Geanina Ilies a fugit de canicula pe “cel mai frumos drum din lume”

Geanina Ilies, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, si-a propus ca vara aceasta sa exploreze mai mult ca niciodata locurile minunate din Romania.

Astfel se face ca a reusit sa scape de canicula din Bucuresti petrecandu-si doua zile de vis in zona Transfagarasan, cel mai frumos drum din lume, asa cum a fost catalogat de Top Gear.

Geanina Ilies, cea care a fost desemnata recent “cea mai atragatoare vedeta de televiziune din Romania”, s-a convins inca o data ca tara noastra detine locuri minunate, de multe ori nefiind exploatate indeajuns.

“Mi-am dat seama ca am calatorit in multe tari din lume, insa cunosc prea putin Romania, astfel ca mi-am propus ca vara aceasta sa explorez tara din Muntii Apuseni pana in Delta Dunarii.
Prima deplasare a fost pe Transfagarasan, de care m-am indragostit pe loc. Am ajuns si la Vidraru. Am condus, am facut fotografii si am adunat flori de munte”, declara Geanina Ilies.

Sofatul este, de altfel, una din pasiunile vedetei stirilor Antena 1, iar condusul pe Transfagarasan a fost indeajuns de provocator.

“Este un traseu solicitant, cu multe curbe. Peisajele sunt superbe si am oprit des pentru a face poze. Data viitoare cand prietenii mei din strainatate vin in vizita le voi face in mod obligatoriu un tur pe Transfagarasan”, declara Geanina Ilies.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod