Vedetele au devenit pictori la deschiderea Mihaela Drafta Concept Store

Cunoscutul designer Mihaela Drafta a inaugurat aseară primul său concept store în prezența a peste 150 de invitați, printre aceștia și vedete din lumea televiziunii, a afacerilor, muzicii și a modei românești.

Cunoscutul designer Mihaela Drafta a inaugurat aseară primul său concept store în prezența a peste 150 de invitați, printre aceștia și vedete din lumea televiziunii, a afacerilor, muzicii și a modei românești.

Creațiile Mihaela Drafta, precum și branduri internaționale de top, sunt expuse în camerele unei vile superbe din București (Str. Petofi Șandor 35) și au fost admirate de invitați în cadrul unui eveniment exclusivist.
Camelia Șucu, Amalia Năstase, Amalia Enache, Dana Săvuică, Anda Adam, Victor Slav, Ellie White, Cori Grămescu, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Roxana Ciuhulescu, Ana Maria Prodan, Bogdan Vlădău, Valentin Drăghia, Ilinca Vandici, Luana Ibacka, Anca Rusu, Crina Abrudan, Nadina Cîmpean, Ana Maria Stancu, Sorana Mohamad, Bianca Ioniță, Cosmina Păsărin, Daiana Anghel, Ovidiu Lipan Țăndărică, Sonia Argint Ionescu, Simona Bălănescu, Norris Măgean s-au numărat printre invitații care au fost prezenți la inaugurare.

O parte dintre aceștia au intrat în jocul propus de Mihaela Drafta, mai exact de a fi pentru o seara pictori și de a personaliza tricouri albe, sfătuiți de artiștii plastici Liviu Mihai și Bogdan Mihai Radu.  

Cori Grămescu, Dana Săvuică, Roxana Ciuhulescu, Ana Maria Prodan, Ellie White, Vladimir Drăghia, Ilinca Vandici, Ioana Maria Moldova, Roxana Ciuhulescu au fost printre cei care au luat în mână pensulele si vopselurile si au pictat tricouri, punându-și creativitatea la încercare.  
Unii au ales să picteze flori, alții figuri geometrice, inimi, amprente sau mesaje. Invitații s-au arătat încântați de jocul propus de Mihaela Drafta, fiecare fotografiindu-se cu propria creație.

Vladimir Drăghia a fost atât de încântat de opera sa, încât a renunțat la geaca și bluza cu care a sosit la eveniment și a stat toată seara îmbrăcat cu tricoul pictat de el.


Dana Săvuică este o romantică incurabilă, astfel că și-a pictat pe tricou mai multe inimoare. Dana și-a semnat tricoul ca un veritabil pictor și a declarat că acesta este un cadou pentru soțul ei.

Ilinca Vandici  a beneficiat de ajutorul unui artistului plastic Liviu Mihai la crearea propriului ei tricou. Ilinca a desenat o serie de simboluri și cifre și a mărturisit că va îmbrăca acest tricou la o ieșire în club.

Pentru a crea un tricou deosebit și sfătuită de artistul plastic Bogdan Mihai Radu, Bianca Ioniță și-a personalizat tricoul cu amprentele colorate ale palmelor. Bianca a declarat că va purta acest tricou în weekend, la pupitrul Știrilor Kanal D.

Roxana Ciuhulescu a ținut ca tricoul ei să aibă un mesaj despre fiica ei.

Cori Grămescu și-a luat în serios meseria de pictor, iar opera ei de artă a fost realizată în mai bine de 30 de minute. Cori mărturisește că este o mare admiratoare a lui Van Gogh și că s-a inspirat din picturile impresioniste ale celebrului pictor pentru realizarea acestui tricou.

Timp de mai bine de trei ore, invitații s-au perindat prin camerele vilei admirând creațiile Mihaelei Drafta - rochii de zi, de seară, fuste, sacouri, cămăși și tricouri-, precum și cele ale brandurilor internaționale de top pe care designerul le-a adus în România.

Mihaela Drafta Concept Store este oficial deschis pe Str. Petofi Șandor 35, București și devine astfel unul din principalele puncte de achiziție a creațiilor designerului, dar și a altor branduri internaționale.

Evenimentul i-a avut ca parteneri pe Chambord si Red Angus.
    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod