BookLand in armonii de toamna

Astazi, 8 noiembrie, BookLand va invita la un nou program cultural sustinut in colaborare cu Universitatea de Arte George Enescu din Iasi si a Colegiului National Octav Bancila, sub coordonarea Mihaelei Garlea, cadru didactic colaborator doctorand la Universitatea de Arte "George Enescu", Facultatea de Teatru, profesor de arta vocala

Programul manifestarilor cultural-artistice din cadrul Targului de Carte BookLand, care va poposi pana duminica in centrul comercial Iulius Mall din Iasi, este dedicat si potrivit iubitorilor de arta de toate varstele.

Vor participa Mihaela Garlea (moment poetic), Anisia Gafton (sceneta), Andreea Ichim (cantec), Ioana Boampa,  Eva Maria Garlea si Cezar Ichim (cantec si sceneta “Arlechinul”), si  Grupul ”Nazdravanii” (spectacol dans).

Fundatia “Noi citim”, alaturi de BookLand!

Colaborarea dintre BookLand si fundatia “Noi citim” continua! Astfel, in perioada urmatoare, in cadrul Caravanei, aveti ocazia sa achizitionati carti valoroase, la preturi de anticariat, din colectia stransa pana acum de Monica Tatoiu, initiatoarea proiectului “Noi citim”.

Te asteptam cu drag in Iulius Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja.

Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod