Scandal la Burlăciţa! Daniela Crudu s-a îndrăgostit de un concurent eliminat

Ciprian Azoiţei, presupusul iubit al Danielei Crudu, un concurent eliminat din show-ul Antenei 1

A reuşit, în sfârşit, s-o egaleze pe marea sa rivală, Bianca Drăguşanu. Cele două au fost colege multă vreme în emisiunea lui Dan Capatos, iar Bianca a fost Burlăciţa Antenei 1 înainte de Daniela Crudu. La capătul sezonului se va putea spune cine a avut un succes mai mare.
În aceste zile se vorbeşte foarte mult de noul iubit al Danielei Crudu. O postare misterioasă pe Facebook: ”Noi gândim la fel, simţim la fel” şi două imagini în care se află în braţele unui bărbat fără chip (imaginea este tăiată, Daniela Crudu dorind să-i ascundă identitatea) au stârnit imaginaţia fanilor.

Până la urmă, un prieten al vedetei a anunţat că cel din imagine este Ciprian Azoiţei, un angajat al Antenei 1, membru PNL, fost angajat al Prima TV şi fost concurent al emisiunii de mare succes la începutul anilor 2000, Big Brother. Dar, atenţie, cea mai mare surpriză e faptul că Ciprian Azoiţei a fost şi unul dintre cei 19 concurenţi ai show-ului Burlăciţa din acest sezon, show pe care l-a părăsit din prima seară.
Deci, ce avem aici, Daniela Crudu îl elimină din prima pe Ciprian Azoiţei, un latino-lover de profesie, pentru a se îndrăgosti de el în viaţa privată? Acum ce urmează? Îl aduce din nou în emisiune şi se mărită cu el?

25 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod