Zilele Prieteniei în acest weekend în Piața Constituției

Weekend-ul acesta, Bergenbier duce experiența prieteniei la un nou nivel. În Piața Constituției, pe 4 și 5 iulie, toți prietenii sunt așteptați să trăiască experiența muzicală adevărată la cea de-a treia ediție Zilele Prieteniei Bergenbier.
În sezonul festivalurilor și al concertelor, Bergenbier pregătește publicului o experiență inovatoare, celebrând prietenia prin muzică live, dar și printr-o serie de activări digitale menite să îmbogățească experiența Zilelor Prieteniei. Bucureștiul este cel care deschide turneul Zilele Prieteniei Bergenbier 2015, urmat de Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Craiova și Constanța. Pe 4 iulie, în Piața Constituției, pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier vor urca cei de la Vița de Vie, Șuie Paparude, C.T.C., E.M.I.L., Arashai și Space Needle, iar pe 5 iulie, Zdob si Zdub, R.O.A., COMA, ZOB, Basska și The Kryptonite Sparks vor fi cei care vor asigura show-ul.
Gazda evenimentelor va fi, ca în fiecare an, Bogdan Șerban, DJ Radio Tanănana.

Aplicația Bergenbier 4friends devine prietenul digital al participanților, oferindu-le cea mai bună interacțiune cu trupele de pe scenă. Prin aplicatie transformam telefonul intr-una din cele mai tari experiente la concert, utilizatorii interacționeaza cu ecranele din Piața Constituției, trimit  fotografii sau mesaje, voteaza piesa pe care doresc să o asculte la bis și fac selfie-uri cu vedetele concertului.
Aplicația este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod