Jazz in the City 2010 a strâns 4.000 de spectatori

17 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jazz in the City 2010 a strâns 4.000 de spectatori

Sala Palatului a fost aproape plină – aproximativ 4.000 de spectatori prezenţi în sală, peste 3.500 de căutări pe internetul românesc după numele lui Damian Drăghici în preziua concertului şi peste 83.000 de rezultate în căutările google.com în ultimele doua săptămâni.

În 2010, la Jazz in the City, Damian Drăghici, reinventat din toate punctele de vedere, a trezit interesul românilor pentru jazz-ul american, alături de invitaţii săi – Diane Schuur şi Eddie Daniels.

Cu un Damian Drăghici care, pentru prima dată în România, a adus naiul în muzica de jazz, cu o Diane Schuur care a făcut sala să vibreze la fiecare notă şi un Eddie Daniels care a animat atmosfera prin stilul său inconfundabil, Jazz in the City s-a bucurat de aprecierile unanime ale publicului şi specialiştilor.

Damian Drăghici a revenit în România fericit să ne arate cea mai recentă transformare a sa: de la ţiganul cu toba la americanul cu naiul, şi nu orice nai, ci un nai electric, prezentat în premieră mondială pe scena Sălii Palatului. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod