Prieteni ai bisturiului, mai putin cunoscuti

Fie ca sunt nemultumiti de cum arata, fie ca problemele de sanatate ii imping sa recurga la astfel de tratamente, tot mai multe vedete de la Hollywood, si nu numai, trec cel putin o data pragul cabinetelor de chirugie plastica. Rinoplastii, implanturi de silicon, lipoaspiratii, liftinguri, toate acestea intra in categoria serviciile tot mai apreciate de oamenii cu bani din showbizz-ul international.

De departe, record-meni in acest domeniu sunt Michael Jackson si Chez. Dupa mai bine de 20 de ani de interventii chirurgicale repetate la nas, lui Jackson a fost nevoie sa i se ia o bucata din cartilagiul urechii pentru ai reconstrui nasul. In afara unui medic german, nimeni nu si-a asumat riscul sa faca aceasta interventie. Daca acesta este un exemplu clar de, asa nu, pentru Cher lucrurile stau mai bine. Cu siguranta nimeni nu-i da varsta pe care o are: 62 de ani.

Mama natura pare ca nu a fost chiar atat de darnica cu frumosii si frumoasele lumii, ei fiind nevoiti sa mai imbunatateasca pe ici pe colo ce le-a dat natura. Despre unii dintre ei s-a scris foarte putine insa si, de aceea, am decis sa scriu materialul ce urmeaza.

Teri Hatcher

La cei 44 de ani pe care ii are, actrita arata fenomenal. Intr-un interviu pe care l-a dat revistei "Glamour Magazin", Teri a recunoscut ca a apelat la injectiile cu botox si colagen pentru a-si imbunatatii aspectul fizic. Cu siguranta a reusit daca este sa ne luam dupa parerea specialistilor care spun ca arata cu 10 ani mai tanara.

In cazul acestei proceduri, efectele sunt reversibile si tin numai 3 luni dupa interventie. In concluzie, cele care au apelat la astfel de injectii sunt nevoite sa le repete la nesfarsit.

Vivica A. Fox

Vedeta din "Kill Bill" face parte din categoria celor care nu stiu cand sa se opreasca atunci cand vine vorba de operatiile estetice. Actrita a apelat cu ceva ani in urma la implanturi de silicon care in ultima vreme au inceput sa aiba un aspect nu tocmai placut.

Nikki Cox

Asemenea actritei Vivica A. Fox, Nikki isi doreste cu tot dinadinsul ca imaginea ei sa se deterioreze pe zi ce trece. Numarul impresionat de injectii cu colagen este cauza sigura a acestui proces.

Tara Reid

Intr-un interviu pe care l-a dat celor de la US Weekly Magazin, actrita a povestit trauma prin care a trecut in urma operatiilor la care a recurs. Ea a decis acum ceva timp sa faca o interventie chirurgicala pentru marirea sanilor si una de lipoaspiratie. Din pacate, rezultatele au fost dezastruoase pentru ea, avand nevoie de mult timp sa repare greselile facute. Tara admite, insa, ca din punct de vedere emotional efectele se simt si acum.

Star Jones

Fosta co-prezentatoare a emisiunii "The View" a slabit foarte mult intr-o perioada relativ scurta de timp. In urma acestui fapt, au aparut zvonuri conform carora aceasta ar fi apelat la bypass-ul gastric, o interventie chirurgicala foarte uzitata in astfel de cazuri. Chiar daca ea a negat aceste zvonuri, speculatii se tot fac.

Ashlee Simpson

In urma unui interviu pe care l-a acordat celor de la "Harper Bazar", Ashlee a dat de inteles ca fiecare este indreptatit sa aleaga sau nu operatia cosmetica si ca, in principiu, nu este impotriva unei astfel de interventii. Se pare ca a crezut cu adevarat in ce a spus, daca este sa ne luam dupa aspectul nasului ei. In urma cu putin timp au aparut stiri conform carora, tanara a recurs la o rinoplastie, rezolvandu-si astfel o problema mai veche.

Cameron Diaz

Una dintre persoanele publice care au recunoscut sus si tare ca-si doreste o operatie estetica este Cameron Diaz. Actrita a facut abstractie de aspectul fizic, mentionand ca problema ei este in totalitate una medicala. In urma unui accident suferit in timpul unui curs de surfing si-a rupt nasul pentru a patra oara. Complicatiile aparute dupa, ii afectau serios ritmul normal al vietii. Asa ca s-a hotarat sa rezolve problema chirurgical.

Interventia a fost facuta cu succes, iar problemele lui Cameron legate de acest aspect au fost rezolvate. Alte colege de-ale ei care au mai apelat la acest tip de interventie sunt: Lindsay Lohan, Paris Hilton si Britney Spears.

Liv Taylor

"Alurre Magazin" a publicat, in iunie 2007, un interviu in care Liv Taylor se declara a fi unul dintre fanii operatiilor estetice. "Sunt hotarata sa fac multe interventii de acest gen. Este impresionant ce se intampla cu trupul tau in urma acestor tipuri de operatii, mai ales dupa ce ai facut un copil."

Cindy Crawford

Spre deosebire de Ashlee Simpson si Teri Hatcher care au negat vehement ca ar fi recurs la operatii cosmetice, frumoasa Cindy Crawford, in varsta de 42 de ani, a recunoscut ca a apelat la injectiile cu botox si colagen pentru a-si imbunatatii aspectul fizic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod