TWO feat Theea - "Yalla Habibti"

Cei doi baieti de la TWO, Sorin Brotnei si Mihai Gruia lanseaza un nou single de vara, "Yalla Habibti", pentru care au colaborat cu Theea.
Piesa "Yalla Habibti" este compusa de DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia) impreuna cu Theea Miculescu, aceasta a compus numeroase piese pentru Lora ("Arde", "Singuri in doi", "Flying Solo", "Viata merge inainte", "Ne impotrivim"), Corina ("Fete din Balcani") si multe alte piese, si este lansata prin casa discuri Mango Records.

Videoclipul este filmat de Claudiu Stan (Vision Production) si suprinde imagini incendiare cu cele doua dansatoare a trupei TWO (Carla si Andreea), dar si cu cei doi artisti.

TWO au foarte multe concerte in afara tarii, tocmai s-au intors din Germania unde au sustinut doua concerte, si se pregatesc pentru urmatoarele concerte din tara din mai si iunie.

DOMG adica Mihai Gruia si Dorian Oswin sunt responsabili pentru mai multe lansari importante din ultimul an fiind producatorii unor piese ca Puya feat Anastasia - Maine e o noua zi sau Alina Eremia - A fost o nebunie iar Theea Miculescu este cea una dintre cele mai in voga compozitoare din Romania, avand la activ numeroase hituri apreciate atat in Romania, cat si in strainatate.
Incurajata chiar de Alan Roy Scott, celebru compozitor de la Hollywood, Theea isi dezvolta usor talentul atat in Romania, cat si in afara prin multe alte productii. Singurul compozitor din tara cu 2 nominalizari la Media Music Awards 2015 (Fete din Balcani - Corina si Singuri in doi - Peter Pop feat Lora) si in prezent cu alte doua nominalizari (Lora - Ne impotrivim si Antonia - Gresesc) la Premiile Radar 2016.

Mihai Gruia : “ Colaboram cu Theea de ceva vreme pe partea de compozitie, este o fata extrem de talentata pe care o apreciem foarte mult.
Intr-o zi cand lucram la studio impreuna si printre altele i am aratat “Yalla Habibti” iar ei i-a placut foarte mult! atunci am intrat din nou in proiect, iar Theea a inceput sa cante o strofa care a simtit o pe moment. Imediat mi am dat seama ca ea trebuie neaparat sa fie acolo pe piesa si asa a si ramas. Theea este pariul meu ca nou artist, si o sa fac tot ce pot eu ca ea sa ajunga cat mai sus, pentru ca acolo ii este locul!”

Theea : “ Pentru mine colaborarea a fost pur si simplu surprinzatoare. Chimia cu Dorian, Mihai si Sorin a fost instantanee si initial nu ma asteptam sa ramana vocea mea in piesa dar cand am ascultat inregistrarea ne-am dat seama ca asa trebuie sa sune varianta finala.
Mihai si Dorian mi-a dat mult curaj si incredere in mine, nu doar in calitate de compozitor ci si ca interpret. Lora imi este o prietena ft buna si prima persoana care mi-a ascultat, apreciat si cantat compozitiile. Ei ii multumesc si ei deasemenea pt sfaturi si sustinere.

Urmareste aici videoclipul Yalla Habibti : https://www.youtube.com/watch?v=3iZp9rnPp3k
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod