Românii au talent. Interviu exclusiv cu Andra: „Veţi vedea un show excepţional“

Noul sezon al emisiunii „Românii au talent“ este pe punctul de a începe, în această seară (13 martie), de la ora 20.30, emisiunea revenind pe post.

Andra ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în cadrul căruia a vorbit despre emisiune şi despre cariera ei.

eva.ro: Andra, te vedem din nou în calitate de jurat, într-un nou sezon „Românii au talent“. Ce va fi diferit faţă de ediţiile anterioare?

Andra: Oamenii sunt diferiţi, în sensul bun. Mereu vin cu talente noi, cu reprezentaţii incredibile. Am revăzut şi persoane care au venit la preselecţii an de an, dar faptul că au fost respinse nu le-a descurajat. S-au întors, s-au străduit să ne arate că au ce oferi publicului. Veţi vedea numere senzaţionale, oameni inventivi, un show excepţional.

Cum sunt noii colegi de jurizare, ne referim aici la Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis?

Cred că noua formulă e bine aleasă, noii colegi sunt drăguţi, spun asta cu toată convingerea. Ne înţelegem bine, fiecare are rolul său, e o distracţie şi pentru noi, şi pentru cei de acasă. E important că suntem o echipă plină de viaţă şi zâmbet.

Mai au românii talent după atâtea sezoane?

Talentul creşte odată cu anii, nu scade! Românii au din ce în ce mai mult talent, credeţi-mă! Ediţiile precedente le-au sporit imaginaţia, iar asta i-a încurajat, i-a făcut să vină în faţa noastră cu cele mai năstruşnice demonstraţii! O să vedeţi, va fi un sezon memorabil!

13 Martie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 15 Mar 2015, 14:40
    Viata vedetelor

    Vedete isi fac cela mai frumoase poze ,iar noi fetele poastam poze care nare logica.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod