Summer Time, o campanie Centrofarm, oferă reduceri de până la 50%

Campania ”Summer Time”, până pe 15 septembrie oferă reduceri de până la 50% la produsele preferate și articole cadou, oferite pentru cumpărăturile tale.

În plus, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm beneficiază și de o reducere suplimentară de 10%, pentru toate produsele cosmetice.

Pliantul campaniei ”Summer Time” iniţiată de Centrofarm include o gamă variată de produse, împărțite pe șase mari categorii: cosmetice, produse pentru protecție solară, suplimente alimentare, articole pentru copii, produse pentru igiena orală și pentru igiena intimă.
În Centrofarm vei găsi, astfel, toate lucrurile de care ai nevoie, pentru a te bucura de o vară relaxantă și fără griji, așa cum ți-o dorești.

Produsele din gama Caudalie Vinoperfect au un preț special până pe 15 septembrie, pentru ca tenul tău să arate impecabil în vacanță. În plus, pentru gelurile de duș Caudalie de Vigne beneficiezi de o reducere de 50% pentru al doilea gel de duș cumpărat.
Produsele de îngrijire corporală Dr. Organic conțin ingrediente naturale și organice selectate din întreaga lume, extrase și combinate folosind cele mai noi metode științifice.
Produsele Dr. Organic sunt disponibile în 12 variante, cu arome variate și perfecte pentru vară: argan, cocos, rodie, trandafir, miere de Manuka, aloe vera, ulei de măsline, levănțică, vitamina E, lăptișor de matcă, arbore de ceai și minerale de la Marea Moartă. Dacă nu te poți decide asupra uneia dintre ele, acum este șansa ta să încerci cât mai multe: ai 50% reducere pentru oricare al doilea produs Dr. Organic cumpărat.

Toate produsele incluse în programul ”Summer Time”, cu prețuri și oferte speciale, pot fi găsite în broșura dedicată, disponibilă în toate farmaciile Centrofarm din țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod