Hollywood: 10 vedete sexy cu sâni mici

Sunt frumoase, au succes şi... nu dispun de un bust impresionant. Însă acest mic "defect" nu le-a făcut să strălucească mai puţin sau să fie considerate mai puţin sexy de bărbaţii din întreaga lume. Natalie Portman, Milla Jovovich, Shakira sunt doar câteva dintre frumoasele care se mândresc cu formele lor şi care nu au apelat la bisturiu pentru a le îmbunătăţi.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irinuk_Marin pe 12 Iul 2012, 16:02
    operatia ideala pentru sanii mici

    in viata intotdeauna e bine sa ataci problema de la radacina!aceste femei sunt frumoase si au ramas asa pentru ca nu si-au dorit o schimbar,cred ca daca consideri ca e necesar sa iti maresti cazul nu ar trebui sa fie o jena!prea multa lume ne judeca,ba ca avem sanii mici,ba prea mari,ba cu silicoane...important e sa faci ce iti doresti!o viata avem,cand m-am operat la Dr.Silvia Stanculescu am inteles de ce unele fete merg mai departe cu op si altele nu.ii multumesc dumneaei pentru faptul ca acum nu mai am dileme cu imbracamintea etc etc. o schimbare nu strica nimanui!in legatura cu operatia si preturile am citit pe clinica-metamorphosis.ro,cine vrea sa-si faca operatie trebuie sa se informeze bine inainte de toate!!!

    0
    1

  • ditza pe 6 Ian 2012, 15:43
    sa fi mandra de ce ai

    cine te place nu conteaza ce sani ai si conteaza frumusetea interioara felicitari ptr cele care inca mai au sani naturali k in ziua de azi peste tot gasesti numai silicoane

    4
    0

  • diana_manuela pe 11 Iun 2011, 19:29
    .

    toate sunt absolut superbe !!!

    6
    0

  • vip_lidia pe 20 Mai 2011, 18:29
    ........

    Sani mici sau nu,aceste vedete sunt foarte talentate si frumoase,bine fac ca nu isi pun silicon,jos palaria in fata lor!

    11
    0

  • Minusculitatea pe 18 Mai 2011, 19:51
    Keira Knightley

    Emana sexualitate si feminitate prin toti porii. Pamela sa se ascunda :-J

    11
    0

  • camelia pe 18 Mai 2011, 18:19
    :)

    si apropo, in america actritele isi micsorau sanii, la indemnul regizorilor si profesorilor in beauty, oare de ce? doar la noi se mai merge cu bluza mulata din bazar, pe ditamai baloanele, in cluburi de fitze, desi ai doar bani de-un suc. o femeie stilata si educata, nu va fi o copie de pe o revista pentru barbati, va fi ea, bucurandu-se de tot ce reprezinta si tarindu-si viata cu decenta si demnitate!

    20
    0

  • camelia pe 18 Mai 2011, 18:13
    treziti-va odata!

    alexandra ia lectii de stil de pe covorul rosu, ca ai de la cine, cu siguranta si uita moda cauciucului care e in floare doar in romania la ora actuala. un om frumos si educat e sexy si frumos din minte, nu din tatze si cur, scuzati-mi expresia, ca alea-s moarte, fara o atitudine adecvata, or toate fetele astea obsedate de marime, mai rau decat barbatii, sufera cumplit si la capitolul incredere sunt zero. nu tb sa ai sani mari, sa fii inalta, ptr a fi frumoasa si sexy. trebuie sa fii draguta, sa ai educatie, stil, atitudine, incredere in tine, sarm si charisma si toti barbatii vor intoarce capul dupa tine! incercati sa fiti frumoase, nu vulgare!

    19
    0

  • baiat pe 18 Mai 2011, 18:11
    sexy

    astia mici is preferatii mei :3 pupaiasi pe toti

    7
    0

  • maria pe 18 Mai 2011, 17:55
    sunt frumosi

    sunt de parere ca sunt mai frumosi decat silicoanele alea puse aiurea, ca doua mingi de fotbal:))) este adevarat ca o rochie arata mai bine daca ai sani, dar important e ce fel de sani ai, ca daca sunt din aceia de nu stii unde se termina sanii si unde incepe burta, mai bine deloc:))) Din fericire pot sa ma laud cu niste sani frumosi, dar cu o inaltime mica:))) fetele astea nu au sanii mari dar sunt inalte:) cu atuul lui. Si inca ceva, demonstreaza ca nu trebuie sa ai un decolteu generos ca sa ajungi sus. Bravo fetelor, sunteti frumoase:>

    11
    0

  • vio pe 18 Mai 2011, 16:57
    mda...

    si sanii mici au frumusetea lor...

    13
    0

  • Ella pe 18 Mai 2011, 15:08
    ha ha ha

    Draga alexandra,decat mari si lasati cum probabil sunt ai tai de esti asa frustrata,mai bine mici si drguti.Cata invidie.:))))))

    18
    2

  • heba pe 18 Mai 2011, 11:40
    hmmm

    eu cred ca se refereau ca sunt sexy chiar daca au sanii mici..nu ca sunt sexy pentru ca au sanii mici.

    25
    0

  • alexandra pe 18 Mai 2011, 10:56
    mda...

    normal, acum iar incepem sa facem orice femeie de pe covorul rosu, diva. nu mi se pare nimic sexy la sanii mici. arata chiar urat. rochiile nu se aranjeaza, se vad foarte urat oasele de pe piept. unde mai pui ca unele femei sunt lungane, albe, uratele. noroc ca le-au machiar unii buni, ca altfel... ia vedeti, data viitoare poate gasiti ceva sexy si la celulita mea de pe fund. o sa ma machiez si eu frumos si o sa imi iau o rochie scumpa.

    3
    25

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod