Sylvia, marturisire sincera: iubesc femeile inteligente

Sylvia marturiseste ca iubeste femeile inteligente si explica, printr-un nou post de pe blogul ei, www.sylvia.ro, ce calitati trebuie sa aiba cineva pentru a se incadra in aceasta categorie.

„Mi se par creaturi complexe care, atunci cand consideri ca le stii pe de rost, nu inceteaza sa te uimeasca. La ele nu exista limite decat pentru a putea fi depasite. Niciodata nu sunt constiente cat de puternice sunt decat in momentul in care a fi puternica este singura optiune pe care o au.Femeile adevarate nu vor spune niciodata ca e “prea greu” sa fii femeie ci vor fi onorate sa imbratiseze atatea responsabilitati privind statutul lor ca pe o provocare.

Sunt misterioase si vulnerabile in intimitatea lor, mereu exprimandu-si crezurile subtil, lasand loc de interpretari atunci cand e cazul.

De putine ori au pretentia de a fi intelese, asa ca nu le pune prea multe intrebari atunci cand le vezi plangand aparent fara motiv!Femeia inteligenta stie ca poate oricand sa ia viata de la capat si, totusi, simte nevoia unui barbat pentru a se simti completa. Poate face sute de scenarii despre iubire si nu ii e frica sa viseze, este atenta la detalii si nu accepta altceva decat ceea ce considera ca i se cuvine.

Bataliile interioare sunt motiv de introspectie si strategie, mereu o sa te surprinda schimbandu-si atitudinea intr-o secunda.Femeile inteligente stiu cum sa scoata ce-i mai bun dintr-un barbat si sunt perfect constiente de propria lor sexualitate.
Femeia inteligenta este un haos frumos care te face sa-l contemplezi in tacere!”, scrie artista pe blogul ei, www.sylvia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod