CineMagia.ro si Eva.ro lanseaza serviciul Mobile

23 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
CineMagia.ro si Eva.ro lanseaza serviciul Mobile

Cinemagia.ro si Eva.ro sunt de acum si pe telefonul mobil. Poti accesa orice serviciu oriunde ai fi, la orice ora. Trebuie doar sa fii conectat la internet!
Intra direct de pe telefonul mobil in lumea fascinanta a filmului. Acum ai ocazia sa citesti CineMagia si sa afli tot ce te intereseaza de la programul cinema, la ultimele stiri din viata vedetelor de pretutindeni, ce iti rezerva marele ecran in perioada urmatoare si ce filme poti viziona pe micul ecran. In plus, CineMagia Mobile te rasplateste si cu o serie de concursuri!

De acum ai mobilitate si la feminin! Acceseaza Eva.ro si de pe telefonul mobil. Citeste cele mai noi articole, intra in culisele lumii mondene, afla ce surprize iti rezerva astrele, cum sa faci rost de o noua reteta culinara si ce evenimente contine calendarul aniversar pentru luna in curs.
Iar daca te simti norocoasa, acceseaza sectiunea Concursuri.

Eva Mobile iti pune la dispozitie si o serie de servicii utile. Poti afla indicele de masa corporala, care sunt E-urile sanatoase pentru organism si care sunt cele daunatoare, etc. Iar daca faci parte din categoria femeilor care nu se mai satura de shopping, sectiunea Promotii te trimite direct la tinta.

"Aplicatiile mobile reprezinta o extensie fireasca a siteurilor CineMagia.ro si Eva.ro", a spus Adrian Cernescu, General Manager Imedia. "Rolul telefonului mobil s-a schimbat dramatic in ultimii ani, si la fel asteptarile noastre fata de ce putem face cu ajutorul mobilului", a continuat Adrian Cernescu.


"Aplicatiile vor permite utilizatorilor sa aiba acces la informatiile oferite de siteurile noastre oriunde si oricand, direct de pe telefonul mobil, intr-un format usor de utilizat si care cu siguranta va deveni foarte popular in randul comunitatilor CineMagia.ro si Eva.ro."

Pentru a avea acces mai usor in lumea CineMagia Mobile si Eva Mobile, trebuie sa ai telefonul configurat corespunzator. Pentru a downloada aplicatiile ai
nevoie de un telefon dotat cu Java si sa fii inregistrat pe site. Accesul iti este permis direct de pe telefonul mobil sau printr-un cod de activare pe care il primesti prin sms.

Orice intrebare legata de serviciul Mobile, nu ramane fara raspuns.
Echipa de client service iti ofera tot suportul de care ai nevoie. Mesajul tau va primi raspuns in cel mai scurt timp.

Aplicatiile CineMagia Mobile si Eva Mobile au fost dezvoltate impreuna cu ad2go, prima agentie de mobile marketing din Romania. Aplicatiile sunt compatibile
cu majoritatea telefoanelor dotate cu Java aflate in acest moment pe piata si sunt disponibile gratuit. Aceasta este a doua colaborare intre ad2go si Eva.ro, dupa lansarea felicitarilor mobile in urma cu un an.

"Colaborarea cu CineMagia.ro si Eva.ro ne-a bucurat in mod deosebit, pentru ca este un semn clar ca "momentul mobile marketingului" a sosit si pe plan local", a spus Ioana Ciopraga, marketing manager ad2go.
"Suntem convinsi ca aplicatiile se vor bucura de un real succes, contribuind la loializarea utilizatorilor celor doua site-uri, si atragand cu siguranta noi utilizatori".

Dupa modelul CineMagia.ro si Eva.ro, urmeaza in scurt timp ca si www.automarket.ro sa intre in lumea Mobile.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 1 Mai 2013, 16:04
    Nu recomand folosirea cumparari bilelete on line

    Am folosit cinemagia, si eram gata gata sa ma iau la bataie pe locuri in cineva la mall vitan, pt ca s-au vandut de la casierie bilelete suprapuse peste locurile pe care le-am cumparat on line. DECI EU NU VA RECOMAD SA CUMPARATI ONLINE, NU AU SISTEMELE SINCRONIZATE! Dovada: Cod: 5BJKQ3CW............ Oblivion - digital Hollywood Multiplex / Sala 8 Sâmbătă xyAprilie, ora xx:yy Bilet #1: Rand RCod: 5BJKQ................. Oblivion - digital Hollywood Multiplex / Sala 8 Sâmbătă xy Aprilie, ora xx:yy Bilet #1: Rand R1... / Loc .... Bilet #2: Rand R1... / Loc .... Daca biletul nu se afiseaza corect, click aici Bilet achizitionat prin Cinemagia.ro Bilet #2: Rand R1... / Loc .... Daca biletul nu se afiseaza corect, click aici Bilet achizitionat prin Cinemagia.ro

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod