Ellie White i-a făcut iubitului cadou o vacanță la Barcelona

Ellie White a ales să își răsfețe iubitul de ziua lui oferindu-i cadou o vacanță mult visată la Barcelona. Până să achiziționeze biletele de avion și să achite cazarea în avans, artista s-a chinuit vreme de câteva zile să verifice discret agenda acestuia și să se asigure că pot pleca în vacanță într-o perioadă în care nu accesta nu are de organizat evenimente în țară.
Doru Tinca, iubitul și managerul lui Ellie White, și-a serbat ieri ziua de naștere. Managerul Touch Music, cel care îi impresariază și pe cei de la BUG Mafia, a împlinit 34 de ani și a marcat aniversarea, mai întâi, cu o vizită la părinți și la socri, iar apoi printr-o cină romantică alături de logodnica lui, Ellie White. 

Artista a ales restaurantul, unul cu specific mediteranean, iar, cu această ocazie, i-a înmânat și cadoul: o vacanță de o săptămână, în doi la Barcelona, orașul în care Doru vroia de mult timp să ajungă.
 
 

Pentru a fi sigură că alege o perioadă potrivită, Ellie White s-a documentat în prealabil, discret, analizând pe furiș agenda managerului.
„Mi-a fost teamă să nu rezerv biletele și cazarea degeaba, știindu-l atât de ocupat. În același timp am ținut să fie surpriză și să nu afle până la ziua lui. Am ajuns să cotrobăi prin agenda lui când nu era de față ca să aflu când ar putea fi liber măcar o săptămână. Așa am stabilit ca prima săptămână din luna septembrie este perioada ideală pentru vacanță. Am luat biletele de avion și am rezervat cazarea. S-a bucurat foarte mult și mi-a spus că de ani buni își dorește să vadă Barcelona”, declară Ellie White.
 
 

Pe timpul vacanței, băiețelul lor, Mihai, va rămâne în grija bunicilor și a bonelor. „Îmi va fi foarte dor de el.
Ne-am dorit însă o vacanță doar pentru noi doi, așa cum procedam odinioară. În plus, ne vom reîntâlni acolo cu Dr. Kutcho, DJ-ul cu care am înregistrat o piesă de curând”
, spune Ellie White.
 
Ellie White va lansa în toamna acestui an un nou album și este unul din concurenții-vedetă ai renumitului show “Te cunosc de undeva” de la Antena 1. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod