Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 10 OCTOMBRIE, ORA 21:00 – CONCERT TAXI
Dupa un concert sold out in primavara, TAXI revin la Hard Rock Cafe joi, 10 octombrie, in cadrul unui concert organizat si prezentat de Bestmusic.ro si Sprint Media. 

TAXI este o trupa de pop-rock cu renume pe piata muzicala romaneasca. Fondata in 1999, trupa  a reprezentat Romania la Eurovision cu piesa “Luna”, moment ce i-a adus si renumele printre ascultatorii romani. Tot in anul 2000 au lansat si albumul “Trag un claxon”, un succes la acel moment in industria muzicala de la noi, mai ales datorita single-ului “Jumatatea mea”. In 2004 a aparut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa “Aici sunt banii dumneavoastra”.

In 2007 a fost lansat albumul “Romantica”, ce contine 12 piese de dragoste, dar si colaborari cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu si multi altii.
Din 2009 incoace, Taxi a sustinut numeroase concerte in tara si in strainatate, iar cel mai recent album, “Cele doua cuvinte”, a fost foarte bine primit de public.

Cei care doresc sa participe la concertul din Hard Rock Cafe isi pot achiziona bilete online (www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro/bilete) sau de la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei (loc la masa in sala) sau 80 lei (loc la masa in fata scenei).

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 
 
VINERI, 11 OCTOMBRIE, ORA 22:00 – CONCERT REDNEX

Va mai amintiti de trupa ce a facut furori la jumatatea anilor '90 cu hitul “Cotton Eye Joe”? Simpaticii suedezi de la REDNEX, care au bulversat topurile cu a lor poveste de dragoste country, ajung in premiera la Hard Rock Cafe, pe 11 octombrie.
Pentru intalnirea cu publicul din Romania ei pregatesc un show “de neuitat, cu distractie, dans si multe amintiri,” din care nu vor lipsi piesele pe care cu siguranta le-ati fredonat: “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
-VIP – 400 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul 
-Categoria I – 100 lei – loc la masa, in fata scenei 
-Categoria II – 50 lei – loc la masa, in sala

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevărul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe.
Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.myticket.ro si www.bilete.ro.  
 
 
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
 
 
SAMBATA, 12 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT PACT BY LEO IORGA SI ADI ORDEAN

Pe 12 octombrie, la Hard Rock Cafe, una dintre cele mai calde si memorabile voci ale muzicii romanesti te va duce inapoi in timp, pe vremea adolescentei, cand in boxe rasunau hituri precum : „Cine esti tu oare?”, “ Trenul pierdut”, „Singur in noapte” sau „Ma voi intoarce”.  

Leo Iorga (voce), solistul trupei PACT, alaturi de Adrian Ordean (chitara, voce), Dan Stesco (claviaturi), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian Mihailescu (bass, voce) si Alexandru Ardelean (chitara) revin pe scena Hard Rock sambata aceasta, intr-un concert de senzatie, in care se vor canta coveruri dupa piese internationale, dar si mult indragitele hituri compuse de Adi Ordean si interpretate de Leo Iorga intre anii 1988-1996.
 
 

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 30 lei.
Rezervari la nr. de telefon 021 2066261.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod