Sosia oficială a lui Amy Winehouse cântă sâmbătă cu DJ Wanda la București

DJ Wanda și Merante Tamar von Amersfoort, sosia oficială a lui Amy Winehouse, deschid sezonul petrecerilor de toamnă de la Square 15 cu un concert de excepție.

DJ Wanda și Merante Tamar von Amersfoort, sosia oficială a lui Amy Winehouse, deschid sezonul petrecerilor de toamnă de la Square 15 cu un concert de excepție.
Merante va urca pe scenă în cadrul show-ului “Tribute to Amy Winehouse” și va cânta, live, cele mai cunoscute piese ale regretatei artiste britanice.  

La eveniment va asista şi „Burlacul” Sergiu Barboni, despre care se zvonește că ar fi noua cucerire a Wandei. Dj Wanda și Merante sunt prietene bune de doi ani de zile, iar în august, la Amsterdam, au pus la cale evenimentul de la București. “Toamna aceasta aduce, pe plan profesional, o colaborare între mine și Cristiana Taușanu de la Square 15 și intenționăm să transformăm clubul de pe malul Lacului Herăstrău în cel mai nonconformist loc de distracție din țară. Merante este prima invitată specială, însă o să-l aduc aici și pe cel mai celebru tatuator din Amsterdam, dar și pe Violet, o artistă căreia nu îi este frică de nuditate”, declară DJ Wanda.

DJ Wanda a cunoscut-o pe Merante în urmă cu doi ani și a rămas șocată de asemanarea incredibilă a olandezei cu Amy Winehouse.

Eu pun muzică de foarte mulți ani la diferite evenimente din Amsterdam, iar la o petrecere chiar am crezut că am onoarea să o am în public pe Amy Winehouse. Era, de fapt, Merante Tamar von Amsefort, sosia ei oficială. Ea seamănă cu Amy ca două picături de apă și cântă exact ca ea. În urmă cu două luni de zile, Merante a cântat la o petrecere privată pentru Madonna, care s-a ridicat în picioare să o aplaude. Merante este tratată ca o celebritate. La petrecerile la care este invitată zboară cu avioane private și își petrece ore în șir semnând autografe și făcând poze cu lumea”, mai spune DJ Wanda.

Odată cu deschiderea sezonului de petreceri de la Square 15, DJ Wanda debutează în postura de manager de club. „Clubul a fost deschis în primăvară, iar pentru redeschidere am schimbat totul. Este o mare provocare pentru mine acest nou job, de manager, și sper să reușesc să fac față provocărilor. Am schimbat design-ul, m-am ocupat de angajarea personalului și am batut în cuie programul de entertainment”, mai spune DJ Wanda.

Redeschiderea sezonului de party-uri de la Square 15 are loc sâmbătă, de la ora 22:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod