Ce idei preconcepute au bărbaţii în funcţie de culoarea părului tău

Culoarea părului tău poate fi sursa ideilor preconcepute ale bărbaţilor pe care îi cunoşti, în funcţie de care primeşti o etichetă meritată sau nu.
Nu o spunem noi, ci o afirmă psihologii, care vorbesc despre o putere neştiută a formelor şi a culorilor percepute de ochiul uman. Prin urmare, nuanţa şuviţelor tale poate transmite mesaje înşelătoare sau reale despre personalitatea ta.

În mod ideal, un bărbat nu te va judeca în mod categoric în funcţie de culoarea părului, însă va fi influenţat de percepţia iniţială despre tine. Aceasta se bazează pe nivelul personal de cultură, ideile induse de mass media, gusturile personale şi alte interpretări inconştiente faţă de imaginea ta. Pregăteşte să faci cunoştinţă cu ideile preconcepute pe care un bărbat şi le poate forma despre tine, admirându-ţi podoaba capilară!

Ai părul blond

Marilyn Monroe este o blondă iconică, a cărei culoare naturală de păr era de fapt un banal şaten închis.
Ea a ales să-şi vopsească părul tocmai pentru a-şi forma o imagine jucăuşă şi senzuală, deschisă către experienţe cu bulină roşie.

Bărbaţii pot să creadă despre o femeie cu părul blond că este o fire distractivă, deoarece cosiţele aurii reflectă mai bine lumina şi transmit un aer relaxat şi optimist. Tocmai de aceea, ai putea să pari o fire prietenoasă, mereu veselă şi abordabilă, mult mai puţin intimidantă decât femeile brunete sau roşcate.

Clişeul blondelor mai puţin dotate intelectual poate să aibă un impact oarecare în ochii bărbaţilor, căci unei femei percepută a fi dezinhibată i se atribuie în general lipsa seriozităţii şi a motivaţiei.

Tot părul blond ar putea să spună despre tine că îţi place să experimentezi în pat, că ai fost probabil fata cea mai populară din liceu şi că ravneşti în permanenţă după atenţia bărbaţilor.

Ai părul brunet

Despre brunete, bărbaţii ar putea presupune că sunt misterioase şi intimidante, deoarece imaginea lor este sobră la prima vedere.
Când ai părul închis la culoare, personalitatea sugerată de look-ul tău inspiră profunzime în gândire, o uşoară aroganţă, spirit impulsiv şi agresivitate.

Dacă blondele par a fi simbolul distracţiei pe timp de zi, brunetele sunt vedetele nopţii.

Ai părul roşcat

Bărbaţii sunt fie intimidaţi, fie atraşi nebuneşte de părul roşcat. Acesta este asociat cu femeile fatale, încrezătoare în sine, cu mult sex-appeal şi izbitor de frumoase. La fel ca focul, se aprind greu, însă încing atmosfera în jur după prima scânteie.

Bărbaţii văd roşcatele undeva la linia de mijloc între blonde şi brunete: sunt jucăuşe şi expresive ca blondele, dar şi categorice şi dominatoare ca brunetele.
Roşcatele mai pot fi bănuite de infidelitate, această culoare de păr fiind în mod tradiţional asociată cu promiscuitatea.

Ai părul şaten

Părul şaten nu este la fel de expresiv precum celelalte nuanţe de păr, însă este de regulă cel mai puţin periculos din prisma ideilor preconcepute pe care un bărbat şi le poate forma despre tine la prima întâlnire.

Fiind cea mai comună culoare de păr, este asociată cu naturaleţea, puritatea şi cuminţenia. Ţi se poate atribui din start eticheta de fată liniştită, timidă şi uşor naivă, care nu şi-a descoperit încă propria sexualitate.

Unii bărbaţi pot crede despre o şatenă că are o personalitate plictisitoare şi reţinută, dar şi un sistem de valori sănătos şi admirabil.
Se mai spune despre şatene că ar fi singurele posesoare ale şarmului dulce de adolescentă, faţă de care mulţi bărbaţi au o sensibilitate aparte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod