Ellie White, trei tuburi de fond de ten ca sa fie Rihanna

Ellie White a consumat trei tuburi de fond de ten pentru a o imita pe Rihanna in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1.
Artista a trebuit sa isi inchida culoarea pielii pentru a semana cat mai bine cu solista originara din Barbados. Imbracata intr-o rochie din tulle roz, cu maiou negru si peruca rosiatica, Ellie White a suferit o transformare senzationala pe care telespectatorii o vor putea vedea sambata seara la Antena 1. Artista va interpreta hitul “Only girl in the world”, piesa cu care Rihanna a cucerit topurile din intreaga lume.

Ellie White este la a patra transformare senzationala din cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”. Apreciata de juriu pentru vocea ei exceptionala, solista a imitat pana acum artisti precum Romica Puceanu, Anna Lesko si Freddie Mercury.

"Le multumesc tuturor din echipa emisiunii pentru sustinere. Antrenorilor si echipei din spatele scenei, de la dansatori la machiaj si styling… adevarati profesionisti cu totii si niste oameni minunati!", spune Ellie White. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod