Michael Jackson

Cum ar fi arătat Michael Jackson la 50 de ani, fără operaţii estetice

Cu ajutorul unui program special s-a reconstituit faţa lui Michael Jackson, aşa cum ar fi trebuit el să arate la 50 de ani, dar fără operaţii estetice.

Se spune că regele muzicii pop a făcut peste 50 de operaţii, alţii susţin că cifra ar fi şi mai mare. Pe parcursul a 30 de ani, Michael Jackson, care a revoluţionat industria muzicii cu talentul său unic, a încercat mereu să obţină perfecţiunea, fiind mereu nemulţumit de aspectul său fizic.

Totul a început cu o operaţie de micşorare a nasului, de care starul este foarte nemulţumit, iar la 20 de ani Michael Jackson avea deja o operaţie estetică, scrie publicaţia DailyMail.

Însă, dorinţa sa de a arăta perfect l-a determinat să continue cu o serie de alte operaţii, ajungând să-şi schimbe atât de mult fizionomia şi culoarea pielii încât nu mai avea aproape nimic din aspectul său iniţial. Iar fotografia generată de un program special care a reconstituit faţa lui Michael Jackson aşa cum ar fi trebuit el să arate în 2009, la 50 de ani, este dovada clară că starul s-a schimbat foarte mult cu ajutorul bisturiului.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Michael Jackson este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile.
El şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

Aceasta a fost însă afectată, după 1990, de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. Jackson a fost anchetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Albumul său "Thriller" a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului.
Jackson nu a mai lansat nicio piesă nouă din 2001.

1965

Michael Jackson

 

1980

Michael Jackson

 

1991

Michael Jackson

 

2009

Michael Jackson

 

Cum ar fi arătat Michael Jackson în 2009 fără operaţii estetice

Michael Jackson

 

29 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod