DELIA MATACHE- „NU SUNT FAN CRĂTICIOARĂ!”

Miruna a realizat 2 interviuri cu vedete ale scenei muzicale- Delia si Alexandra Ungureanu
“Jurnalul pentru copii” dă startul, din acest week-end, unui nou sezon al emisiunii dedicată celor mici și celor mari. Într-o nouă prezentare, cea a micuței Miruna,„Jurnalul” a pregătit foarte multe subiecte incitante pentru telespectatorii Digi24.

Într-un interviu acordat Mirunei, Delia  mărturisește că nu prea se dă în vânt după gătit. „Nu sunt fan craticioara ! Nici n-am timp si prefer sa mananc totul de a gata facut de profesionisti . Sunt însă destul de obsedata  de curațenie, este un lucru care chiar ma obsedeaza.
Nu trebuie sa fie fire de praf pe nicaieri, firmituri. Daca stai si mananci cu mine la masa o sa vezi ca daca ti cade ceva pe masa eu o sa strang imediat”
, spune Delia.
 
 
 
Tot la rubrica de „Interviuri cu oameni mari”, reporterul Miruna a stat de vorbă cu o altă cântăreață celebră, Alexandra Ungureanu.  Și a aflat multe secrete. „Mie nu mi placeau dulciurile , imi placeau acriturile. Furam din gradina bunicii zarzarele  inainte sa se coaca si mancam cu sare. Imi placeau pentru ca erau acre”, spune Alexandra.
 
 
 
 
 
De sâmbătă, 14 septembrie, clopoțelul sună la „Jurnalul pentru copii”, și anunță un nou sezon pentru ca un copil informat este un copil puternic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod