"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 601-650 din 48473


  • tamara pe 22 Feb 2009, 11:56
    Asi pt. Cami

    Mii de multumiri, Cami, esti grozava. In ultima perioada in jurul meu se petrec numai lucruri neplacute (e greu sa fi "copartas" la concedierea a 300 + 300 de oameni), iar cuvintele tale legate de filmul preferat - ma tin concentrata si aduc alinare, dar si ma ajuta la mentinerea unui echilibru sufletesc, de care am nevoie.

    0
    0

  • iulia pe 22 Feb 2009, 12:36
    asi

    Sunt dezamagita tota dupa ce am reusi sa vad ep.54 si citit traducerea Cameliei.Se pare ca ori cum ar fi ei tot se despart, inca odata destinul e impotriva lor.Melek a inceput sa ma enerveze rau de tots-o lase Demir la naiba in pace prea multa atentie ii da cum si-a asternut asa doarme.Fiecare avem frati si surori dar parca el e iesit din comun,mai ales ca ea s-a intors impotriva lui, nici nu m-as mai uita la ea. La naiba. Suleyla ar face bine sa rezolve problema cu Hydar cat mai repede ca o sa fac atac de inima daca il mai vad in serial.Imi pare foarte rau de ceea ce i se intampla lui Asi, sper sa poata face fata ca pana acum.Multumesc Camelia ptr. comentariile tale pline de haz cred ca ai putea scrie o carte foarte bine, te-ai gandit la asa ceva vreo data?

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 13:38
    PRIETENIE

    Iulia, scrisul este un hobby...multumesc pentru cuvintele frumoase...Tamara, imi dau seama prin ce treci..nu este usor sa schimbi destine...Gabi, sunt de acord cu tine...imi place sa fiu o femeie independenta, pe picioarele mele...nu ma imaginez cerandu-i sotului meu bani ca sa merg la epilat...Maria, ai pus punctul pe "i" exact asta trateaza filmul (pacatele parintilor...) Marci, multumesc pentru informatii despre cultura musulmanilor..te mai asteptam sa ne spui...Simela, imi plac provocarile tale...Lizica, te mai asteptam sa ne vizitezi...poate iti spui si parerea...Corina imi pare rau ca traversezi o perioada grea..iti doresc sa fie cat mai scurta..nu uita ca suntem prietenele tale de pe monitor....Multumesc si voua, Ada, Maria, Alina, Anda, Mihaela 1976, Paulette, melaniad, vyk968, Mia, Vali24, Florina, auras, laura, iulianaC...va iubesc pe toate..scuze daca am uitat pe cineva...nu este cu intentie...

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 13:49
    PRIETENIE

    ....nutivoda, Dana, paulina, Rodica, alitheea, NS912, Laura...si voua va multumesc ca sunteti alaturi de mine pe acest forum...va iubesc !

    0
    0

  • melaniad pe 22 Feb 2009, 14:21
    Recunostinta...

    Draga noasta Camelia , iti suntem recunoascatoare (i-mi permit sa vb in numele prietenelor de pe acest forum - sa ma corectati , daca gresesc)penrtru toate noptile pierdute....>:D

    0
    0

  • melaniad pe 22 Feb 2009, 14:27
    Recunostinta......

    ...alaturi de noi.:((... te imbratisam cu drag si asteptam zilnic ,un semn de la tine....Duminica placuta in continuare, alaturi de cei dragi.....>:D> :-*

    0
    0

  • auras pe 22 Feb 2009, 14:39
    DESPRE S.ASI

    M ultumim Camelia pt. traduceri, cind ai timp poate? ne spui ce ii spune Ali lui Melek(par amindoi suparati) ce comenteaza Melek cind o vede pe matusa la masa cu Namik si ce vorbeste cu porumbelul caruia ii da drumul? Asi cred ca are rezultatul de la doctor parea bucuroasa ,nu cred ca avea biletul de la Melek dar Demir care pare disperat de unde stie ca sorasa se duce sa se omoare ? noi presupunem ca imi amintesc o secventa cind Melek era pe podul cu pricina ,nu retin ep. caci de cind team descoperit pe tine (traducerile tale) la serialele in turca ma uit in fuga apoi caut sa vad ce noutati mai ne dai.Imi place foarte mult acest serial si tare as vrea sa stiu cum se termina , observ ca nimeni nu stie sfirsitul dar se stie sigur ca sint 70 ep. la turci?Nu prea ma pricep sa-mi astern gindurile ,dar cind cei doi actori sint suparati am o stare proasta ,desi asa este filmul ,sper ca in final sa ramina inpreuna dar tu ai tradus o melodie trista si cred ca si sfirsitul s. va fi foarte trist .Sper sa nu am dreptate .Ne mai auzim.

    0
    0

  • gbv pe 22 Feb 2009, 14:49
    asi

    "Frumos" forum, "frumoase" comentarii, "frumos" serial, Va multumesc.

    0
    0

  • maria pe 22 Feb 2009, 14:52
    multa consideratie.......

    .....si mult respect pt. frumusetea vb.-lor tale Camelia, sper ca viata te rasplateste si te va rasplati pt.gandurile si cuvintele tale bune. Suntem cu toatele(eu asa sper) extrem de bucuroase si onorate ca suntem prietenile tale virtuale!!!iti multumim pt.tot.Raman la parerea mea ai face o mare cariera scriind proza!!!!!

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 17:02
    PENTRU AURAS

    Citeste inca o data tot ce s-a scris de aseara incoace cu atentie..vei gasi toate raspunsurile...inclusiv pentru trailer 55

    0
    0

  • iulia pe 22 Feb 2009, 17:23
    asi

    Varog suneti-mi si mie sa afla ca Ali a inscenat arestarea lui Demir ca nu inteleg o iota din ce spun mai norocul ca se mai gaseste cineva sa scrie in engleza cate ceva, iar Galip moare si-i spune ceva procurorului oare a inteles ce i-a soptit sau?..A si mai ceva cumva Ihsan si Suleyla il deconspira pe fratele lui Sarmasik? Tam!

    0
    0

  • alina pe 22 Feb 2009, 17:26
    ASI

    auziti da ati vazut ca asi la apucat de mana pe ali crezand ca e DEMIR

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 17:29
    ASI

    Nu, nu s-a dovedt ca Ali a pus arma crimei..Demir isi da seama ca a ajuns in dormitorul lor odata cu oglinda pe care le-a facut-o cadou...de aceea o si sparge cand se cearta cu Asi...a intrebat-o cum a ajuns acolo IN DORMITORUL LOR...(mi-a placut cand a spus asta...romantic...) Galip chiar a crezut ca Demir a ascuns arma in pod..nu stia de Yetkin...

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 18:01
    IULIA SI ALINA

    Toate raspunsurile au fost date cu mult timp in urma...trebuie doar rabdare sa cititi ce s-a scris...

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 18:06
    MUZICA PENTRU FORUM

    http://www.trilulilu.ro/petreradu1/914d083231cbba Cand lucrez pe calculator ascult asa ceva...va invit si pe voi daca va place..

    0
    0

  • vyk968 pe 22 Feb 2009, 18:23
    Asi

    Raman la o singura concluzie ; ma enerveaza aceasta abordare a scenaristilor : pina cind o sa repete faza cu suicidul ? ( mama lui Demir ?Gonga ? Suheyla ? acum Melek ... la final o sa-i vedem pe cei doi (Asi&Demir ) se sinucid din dragoste ( sper sa sece riul Asi ) , Imi place sa-l vad pe Demir ud ,ii sta bine , ai dreptate Simela - faza din pat , aveau doua paturi pe ei , oare sa le fi fost frig ? as fi vrut sa-l vad " ud " in pat ,oare nu o fi inzestrat ??? vreau mai multa pasiune ...Tuba draga fa ceva , poate-i trezesti vre-un simt , nu rebuie sa-ti fie frica sa iubesti . Cred ca altul ar fi fost scenarul daca Murat nu s-ar fi casatorit ... pacat , sper ca aceste lucruri sa le observe si scenaristii altfel povestea de dragoste v-a muri incet , dar sigur !

    0
    0

  • ANDA pe 22 Feb 2009, 20:09
    asi

    hei fetelor...m-am simtit rau azi.....doar acum am vazut ce s-a povestit de ieri......Intrebare: fanii din turcia ce zic dupa ep 54? MERCI

    0
    0

  • Simela pe 22 Feb 2009, 20:10
    ASI- parerea mea, vyc958

    Am crezut ,am sperat sa vad "iubire adevarata" intr-un serial turcesc( dezamagire). Inceputul a fost promitator. Focul din priviri ,fetele stralucind de iubire, usoarele atingeri care-i infiora si pe ei dar si pe noi, toate gesturile pline de tandrete, chiar si cand se infruntau, parca tot iubire scria pe mutrele lor,nici nu era nevoie sa-si strige dragostea prin cuvinte,ei o simteau ,noi la fel. Apoi ,s-au transformat in sloiuri, priviri inghetate,fete palide ( muzeul de ceara), iar cand isi spuneau "te iubesc"! parca spuneau "ora exacta". Urmeaza scene rupte din alt serial,fara legatura cu denumirea serialului ASI. Scenele cu sinucideri , ii pot inspira pe unii telespectatori,ceeace nu-i bine de loc.Este o perioada grea ptr. toata lumea si avem nevoie de 1-2 h,de relaxare in fata tv, sa uitam putin realitatea cruda,uitandu-ne la o frumoasa poveste de dragoste(exemplu). Mafie,crime le vedem si pe strada noastra,nu ne mai trebuie si de la altii. Ma uit ,si vreau sa cred ca se va termina frumos , ca ochii lor vor transmite semnale de iubire convingatoare si ptr.noi. Dar,ma amagesc, nimic nu mai poate fi ca la inceputul serialului. Ca raman impreuna Asi + Demir ,asa trebuie sa se termine, dar putin mai imi pasa ,atata timp cat actorii nu-si joaca cu pasiune rolurile,sa ne convinga pe noi,telespectatorii. Voi urmari pana la sfarsit acest serial, si mai ales ep. filmate dupa plecarea sotiei lui Murat.Daca nici in aceste ep.nu voi vedea sclipiri in ochii lui, atunci sa-l i-a d..cul pe Murat, ca prostu-i Doamne , ce ii strica nitica harjoana ptr.a face serialul mai captivant? Parerea mea,in ep.54 Asi avea o stralucire in ochi.Sa-si joace mai bine rolul de sotie indragostita sau il iubeste pe bune pe dobitoc(Murat) iar el vrea sa o fiarba oleaca?! Sau chiar nu o mai iubeste pe Tuba, si a gasit tot ce avea nevoie la Burcin?! Atunci ,urata de ce mai era geloasa, ca doar TUBA este stralucitor de frumoasa,restul "manechinelor" le-au luat de pe izlaz?!

    0
    0

  • laura pe 22 Feb 2009, 20:25
    Asi

    Camelia, nu ai pentru ce sa ne multumesti....dimpotriva noi trebuie sa-ti fim recunoscatoare pt toate traducerile....recunosc ca la inceput nu m-a atras filmul....mi se parea un pic depasit cu o fata de la tara, cu mentalitati invechite...insa uitandu-se mama mea am ajuns sa caut cat mai multe informatii despre el, despre actori, sa ma uit la toate episoadele filmate pana in momentul asta chiar daca nu intelegeam mare lucru. In legatura cu ceea ce se intampla la momentul asta in serial mi se pare normal sa fie pus in valoare mai mult Demir decat Asi....deoarece primele 40 de episoade au fost dominate clar de Asi....insa imi pare rau ca Asi nu mai este fata aceea rebela, incapatantat, mandra....cine stie poate o sa revina la caracterul de la inceputul serialului.Totusi cred ca totul se va termina cu bine. V-am pupat !

    0
    0

  • Simela pe 22 Feb 2009, 20:31
    Asi- pt. Camelia

    Excelenta, asa ceva le trebuia si celor din Asi, se mai relaxau ,isi recapatau forta necesara ptr.a ne captiva atentia cu un serial de exceptie. O voi asculta cu placere iar si iar si mai ales cand ma enervez asteptand urm.ep( m-am uitat cu mare atentie,si nu vreau sa cred ca Asi ii zambeste plina de bucuria de a fi mama ,cui ,lui Haydar? Demir nu putea fi' .barbatul avea riduri la ochi, parul usor grizonat !!!!) Inca o data " MULTUMESC!"ptr muzica.

    0
    0

  • gabi pe 22 Feb 2009, 21:07
    asi

    Apreciem draga Camelia faptul ca esti o iubitoare de oameni!Esti altruista, faci parte din lumea asta?! Inca o data doamnelor sa ne bucuram ca exista cineva ,langa tine, care te poate ajuta!Si deasemeni sa realizam ca suntem laolalta pt ca pretuim dragostea, aproprierea de oameni! Asi, filmul, ma atrage, imi place pt ca aduce povestea de iubire ideala, perfecta,consumata pana la capat!Sunt o romantica! Asi si Demir trebuie sa sparga destinul familiilor lor!Asa esteCamelia, fam Kozgluoglu este unita pt ca destinul ei este sa lucreze pamantul care a fost dobandit si apoi mostenit generatie de generatie.Pamantul i-a tinut uniti si aici scenaristii cred ca vor sa scoata in evidenta nevoia de stabilitate, de demnitate, intoarcerea la traditii... Destinul fam Dogan trebuie rescris de Demir, el are misiunea de a da recunostere, stabilitate!Cineva trebuie sa se sacrifice ptr.a conferi valoare! Un adevar etern, pe care scenaristii au obligatia sa-l scoata la iveala si noi ne suparam ca filmul este o drama!?Poate ca vor avea suficient talent sa impace pe toata lumea!

    0
    0

  • Dana pe 22 Feb 2009, 21:12
    Multumiri

    Multumesc fetelor ca imi faceti zilele mai frumoase. Dimineata cand ajung la serviciu mai intai ma uit la comentariile voastre, si apoi ma apuc de treaba. Referitor la comentarii eu ma pricep mai bine la cifre decat litere asa ca va las pe voi ca va pricepeti. Vreau sa va spun ca o urasc pe Burcin(n-am urat pe nimeni pana acum) si voi contribui la cheta pt. sedere prelungita la NY. CAMELIA esti o dulce, va iubesc pe tote.

    0
    0

  • tamara pe 22 Feb 2009, 22:02
    Asi pt. Cami si celelalte fete

    Merci, Cami, pt. muzica de "lucru" propusa; imi place. Pana acum, de cele mai multe ori, am lucrat la calculator ascultand muzica : suonoterapia nell' ansia. Iti propun sa incerci.

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 22:21
    AM INNEBUNIT DE TOT...

    Ce-mi trece mie noaptea prin cap ?...ma gandeam la derbedeul ala de Haydar…cum a plecat el din Syria, dupa o viata de o om, fara o valiza ? Nu avea nici macar o pijama…dar restul ? Obiectele de toaleta..lenjerie de corp etc. Dimineata nu si-a schimbat chilotii ?...Am inteles…l-a imprumutat Demir…si de aici incolo zboara imaginatie, zboara !…Mi-l imaginez pe Haydar cu tanga…ha, ha, ha,…

    0
    0

  • Mia pe 22 Feb 2009, 22:31
    Asi

    Va rog fetelor ,nu mai fiti asa de prapastioase .Hai sa speram ca totul va fi bine ca tandretea,pasiunea,iubirea,vor invinge .Altfel povestea ne va rani si vom fi dezamagite

    0
    0

  • melaniad pe 22 Feb 2009, 22:38
    Cadou pentru voi ....

    http://www.youtube.com/watch?v=ly0SkPYhkAk&feature=related

    0
    0

  • vali24 pe 22 Feb 2009, 23:10
    asi

    Am lipsit doua zile si mi-ati lipsit .Am inceput sa urmaresc ceea ce scrieti cu cu aceeasi nerabdare cu care urmaresc si filmul. Camelia ,ca de obicei esti totala si tot ca de obicei esti sarea si piperul acestei pagini. Multumim pt traduceri si ptr informatii. Te asteptam cu informatii noi! Cred ca stii turca si pot spune ca te invidiez pt asta! Va pup pe toate!

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:18
    Pentru Camelia si restul 'trupei'

    Mii de multumiri pentru tot , se pare ca am devenit dependenta de forum , de comentariile voastre si de '' prietenia invizibila " si dezinteresata care ne leaga . Nu e asa ca e frumos? Multumesc pentru cadoul cu muzica . Va pup si va salut din Tm.

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:23
    cadou

    Mie imi place mult . sper ca si voua...http://www.youtube.com/watch?v=jexBVo1fyvA&feature=related

    0
    0

  • avci mihaela pe 22 Feb 2009, 23:24
    asi

    imi pare rau sa va anunt,dar azi am aflat de pe canal star(canal turcesc),o stire care m-a dezamagit,demir se retrage din serial.

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:29
    NU STIU LIMBA TURCA

    Asta m-a distrat mult de tot...Draga Vali24 nu stiu, din pacate...mi-ar fi placut, crede-ma.

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:30
    DRAGA AVCI MIHAELA

    Ai aruncat "bomba" si ai plecat...acum vrem amanunte, te rugam ! Cat de credibila este stirea ?

    0
    0

  • avci mihaela pe 22 Feb 2009, 23:37
    asi

    sotul meu este cetatean turc,si azi dim urmarea pe canal star stirile,de acolo a aflat si eu sunt la fel de bulversata k si voi ptr k indragesc serialul f mult.

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:40
    asi

    Cred ca daca s-ar intampla asa ar desfiinta complet serialul , sper ca realizeaza acest lucru . Oare acolo nu exista clauze contractuale?

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:41
    asi

    Oare stirea nu se poate citi pe net?

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:42
    ASI

    Acum am dat o "tura" pe alte site-uri si nu am aflat nimic...nu se vorbeste despre asa ceva...continua, te rog, cu amanuntele...de ce nu mai vrea Demir...in graba am inteles parca de o pauza de 2 saptamani, nu mai mult...te rog, mai multe amanunte...

    0
    0

  • alitheea pe 22 Feb 2009, 23:46
    asi

    imi trimiti si mie site-ul te rog

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 23:54
    ASI

    http://www.huniliyiz.biz/index.php Cauta si tu poate gasesti ceva despre asta...daca este adevarata stirea, inseamna ca se sinucide si Demir , ha, ha, ha...(pleca dupa Burcin la NY). Ramane Asi singura cu copilul...exact cum a facut taica-sau ? (la naiba...refuz sa cred porcaria asta)...

    0
    0

  • laura pe 23 Feb 2009, 00:03
    Asi

    din cate am citit eu de pe acel forum murat nu se retrage....se plange doar ca lucreaza prea multe ore si in conditii neadecvate....adica sunt obligati sa filmeze si de la 5 dimineata si uneori chiar 15 ore pe zi...eu am citit interviul in engleza si asta am inteles....http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1369.0 (aici il gasiti)

    0
    0

  • avci mihaela pe 23 Feb 2009, 00:05
    asi

    imi pare rau,dar este adevarat ,promit dak aflu mai multe va tin la curent cu toate stirile despre murat yildirim.

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 00:06
    asi

    citat de pe alt forum Emisiunea de care va spuneam a avut loc azi...Murat vorbeste greu liber, a refuzat sa vorbeasca despre viata sa de familie si a vorbit mai mult despre proiectele lui de viitor, despre filmul Asi nu a vb. mai deloc...A multumit sotiei sale prin intermediul emisiunii pentru ca-l intelege , chipurile...isi petrece mult timp pe platou...(ma intreb daca nu are timp sa-i spuna asta la telefon)... Nu a fost ceva interesant pentru noi, care vrem sa stim mai multe despre Asi... Dar cine urmareste Mega Magazin nu a vazut, se spune ca a aparut si acolo... Daca va intereseaza si o alta informatie...scenarista e chimista, nicidecum vreo scriitoare...probabil ca de aceea exista chimia aceea intre ei ! laugh.gif tongue.gif biggrin.gif

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 00:08
    STIRE SIGURA

    ASI este gravida iar MELEK se sinucide.

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 00:20
    STIRI EP.55

    Asi va purta o discutie cu Haydar (inseamna ca el era in trailer, asa cum am banuit)....Defne ii reproseaza lui Kerim ca nu o intelege...Demir pleaca cu Asi intr-un loc special si au clipe de tandrete ...Zafer vorbeste cu Haydar si ii spune de ca bunica lui l-a blestemat... (fetelor, auziti ca are treaba si cu bunica...) ...Apoi vine sinuciderea.. cred ca treaba se strica intre cei doi, iar Asi nici nu-i mai spune ca este gravida si pleaca...(uite ca v-am stricat ziua..imi pare rau...)

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 00:53
    asi

    nu reusesc sa accesez linkul

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 00:59
    ASI

    http://www.huniliyiz.biz/index.php

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 01:04
    asi

    multumesc Acum ca tot ne-am stricat cheful nu imi ramane decat sa iti urez noapte buna si o saptamana la fel.

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 01:07
    ASI

    Afland ca bunica lui Zafer l-a blestemat pe Haydar...fanii fac tot felul de supozitii...ideea care a prins este faptul ca Haydar este tatal lui Zafer...(la naiba...tot ce am scris in scenariul meu se adevereste...)

    0
    0

  • alitheea pe 23 Feb 2009, 01:24
    asi

    uite ce am gasit dar nu pricep nimic Murat Şeffaf Oda'da Yorumlar Share Yesterday at 8:27pm Pazar 12:45 Şeffaf Oda Şeffaf Oda yine dopdolu Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’nın bu haftaki konukları; vizyondaki “Güz Sancısı” filminin başrol oyuncuları Beren Saat ve Murat Yıldırım ile Güz Sancısı kitabının yazarı Yılmaz Karakoyunlu ve şarkılarında Türk – Yunan ezgilerini başarıyla yorumlayan Ziynet Sali. Güz Sancısı filminin başrol oyuncusu Beren Saat, Elena karakterini canlandırırken neler hissetti ? Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu, Beren Saat’in hayatında neler değiştirdi ? Yine Kanal D’nin en çok sevilen ve izlenen dizilerinden biri olan Asi’de rol alan Murat Yıldırım, Güz Sancısı’nda Behçet karakterini canlandırırken neler hissetti ? Yılmaz Karakoyunlu, Güz Sancısı'nda, Türkiye tarihinde kara bir leke gibi duran 6-7 Eylül Olayları'nı, Rum, Ermeni, Yahudi azınlıkların ülkelerini terk etmek zorunda kalışlarını, kendine has üslubuyla roman kurgusu içinde nasıl anlattı ? Filme nasıl uyarlandı ? Şarkılarında Türk – Yunan ezgilerini başarıyla yorumlayan Ziynet Sali hangi şarkıları seslendirdi ? Ziynet Sali’nin şarkılarına Beren Saat ve Murat Yıldırım nasıl eşlik etti ? Beren Saat programda hangi şiiri okudu ? Yılmaz Karakoyunlu’nun yeni projeleri neler, hangi kitap üzerinde çalışıyor ? Yeni dünya evine giren Murat Yıldırım’ın gelecek projeleri neler ? Güneri Cıvaoğlu soruyor, Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinin starları Beren Saat ve Murat Yıldırım ile Eski Bakan Yılmaz Karakoyunlu ve şarkıcı Ziynet Sali cevaplıyor. Sakın kaçırmayın! Resimler alıntıdır..daha fazlası galeriye eklencektir :)

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 01:40
    ASI

    Acum ar trebui sa ne traduca avci mihaela sau ns912...

    0
    0

  • camelia pe 23 Feb 2009, 01:43
    ASI

    Pai vad ca tot de filmul ala pocit de asta vara vorbeste..GUZ SANCISI...si de partenera lui, BEREN...nimic important...

    0
    0
Pagina « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod