Iulia Vantur sexy, dar eleganta intr-o rochie verde jad

Vedeta revine la “Dansez pentru tine”, dupa o vara in care a tinut prima pagina a ziarelor si a revistelor, datorita deciziei de a petrece doua luni in India. Pentru cel de-al paisprezecelea sezon al emisiunii, vedeta ProTV a realizat o sedinta foto, in care a purtat o rochie verde-jad, din colectia de toamna-iarna 2013-2014, Cristallini.
Rochia realizata din triplu-voal isi dezvaluie eleganta absoluta prin broderia cu aplicatii din pietre si perle, aplicata pe zona bustului. Peplum-ul ofera un aspect retro rochiei si marcheaza talia, iar croiala sirena alungeste silueta si da un aer de “zeita” moderna oricarei femei care o poarta.

Acest model de rochie face parte din colectia de toamna-iarna 2013-2014 Cristallini, fotografiata in locuri emblematice din Paris, precum Notre Dame, Luvru sau Hotel de Ville. Colectia se remarca prin modele de rochii sirena din paiete, concurate de modele de rochii fluide, din voal de matase si rochii de cocktail cu broderie cusuta manual si aplicatii din pietre.

Rochiile Cristallini se remarca prin calitatea materialelor folosite, atentia acordata finisajelor si versatilitate stilistica.
Acestea sunt disponibile pe www.cristallini.ro sau in showroom-ul din Bd. Unirii, nr 108.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod