Împreună cu Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono, Radio Killer lansează... Perfect day

Împreună cu Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono, Radio Killer lansează Perfect day, o piesă şi un videoclip care promit să dea startul celor mai reuşite zile de acum încolo - http://youtu.be/W-SlsUy1ZCs.
Împreună cu Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono, Radio Killer lansează Perfect day, o piesă şi un videoclip care promit să dea startul celor mai reuşite zile de acum încolo - http://youtu.be/W-SlsUy1ZCs.

Ziua în care am început să lucrăm la piesa aceasta a fost cu siguranţă una perfectă, pentru că am fost cu toţii pe aceeaşi lungime de undă. Sperăm să vă bucurati de rezultat şi să primiţi atât videoclipul, cât şi piesa, cu acelaşi entuziasm cu care ne-aţi obişnuit, spune Lee Heart de la Radio Killer.

"Sasha este un DJ pe care îl apreciez, aşa că m-am bucurat enorm să lucrez alături de el şi cred că am învăţat unul de la celălalt.
Ne dorim ca multe dintre zilele voastre să înceapă cu <<Perfect day>>!"
, adaugă Paul Damixie.

"Colaborarea cu Radio Killer a fost una perfectă, aşa cum mă aşteptam.<<Perfect day>> este un track cu un mesaj clar, pozitiv, iar videoclipul a păstrat aceleaşi nuanţe energice şi optimiste", spune Sasha Lopez.

Indiferent că este o simplă zi a săptămânii, un început sau un sfârşit de weekend, piesa şi videoclipul Perfect day îşi propun să vă facă să zâmbiţi şi să vă ofere energie şi optimism pentru încă o zi perfectă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod