INTERVIU EXCLUSIV Sore Mihalache, „LaLa Band“: „Smiley mă inspiră“

Este tânără, simpatică şi a cucerit inimile a milioane de fani din întreaga ţară. Sore Mihalache a devenit cunoscută datorită formaţiei „LaLa Band“ şi a serialului „Pariu cu viaţa“, îar visul ei cel mai mare, de a devenit artist, s-a împlinit mai repede decât credea ea.

Sara din „Pariu cu viaţa“ sau Sore din „LaLa Band“, aşa cum este ea cunoscută de public, ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre viaţa şi cariera ei.

eva.ro: Cum ţi-ai descoperit talentul de cântăreaţă şi de actriţă?

Sore: Încă dinainte să pot vorbi foarte bine, cântam prin casă. Actoria am descoperit-o mult mai târziu, deşi în şcoala generală am jucat într-o piesă de teatru: abia la facultate (am terminat Facultatea de Arte - Regie de film) a încolţit ideea de a urma un curs de actorie. Din acel moment, m-am îndrăgostit iremediabil de ea.

Te consideri actriţă sau cântăreaţă?


Mă consider artist.

Dacă nu ar fi existat „LaLa Band“ şi „Pariu cu viaţa“, crezi că ai mai fi devenit cunoscută?

Evident că am avut un mare noroc şi am cunoscut succesul foarte repede, însă eu sunt o fire ambiţioasă şi sunt în industria muzicală de la vârsta de 10 ani.

Am muncit mult, iar proiectele „LaLa Band“ şi „Pariu cu viaţa“ au fost cu siguranţă o rampă de lansare, care m-au făcut mult mai cunoscută decât eram.
 
Preferi să-ţi continui cariera solo sau tot alături de „LaLa Band“?

Momentan, cele două se îmbină perfect: reuşesc să ajung atât la concertele solo, cât şi la cele cu trupa. Trăiesc un vis!

Care a fost cel mai important vis al tău care a devenit realitate?

Categoric, viaţa de artist. Mi-am dorit-o de mică şi mereu am susţinut că eu nu voi lucra într-un birou, ci voi face oamenii să danseze pe muzica mea şi îi voi ţine cu sufletul la gură în faţa televizorului. Iată că visele se împlinesc.



Lucrezi cu cei de la MediaPro Music şi cu cei de la HaHaHa Production.

Cum te înţelegi cu Smiley?

Sunt bucuroasă că pot lucra atât cu MediaPro Music, cât şi cu HaHaHa Production. Beneficiez astfel de două echipe de profesionişti şi de şanse duble de succes.

Cât despre Smiley, mi-este foarte bun prieten. Lucrăm excelent împreuna, ne completăm muzical şi de fiecare dată momentele petrecute în studio dau naştere unor piese minunate. E un artist complet, mă inspiră.
 
Alături de ce artist ai vrea sa cânţi?

Pe lângă alţi artişti internaţionali alături de care mi-ar plăcea să cânt, aş vrea să fac o piesă cu Smiley, sper ca acest lucru să se întâmple cât de curând.

Piesa „Different“ a cunoscut un adevărat succes. Cum ţi s-a schimbat viaţa după lansarea acestui single?


Este imposibil de descris ce senzaţie ai ca artist atunci când piesa ta ajunge hit naţional.
Este însă şi mai greu de explicat ce simţi în momentul în care afli că piesa ta este hit internaţional (este în top 10 Japonia de la doar o săptămână de la lansare).

Nu pot decât să le mulţumesc tuturor celor cărora le-a plăcut piesa şi să le promit că nu mă opresc aici.

Crezi că melodia „Beautiful life“ va avea un succes la fel de mare precum piesa „Different“?

„Beautiful Life“ este un alt gen de piesă, care creşte încet, dar sigur, în topuri. Deja este în top 10 al celor mai difuzate piese în România, ceea ce înseamnă mult. Este o piesă dulce, fină şi curată, care atinge inimi. Aşa o descriu eu şi exact asta mi-am şi dorit: ca în această primăvară să ofer ascultătorilor o piesă frumoasă, de visare.


Ce planuri de viitor ai?

Urmează o vară plină: un show impresionat cu „LaLa Band“ la Arenele Romane, un nou single solo electrizant care va încinge ringul de dans, concerte multe şi o mare dorinţă: visez la un film de lungmetraj.

8 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 25 Iun 2013, 23:01
    Da, da......

    Dupa parerea mea, Laura era prea frumoasa pentru el, in schimb Sore se potriveste de minune.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod