Mama Monicăi Gabor a murit după ce o stâncă s-a prăbușit peste ea

Un turist a sunat joi la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că în apropiere de Peştera Polovragi, din județul Gorj, s-a petrecut o tragedie.
Un turist a sunat joi la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că în apropiere de Peştera Polovragi, din județul Gorj, s-a petrecut o tragedie. Aflată într-o excursie la peştera Polovragi, Veronica Bulai, mama celebrelor surori Monica și Ramona Gabor, a suferit un cumplit accident: o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste ea, omorând-o pe loc.

Primarul din localitatea gorjeană Polovragi, Ştefan Făsuescu, a confirmat pentru RTV că persoana care a decedat în urma incidentului este mama Monicăi Gabor.
 
 
 
Din păcate, echipajul ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

"A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului.
Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă"
, a declarat la România TV primarul din Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. Potrivit postului citat, mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj. 
 
Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Gorj, a confirmat pentru RTV evenimentul tragic şi a relatat că un grup de turişti mergeau pe Valea Olteţului  şi intenţionau să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit o turistă în cap.
Veronica Bulai avea 54 de ani şi era din Băcau. 
 
"Nu știu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se întorsese dintr-o vacanță. Am vorbit acum o oră (n.r. în jurul orei 13:00, ora Bucureștiului) cu surorile mele. Toți erau bine. Nu știu mai mult. O să o sun pe mama acum", a declarat Ramona Gabor pentru Wowbiz.ro. 

Foto: Mediafax, Realitatea TV
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod