DJ Wanda şi Roxana Ciuhulescu au furat mireasa şi-au plimbat-o cu camionul!

DJ Wanda şi Roxana Ciuhulescu au prezentat weekendul trecut, la Târgu Mureş, cel mai inedit eveniment din România destinat camioanelor şi motocicletelor personalizate. Cele două vedete au fost responsabile cu muzica şi buna dispoziţie şi s-au distrat de minune cu o mireasă care a fost furată de la nunta şi adusă în mijlocul camioanelor.
"Deodată ne-am trezit pe scenă cu o mireasă rătăcită. Până să-i dea mirele de urmă am urcat-o într-un camion şi am plimbat-o prin oraş vreme de jumătate de oră. I-am spus că se leagă la cap dacă-şi ia bărbat, că trebuie să-i gătească şi să-i facă curat, că trebuie să fie mereu devreme acasaă. Ea de zâmbit, a zâmbit, însă n-a vrut să mă asculte. Tot la mire s-a întors...", declară DJ Wanda.
 
 

În vreme ce Roxana Ciuhulescu a ocupat rolul de MC al evenimentului, DJ Wanda a mixat încontinuu vreme de 10 ore.
 
 
 
 
"A fost un eveniment maraton ce a adunat la Târgu Mureş cele mai cool camioane şi motociclete din România. Am mixat încontinuu aproape 10 ore şi am urcat pe scenă alături de băieţii de la Zdob şi Zdub. Mai mult, am admirat şi demonstraţia specială făcută de Vlad Porcişteanu, Campionul Naţional la Raliu, care mi-a dat mari emoţii. Ulterior, l-am luat pe Vlad la pupitru şi l-am învăţat o meserie la fel de frumoasă, dar mai puţin periculoasă", spune Wanda. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod