Instructorul de pizza de la "Românii au talent", găsit mort în casă


Claudiu Constantin Toader, concurentul care a ajuns în semifinala celei de-a doua ediții a show-ului transmis de Pro TV, a fost găsit mort duminică dimineață, în apartamentul său din Bucureşti.
Potrivit Click!, cel care a alertat rudele şi autorităţile a fost fratele fostului concurent al show-ului de talente. În acest moment, nu există indicii clare despre cauza morții tânărului în vârstă de 30 de ani.

Apropiaţii acestuia susțin că în urmă cu mai bine de două săptămâni el s-a lovit la cap, când a sărit într-o piscină, însă până duminică tânărul nu a acuzat dureri. Sămbătă, acesta a ieșit în oraș fără să dea vreun semn că se simte rău. El s-a distrat într-un club și a luat masa într-un mall bucureștean.


Vestea a căzut ca un trăsnet şi în rândul colegilor săi de muncă. Angajaţii restaurantului din Capitală, unde Claudiu lucra cu fraţii săi au confirmat pentru Click! că tânărul s-a stins din viaţă.

Apropiaţii acestuia mărturisesc că în copilarie, Claudiu a fost la un pas de moarte după ce a suferit de bronşită asmatiformă, scrie ziarul citat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod