Smiley şi Laura Cosoi. Cum s-a schimbat viaţa lor după despărţire

Laura Cosoi şi Smiley au format un cuplu timp de cinci ani, dar la începutul verii au anunţat că se despart şi rămân doar prieteni.
Cu toate că au trecut mai multe luni de la despărţire, Smiley şi Laura nu au dorit să facă declaraţii referitoare la motivul rupturii dintre ei. Însă, în această săptămână, amândoi au început să vorbească despre momentul despărţirii. „Noi nu ne jucăm de-a poveştile de dragoste, suntem doi oameni sinceri şi nu am disimulat niciodată. Pe scurt: e trecut. Au trecut deja câteva luni, iar lucrurile s-au aşezat pe un făgaş, aşa cum e firesc. Mai vorbim. Pur şi simplu drumurile noastre s-au despărţit, nu a fost o ceartă, nimic senzaţional. Ne-am asumat şi faptul că la un moment dat ne vom reface viaţa. Tot ce a fost a fost superb, dar s-a terminat, asta e realitatea“, a spus Laura Cosoi, în urmă cu o săptămână, la Cancan TV.

Aşa cum era de aşteptat, replica lui Smiley nu a întârziat. Prezent la Chişinău, acolo unde a avut un concert, cântăreţul a vorbit despre fosta lui iubită. „Noi ne mai vedem, mai vorbim. Fiecare are viaţa lui acum, noi în primul rând am fost prieteni. Cred că am rămas la stadiul ăsta, de prieteni“, a spus Smiley, pentru Pro TV Chişinău.

Laura se iubeşte cu un „covrigar“


Faptul că cei doi foşti iubiţi au început tocmai acum să vorbească despre relaţia lor nu este deloc întâmplător. În urmă cu doar câteva zile, Laura Cosoi a anunţat pe blogul ei că şi-a refăcut viaţa alături de un alt tânăr. „Am început un nou capitol în viaţa mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat“, a spus blonda.



Cu toate că a încercat să-şi dedice timpul propriei persoane şi proiectelor ei, Laura Cosoi a fost cucerită în luna septembrie de un admirator secret. Potrivit jurnaliştilor de la revista „Ciao“, iubitul Laurei Cosoi este un un om de afaceri în vârstă de doar 27 de ani, pe nume Cosmin, care deţine un lanţ de covrigării din Bucureşti. Mai mult, despre actualul partener al Laurei se spune că este cel mai bun prieten al lui Tudy, fostul amant al Oanei Zăvoranu.

Cosmin a început în luna septembrie să-i trimită buchete imense de flori Laurei, iar avansurile sale au avut efect. A reuşit să o convingă pe blondă să iasă cu el în oraş, iar acum formează un frumos cuplu. Tabloidele spun că relaţia dintre cei doi a început în luna octombrie, deci Cosmin a avut nevoie de mai puţin de 30 de zile pentru a intra în graţiile vedetei.

Smiley are o relaţie cu o participantă de la „Vocea României“


După ce Laura Cosoi a recunoscut pe blogul personal că se iubeşte cu un bărbat în vârstă de 27 de ani, se pare că şi Smiley şi-ar fi găsit o nouă parteneră. Numele ei este unul cunoscut publicului larg, iar faptul că a ajuns să-şi petreacă nopţile în casa artistului nu miră pe nimeni. Este vorba despre Loredana Ciobotaru, tânăra în vârstă de 22 de ani de la „Vocea României“, care i-a furat inima lui Smiley încă din momentul în care ea a păşit pe scenă.



Evident, Pavel Bartoş şi Horia Brenciu nu au ratat ocazia de a face glume pe seama lui Smiley. „Smiley e îndrăgostit. Pardon...emoţionat“, a spus Bartoş, care a fost completat şi de Brenciu. „Cred că voi doi veţi depăşi relaţia profesională. Dacă eu nu voi câştiga pentru că am pierdut-o pe Loredana şi Smiley se va căsători, va fi plăcerea mea. Aplauze pentru dragoste. Pot să fiu naşul tău“, a spus acesta.

Răspunsul lui Smiley nu a întârziat însă să apară. „Respir mai greu, îmi bate inima mai tare. Mai ales când este aşa frumoasă“, a afirmat cântăreţul.

Loredana a fost surprinsă, la ora 1.00 noaptea, de paparazzi revistei „Ciao“, în timp ce intra în casa lui Smiley. Se pare că tânăra a părăsit locuinţa în dimineaţa zilei următoare, iar ce au făcut ei o noapte întreagă putem doar să presupunem.

„Ne înţelegem bine. Smiley este un antrenor foarte fain, care se poartă frumos cu noi şi de la care avem foarte multe lucruri de învăţat“, a fost singurul lucru pe care l-a spus Loredana Ciobotaru despre relaţia cu Smiley, în timp ce apropiaţii cântăreţului spun că acesta doar a început un proiect muzical alături de concurentă.

Şi cântăreţul a spus, prin intermediul unui comunicat, că relaţia lui cu Loredana este una strict profesională. „Dacă în viaţa mea ar exista o relaţie, nu aş avea niciun motiv să nu o recunosc. Pentru moment, însă, nu e cazul! Întâlnirea mea cu Loredana face parte dintr-un şir de întâlniri pe care le-am avut cu toţi concurenţii mei de la «Vocea României», pentru a pregăti show-urile live. Cu unii m-am văzut acasă la mine, cu alţii la studio, iar cu alţii la ei acasă“, a spus Smiley.

22 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deea pe 22 Nov 2012, 17:04
    smiley

    in primul rand nu exista la niciun concurs o regula care sa interzica o relatie intre antrenor si elev si smiley si loredana nu sunt singurii care au ajuns sa depaseasca relatia profesionala tot in acest an la concurs The voice din UK model ca si la Vocea Romaniei un antrenor si-a dus eleva pana in finala si a fost si impreuna cu ea

    3
    1

  • io pe 22 Nov 2012, 08:38
    smiley si loredana

    trustul pro promoveaza prea mult aceasta presupusa relatie ca sa nu fie nimic. cred ca e ceva si doar pregatesc terenul ca sa profite de pe urma publicitatii cat mai mult. totusi ma intreb daca nu exista ceva in regulamentul vocii romaniei care sa interzica aceste relatii pentru ca smiley ar putea sa o favorizeze in detrimentul celorlalti din echipa.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod