotărârile unilaterale cu efecte pentru amândoi

Acceptarea invitațiilor în numele cuplului, fără să-l anunți și pe partener, este unul dintre cele mai iritante lucruri pentru bărbați. Evită să iei hotărâri pentru amândoi atunci când nu ești sigură de reacția partenerului, dacă vrei să te bucuri și tu de aceeși considerație din partea lui.
Preluând controlul în mod unilateral, riști să-l faci să creadă că nu îl respecți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod