Marian Drăgulescu și Corina Ungureanu au ars 2000 de calorii prin Kangoo Jumps alături de Kinga Sebestyen

Marian Drăgulescu și Corina Ungureanu au urmat în weekend sesiuni de Kangoo Jumps alături de celebra antrenoare Kinga Sebestyen. Cei doi gimnaști au participat la ediția din acest an a Kangoo Jumps International Festival și s-au alăturat astfel celor peste 1500 de oameni care au frecventat 32 de clase pe parursul celor doua zile ale evenimentului.
Kinga Sebestyen a deschis festivalul cu o oră specială la care au participat si Marian Drăgulescu, Corina Ungureanu precum și Ana Maria Brânză, videcampioană olimpică și campioană europeană și mondială la scrimă. Cu toții au încălțat ghetele cu arcuri și au sărit urmând coregrafia timp de oră și arzând astfel fiecare peste 1000 de calorii.

La ora de deschidere a participat și Isabelle badea, cântăreață și instructor de fitness în Suedia, care a interpretat în premieră Imnul Kangoo Jumps, lansat oficial în cadrul evenimentului.

Participanții au urmat sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic și Port de Bras. 

La București au fost prezenți zeci de specialiști din 20 de țări, care au ținut, în total, 32 de clase, fiind o ocazie ideală pentru pasionații de sport, dar și cei care vor să se specializeze în acest domeniu, să descopere cele mai noi programe de acest tip.

Este pentru prima dată când acest festival, cu o tradiție de cinci ani, se organizează în România, edițiile anterioare având loc în Spania, iar meritul îi aparține, în mare parte, organizatoatei Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates și lector la Federatia Română “Sportul pentru Toți”.
Din 2008 organizează cursuri pentru persoanele care doresc să devină instructori de Kangoo Jumps, lansând până în prezent mii de specialiști care au ajuns să antreneze sute de mii de oameni din întreaga lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator și specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonând programe și oferind diplome de merit. În plus, este autoarea unuia din cele mai efficient programe de slăbit, Fat Burning, pentru care a fost premiată la nivel international.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod