"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 551-600 din 48473


  • vali24 pe 20 Feb 2009, 02:14
    asi

    astia doi (Tuba si Murat) au o problema mare! Cum naiba si-au gasit pereche asa urate!Cred ca le-au cautat in toata Turcia.La Tuba mi-a placut Bulent dar acum, cand am citit ce-ati scris voi ma apuca groaza.Nu l-am vazut pe Saydan ala dar parca mi-e frica sa caut poze cu el. Sper sa fie doar speculatii ca altfel se duc de rapa toate sperantele noastre (si despre film si despre ei).Inca sper sa vad un cuplu TUBA- MURAT!!! Altfel degeaba a plecat Burcin la NY si ep. viitoare vor fi tot naspa.Apropo Simela in ce ep si in ce scena l-ai vazut pe Demir ,, rosu" si la fata si la urechi? Dupa adresa nu gasesc.

    0
    0

  • ada pe 20 Feb 2009, 07:48
    asi pentru ns912 si celelalte fete

    Mii de multumiri pentru cadou ns912 si nici n-a venit 1 martie , sunt fan al serialului il vizionez in ritmul prezentat la noi si am o nedumerire: potrivit ep de aseara evidentele pe care le detine Ali sunt clare impotriva lui Demir ( care joaca lamentabil) plus iubirea si caracterul ambitios pe care-l are , sa nu uitam ca a fost campion la curse, nu mi-l fac de loc deplasat in actiuni . Legat de comportamentul nefiresc de "placid" al cuplului de indragostiti de vina este jocul actorilor. Cunosc cateva familii localizate in zona Izmir si desi femeile au alta educatie, fie bogate sau sarace, adica nu s-ar grabi nici una sa ceara divort daca aud ca le inseala barbatul, relatiile de familie sunt extrem de calde si afectuoase. Legat de excursia propusa in Turcia merita vizitata fie numai pentru a te scufunda in apele limpezi de smarald de la Cesme si a te praji la soare pe o plaja cu nisip auriu aproape goala. Turul Turciei cere ceva cunostinte de civilizatie si cultura ca sa apreciezi dar va repet, merita. pupici

    0
    0

  • gabi pe 20 Feb 2009, 08:32
    asi54

    cum vizionam in ac seara ep 54? multumiri!

    0
    0

  • maria pe 20 Feb 2009, 09:21
    intrebari???

    buna dimineata tuturor!!!!!!Unde esti Camelia? Ne lipsesti.....pacat ca mai sunt pe aici si niste intrusi, parerea mea: nu-ti place nu te uiti! Asteptam noutati . Sa auzim numai de bine sau mai bie sa ne scriem, numai de bine...

    0
    0

  • Mia pe 20 Feb 2009, 10:01
    ASI

    Pt. Vali 24 Cred ca Demir este rosu la urechi....in episodul 15 atynci cind o saruta prima data cind vine cu Kerim care vrea sa vorbeasca cu Defne

    0
    0

  • iulia pe 20 Feb 2009, 10:17
    asi 54

    Va rog cum as putea vedea si eu ep 54 ca nu prind turcii?

    0
    0

  • gabi pe 20 Feb 2009, 11:39
    in asteptare - asi 54

    toate fanele sunt incordate?suntem nerabdatoare sa vedem ep 54!va rog sa-mi spuneti cum pot vedea asta seara ep 54, va rog!

    0
    0

  • DANA pe 20 Feb 2009, 12:01
    PT.IULIA SI GABI

    Pt. Iulia si Gabi Il puteti vedea pe adresa: www.kanald.com.tr/canli Vizionare placuta si astept comentariile voastre .

    0
    0

  • iulia pe 20 Feb 2009, 13:04
    asi

    Fetelor chiar acum am terminat de vazut ep.30, si asa cum se prezinta Ali in acest ep. chiar mi-ar placea sa ramana cu el. Ma cam enerveaza prob. de fam. a lui Demir,ducand asa ei nu-o sa mai aibe si timp de ei.Pacat.

    0
    0

  • gabi pe 20 Feb 2009, 13:09
    multumiri

    iti multumesc foarte mult Dana, sper sa-l pot accesa, comentam dupa...

    0
    0

  • cameliatm pe 20 Feb 2009, 13:29
    ASI

    Avem o imaginatie super bogata(si eu...:)))dar nu m-am gandit o clipa ca Asi ar' putea fi cu Ali.Este imposibil!!Sa nu uitam toate marsaviile care le-a facut Ali sa-i desparta...si nu sa aflat nimic...inca(eu am o rabdare de fier si astept momentele ...of,cum o sa le savurez!!)Crede-ti ca Asi o sa vrea sa-l mai vada(nici macar in poza) cand o sa iasa la iveala defapt, adevarata lui fata!!Dragostea dintre ASI si Demir este una adevarata, construita in timp(au luptat pana si cu ei insisi si tot a triumfat) asa ca astea sunt doar momente de slabiciune(ca ne-am fi plictisit de atata lapte si miere) si pana la urma finalul o sa fie cum ne dorim ....unul FERICIT!! VA PUP PE TOATE ...SI NE AUZIM DISEARA(dupa episodul de la turci...CAMELIA, sper ca nu ne lasi balta...asteptam traducerea.MULTUMESC!!!)

    0
    0

  • Mia pe 20 Feb 2009, 15:59
    ASI

    Se gasesc oare dictionare romano-turce si turco-romane in librarii? Daca nu ar trebui sa comandam

    0
    0

  • vyk968 pe 20 Feb 2009, 16:04
    Asi

    Salut !!!!!!!! pt. toti fani Asi , numai citeva ore ne despart de un nou episod ...imi trece prin minte un singur lucru :-nu conteaza cine suntem ,cu ce ne ocupam ,noi toti avem aceleasi nevoi ,si asta face ca lumea sa fie atit de frumoasa ....va doresc vizionare placuta !

    0
    0

  • iulia pe 20 Feb 2009, 16:52
    asi

    Degeaba s-au chinui sa construiasca in timp, daca vine altacineva si strica intr=un minut.

    0
    0

  • vyk968 pe 20 Feb 2009, 17:48
    Vise

    Fanii isi doresc :-Burcin sa gaseasca un sot la NY....-Tuba sa-l invite pe Murat la o cina romantica ... in ceea ce-l ppppriveste pe Murat :-deschide ochii Murat si vezi ce femeie frumoasa ai in fata ta !!!!!!!!!

    0
    0

  • nuti pe 20 Feb 2009, 19:06
    asi

    daca mergeti in TRCIA voi merge si eu

    0
    0

  • nuti voda pe 20 Feb 2009, 19:12
    asi PT CAMELIA

    draga mea unde esti imi lipsesc comentariile tale.TE ROG s-a intamplat ceva?scrie orice sastim ca e totul OK.

    0
    0

  • marci bej pe 20 Feb 2009, 20:02
    asi

    la ce ora incepe serialul la canli in seara aceasta?ora Romanieie? Camelia ne adunam dupa?

    0
    0

  • simela pe 20 Feb 2009, 21:23
    asi- sluga

    pana acum ,21h si 19min, Asi este tratata cao sluga in casa ei.Haydar,cu tupeu s-a instalat ca la el acasa.Pt. Haydar,femeia este o specie inferioara ,barbatilor. Sa-ti fie rusine Demir.

    0
    0

  • dana pe 20 Feb 2009, 22:33
    asi

    Buna fetelor Se pare ca in noaptea asta o sa dormim bine, se pare ca se indreapta lucrurile. Ofi plecat Burcin deja ? Camelia , sau orica va pricepeti asteptam traducerea.

    0
    0

  • iulia pe 20 Feb 2009, 22:49
    asi

    Hello!Fetelor ce se intampla cu Melek se arunca si ea de pe pod(?)din vina lui Asi sau e doar o sperietura.Imi pare rau de Asi si Demir.Se pare ca se despart iar.

    1
    0

  • melaniad pe 21 Feb 2009, 00:03
    ASI - surprizaaaa

    http://www.youtube.com/watch?v=Q1Ekn0lPh3g&feature=channel

    0
    0

  • alitheea pe 21 Feb 2009, 02:40
    pt iulia

    Multumesc mult . Cred ca am sa le recitesc pe toate ca mi s-a facut dor . Au acel ceva care nu te lasa sa le lasi din mana pana nu ai terminat de citit .

    0
    0

  • vyk968 pe 21 Feb 2009, 02:54
    Asi 54

    Ultimul dialog :MELEK : Ali,trebuie sa mergem la culcare .ALI :Nu am somn ,nu pot dormi .MELEK: Eu am sa te astept . ALI : Am nevoie de aer , tu dormi , eu voi veni .. ASI : Toata lumea sa culcat ? ( ea crede ca in spatele ei se afla Demir ) . Sunt atit de suparata Demir , sunt ingrijorata . ALI : Multumesc lui Dumnezeu , ca noi suntem acum sub acelasi acoperis Asi . ( psihopatul ) Asi este in stare de soc si totul se trnsforma in jurul ei . Melek Ii vede .

    0
    0

  • camelia pe 21 Feb 2009, 09:39
    EPISODUL 54

    EPISODUL 54 LA NUNTA….DEMIR= Tata ? HAYDAR=Nu am de gand sa dau mana cu fata aia. (bleah…) NERIMAN=Fata mea nu are nevoie de strangerea ta de mana ! (o geanta in cap la prost si se rezolva…) DEMIR=Tatalui meu ii este strain orice. El tocmai a intalnit-o pe Melek…Totul este nou pentru el…(chiar si notiunea de 7 ani de acasa). NU este obisnuit cu lumea…L-am fortat sa vina la nunta. Va rog iertati-l. NERIMAN (nu se lasa)= Ar trebui ? Fiica mea a incercat sa fie respectuoasa. Dar el a indepartat-o. Ce pierdea daca dadea mana ? CATRE ASI=Nu fii suparata, Asi ! IHSAN= Neriman, calmeaza-te. KERIM=Nu am putut sa te fac sa intelegi ce fel de om este Zafer. DEFNE=Kerim, unde mergem ? KERIM=Trebuie sa vorbim. Sa mergem afara, dar te rog asculta-ma cu atentie. (Il vede pe Namik) Nu pleca niciunde, ma intorc imediat ! ** PE ACOPERIS – politistii il prind pe lunetist. ALI= Multumesc (catre Namik) NAMIK= Lunetistul este arestat. Esti in siguranta acum. ALI=Multumesc. NAMIK=Tu ne-ai ajutat. A fost un mare pericol.**** IN FATA HOTELULUI…ZAFER=Vino in fata usii, Tosun ! ALI=Nu mai stai la nunta, Zafer ? Stai putin aici. De ce pleci de la nunta mea ? Nu voi permite asta. Ar trebui sa ma iei in serios, Zafer. (frumoasa scena…ca in ciocnirea titanilor, s-a aprins cerul…) ** LA NUNTA (Demir o priveste pe Asi suparata) HAYDAR=Cand este ceremonia ? DEMIR= Poftim ? Scuza-ma, tata ! HAYDAR=Unde este mirele ? MELEK=Unde este Ali ? DEMIR=Soseste. NAMIK= DEMIR, am prins un lunetist…(ha, ha, astia prind lunetistii cum prindem noi soarecii…) DEMIR=Ai putea afla cine a fost. MELEK=ce lunetist ? NAMIK=Cred ca tinta lui a fost Haydar. Vom afla la interogatoriu. DEMIR= Pun pariu ca este mana lui Zafer. NAMIK=Stai calm. Ali si-a dat seama de lunetist. El ne-a avertizat. Puteai sa fi impuscat. HAYDAR (catre Ali) = Multumesc …(ati reusit sa va gasiti unul pe altul…) MELEK= Ei inca nu s-au intalnit. Tata, el este Ali. ALI= Ma bucur ca va cunosc (bleah..te urasc si mai tare ca l-ai scapat pe coate-goale). HAYDAR=Multumesc, fiule…O meriti pe fiica mea si acum iti datorez viata.. DEMIR=Multumesc, Ali. ** NERIMAN=Noi am venit la nunta, iar ei aproape ca ne-au batut…(ha, ha, ce-mi place de asta cum le exagereaza…). Eram pe cale sa-i inchid gura dar m-a oprit taica-tau. Cine se crede ? Si DEMIR spune ca trebuie sa-mi para rau pentru taica-sau. N-am mai vazut o astfel de nerusinare ! Oh ! Uita-te la fata mea ! Este suparata si n-a scos un cuvant ! Ihsan, ASI tace dar nu stiu pana cand…IHSAN= Neriman, destul ! Calmeaza-te ! SUHEYLA=N-am putut vorbi cu tine. Hello. NERIMAN= Ne va fi mai bine dupa ceremonie, multumesc Domnului ! SUHEYLA=Neriman imi cer scuze pentru Haydar. Ihsan si tie imi cer scuze. Nu a fost frumos ce a spus. NERIMAN=Vom vorbi despre asta mai tarziu, Suheyla. ** URMARITI DE POLITIE TOSUN= Ce ne facem acum, sefu’ ? ZAFER=Ce ? Ce ? Voi merge la inchisoare iar tu imi vei aduce lenjerie curata in fiecare zi ! (ha, ha, ha, are simtul umorului mustaciosul) TOSUN, fii calm si nu mai fii atat de prost. Politistii il iau pe Zafer si-l duc la sectie pentru interogatoriu. ** ALI si MELEK s-au casatorit. Ali saruta mireasa si-i spune Ingerul Meu ! (melodia de la ceremonie este aceeasi pe care au avut-o Asi si Demir. Daca stiti cumva numele ei, va rog ajutati-ma !) NERIMAN= Pentru noi ceremonia s-a terminat. Sa mergem. Nu pot sta aici pentru ca a jignit-o pe Asi. DEFNE= Da, sa mergem NERIMAN (tot mai are ceva de zis)=Nu inteleg, este ceremonia de casatorie, sau funeraliile ? (ha, ha, ha)****ASI= Felicitari, Melek. (astia i-au dat si fetei noastre o rochie…) ALI=Multumesc, Asi. SUHEYLA=Sper sa fii fericita. MELEK= Unde este Domnul Ihsan ? ASI=Ma duc sa-mi caut parintii. (Asi si Demir ies in fata hotelului) DEMIR (catre portar) L-ai vazut pe Domnul Ihsan ? A plecat ? PORTARUL= A plecat acum cateva minute, domnule Demir. ASI= As pleca acasa si eu chiar acum daca as stii ca nu ma vei intelege gresit si nu te vei supara… DEMIR= Te rog, ai rabdare. Te rog… ASI=Tatal tau imi uraste familia, ma uraste pe mine. Cat timp trebuie sa am rabdare ? Cand va lua sfarsit ura ? Pentru cat timp ma voi lupta cu toate problemele pe care mi le-a lasat bunicul ? de cate ori o sa ne mai supere trecutul ? DEMIR= Iubirea mea, am avut atea probleme pana acum…va trece si asta. Tatal meu a avut o viata grea. Are momente proaste..Am crezut ca a fost mort pana ieri. ASI=Inteleg asta. Dar nu inteleg de ce este nepoliticos cu mine (pentru ca este un pierde-vara, coate-goale, mate-fripte etc…) DEMIR= Te rog, da-I o sansa, ASI. Asta este tot ceea ce trebuie. El va incepe sa te cunoasca..Isi va da seama ca a gresit..Haide inauntru…** LA FERMA… Neriman se plange de Haydar si o compatimeste pe Asi ca va trebui sa stea cu el. Il intreaba pe Ihsan daca il stie pe Haydar. NERIMAN=Il cunosti, nu-I asa ? A fost muncitorul tatalui tau ? IHSAN=S-a petrecut cu mult timp in urma, Neriman. Nu-l stiu cum a fost atunci, nici cum e acum. Dar el a venit cu probleme vechi si ASI nu va fi fericita din cauza asta. NERIMAN=Oh, nu tatal tau din nou ! Toata lumea il uraste. IHSAN=Eu nu am nicio vina, ce vrei sa zici ? Eu n-am facut nimic rau…Nu pot explica. NERIMAN=Nu ma refeream la tine. Imi este frica pentru casatoria lui Asi. IHSAN=DEMIR NU VA REACTIONA RAU LA PROVOCARILE NEPLACUTE ALE TATALUI SAU….(tineti minte cuvintele astea…am o presimtire..) NERIMAN=Omul asta are o problema…este ceva in neregula cu el…Iti spun eu…Daca el va continua asa, voi sta departe de el. Fata mea nu este singura ! ** LA CONAC HAYDAR=Dragut conac ! DEMIR=Ii apartine lui Asi de la bunicul ei. HAYDAR=A lui Cemal, nu-I asa ? DEMIR=da. HAYDAR=Era un om dragut. Mi-l amintesc. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul. (toata lumea l-a urat pe Cemal si asta spune ca era dragut….corb la corb nu scoate ochii…). DEMIR=Conacul este gol si cand casa noastra a ars ne-am mutat aici. HAYDAR=un loc imens DEMIR=Prea mare pentru noi. Nu folosim etajul superior. HAYDAR=Conac, dar nu un palat. Castigi destul. De ce nu ai propria ta casa ? DEMIR=Am stability casa veche.Dar pana atunci vom ramane aici. Vei fi in siguranta aici. Am luat toate masurile de precautie necesare. Sunt si paznici afara (toate astea pentru un Golan ?...pai d’aia plateste saracu’ contribuabil ? sa-l pazeasca pe mate-fripte ?) HAYDAR=Multumesc. Lasa-ma sa vad si inauntru. IN LIVING DEMIR=Tata, stai jos. Trebuie sa fii obosit. (pai da, a muncit toata viata…si de plictiseala mai tragea si dupa oameni pe strada) HAYDAR=Am nora….Da-ne un pahar de apa, fata ! (vai, ce i-as sparge botu’ nesimtitului…) DEMIR=Sezi, Asi, apa este aici. Ii pun eu. HAYDAR=Sezi, sa vorbesc cu tine, fiule. ASI= ma duc sa-I pregatesc patul. DEMIR=Ok, draga mea (vinerea asta vorbeste mai frumos cu ea…vede ce marlan este tac-su) Vin si eu in cateva minute. Deci, tata ? Incepem ? HAYDAR=Oricand vrei tu. ** IN DORMITORUL NESIMTITULUI DEMIR=Nu m-ai asteptat. Am vrut sa tea jut. ASI= este ok, multumesc. DEMIR=Asi, te rog…Nu cred ca tata realizeaza cat de mult te supara (s-o crezi tu, fraiere…) Daca imi cer scuze pentru el este suficient ? Acesta nu va dura mult timp. Trecutul nu poate să ne mai doare. Nu voi permite aceasta. Aceasta este viata noastra.Nimic nu este mai important decat noi doi, Asi ! (o sa vedem episodul urmator…) HAYDAR= Fiule, unde esti ? DEMIR= Sunt aici, tata ! HAYDAR= Am tot strigat dar nu m-a auzit nimeni.Aceasta este camera mea ? Am fost singur in living…DEMIR=Patul tau este gata. Asi ti-a pus si o pajama. Poti sa o porti…(stati ca mor..…asta era rupt in c-r...n-avea nimic? HAYDAR=Multumesc, fiule (degeaba tot spune Demir de Asi ca ala tot lui ii multumeste) DEMIR= Tata, Asi este foarte importanta pentru mine. Stiu ca nu o iubesti acum. Dar daca esti rau cu ea si o ranesti, o sa fiu si eu foarte suparat.(ce vrei mai mult… Iti spune copilul tau ce vrea de la tine si tie nu-ti pasa…vai ce mai parinte…) HAYDAR=Nu vom mai fi suparati de acum incolo. Vom fi fericiti. Melek s-a maritat azi, iar mirele este un tanar dragut…este barbatul perfect pentru sora ta (ha, ha, ha…tocmai ati ascultat un expert in materie…)*** PE TERASA…Ali vorbeste cu sine…. ALI: (to himself) Sarbatoreste Ali…Diseara este seara ta…(da noroc cu paharul)… MELEK = Ali, ce faci aici ? ALI=Sarbatoresc casatoria, draga mea sotie. MELEK=Esti beat ? ALI=Am baut putin, da. MELEK=esti ok ? De ce bei asa mult ? ALI=Du-te inauntru, Melek. O sa-ti fie frig. MELEK= Tu nu vii ? ALI=Vin in cateva minute. ** IN PAT ASI=Cat timp va fi politia la usa ? DEMIR=Pana vom afla cine a angajat lunetistul. ASI= Ce se intampla daca Zafer ? DEMIR=El nu va recunoaste niciodata. Mi-e frica sa nu-l raneasca pe tata. Vreau ca tata sa stea cu noi pana se rezolva. Trebuie sa am grija de el. Ai avea ceva impotriva sa stea aici ? Chiar imi fac griji pentru el. Nu vreau sa-l pierd. ASI=L-ai intrebat pe tatal tau ? Vrea sa locuiasca in aceeasi casa cu mine ? DEMIR=Bineinteles ca vrea sa locuiasca in aceeasi casa cu tine. Nu este nevoie sa intreb asta, n-ai nicio grija. Ne va iubi pe amandoi (Doamneee, cum ai facut mai baiatu’ averea, ca tare naiv esti ?) ** LA POLITIE NAMIK=Lunetistul lucreaza pentru tine, stim asta. ZAFER=A lucrat pentru mine. Acum nu mai lucreaza. Se foloseste de numele meu pentru a scapa. Vreau sa vorbesc cu avocatul meu. Il astept. ** DORMITORUL MATRIMONIAL (Ali a vazut-o pe urata dormind si i-a venit sa-si taie venele….) ALI (la telefon)=Nu mai vreau tabelul…cea noua cand vine…nu sunt gata inca ? MELEK= Unde mergem ? ALI= M-am gandit sa-l vizitam pe tatal tau. MELEK=da’ de ce atata graba ? (asta dorea si ea noaptea nuntii, dar a uitat ca si-a luat “Portia” inainte…ha, ha) ALI= Am de dat niste telefoane..ne intalnim in hol. ** La POLITIE Lunetistul spune ca nu i-a ordonat nimeni, asa ca Zafer a fost eliberat. ** LA FERMA NERIMAN=Ma duc s-o vizitez pe ASI. IHSAN= De ce te duci ? NERIMAN=parca nu stii…Nu vreau sa fie lasata singura…Defne, tu vii cu mine. ** LA CONAC DEMIR=Toate amintirile noastre au ars in foc, dar multumesc lui Dumnezeu ca nimeni nu a fost ranit. HAYDAR=Sper ca persoana care a pus focul sa arda in iad. DEMIR=nu conteaza. Acum suntem impreuna si asta este cel mai important. HAYDAR= Ai dreptate. Pot s-o vad pe mama ta cand inchid ochii. Ea picta pasarile si a fost asa de fericita cand a terminat de pictat. Era foarte linistita.Obisnuia sa se plimbe la ferma.Nu o puteam lua oriunde. Era periculos (contrabandistule, unde s-o iei ?) …Noi eram foarte saraci. Noi am incercat doar sa traim. Am lucrat pentru oameni oribil. Ei ne-au scris destinul (fals…vi l-ati ales singuri..si tu..si ea…Suheyla cum a reusit?). Daca nu eram muncitori la Kozcuoglu, mama ta era inca in viata. (asta nu a auzit de concedieri ? scuze…dar nu a azvarlit-o nimeni in apa). Ne-au distrus familia…(ce bou…) ASI tranteste ceainicul si DEMIR o vede. DEMIR= Tata, haide. Micul dejun este gata. Trebuie sa-ti fie foame. Multumesc, Asi. De ce nu stai jos ? ASI= M-am trezit devreme si am mancat déjà. Pofta buna !** IN GRADINA DEMIR=Ce faci aici ? Esti ok ? Ce s-a intamplat ? ASI=Vreau sa fiu singura un pic. DEMIR= Vrei sa discutam despre ce a spus tata ? ASI=Nu vreau sa vorbim despre asta. DEMIR=Ok. Daca tu zici… Asi tatal meu este suparat pe familia ta, nu pe tine. I-a urat ani de zile…va vorbi despre asta o perioada. HAYDAR=Demir, te-am strigat dar nu ai auzit. Uite cine a venit. ALI= Hello. ASI=Bine ati venit. ** LA FERMA SUHEYLEI KERIM= Hello Arif. ARIF= Am vazut-o sip e Defne Calare in apropierea casei. KERIM=merci ** LA CONAC HAYDAR= Mi-am irosit toata viata pentru nimic. Fara copiii mei. DEMIR= Tata ? Am crezut ca ne-am inteles, nu vom mai fi suparati, ok ? HAYDAR= Sunt suparat de prea multi ani. DEMIR=cand mergeti in Franta ? MELEK=Am cumparat déjà biletele. Ii voi cunoaste pe parintii lui Ali. Nu vreau sa plec acum cand te-am gasit dar…oricum casa va fi gata pana ne intoarcem. HAYDAR= in cazul in care casa nu este gata… DEMIR=Ei vor sta la matusa daca nu este gata casa. HAYDAR=Imi vor lipsi. As dori sa-i vad mai des. ALI=De fapt noi am aranjat sa plecam inainte ca dvs. sa veniti. Putem amana plecare. HAYDAR=Multumesc, fiule (auzi cum ii spune..) Dar de ce sa mergeti la Suheyla cand aici sunt multe camera goale. Puteti sta aici. Asa ii voi putea avea langa mine sip e fiul mei si pe fiica mea. DEMIR=Nu cred ca ei vor dori sa stea aici. ALI=Nu vrem sa va suparam, vom sta desigur. HAYDAR=Conacul este mare. Sotia ta va avea grija de noi…Ar trebui sa se gandeasca la faptul ca suntem musafiri. ** PE CAI KERIM=DEFNE stai, DEFNE ! DEFNE= Ce vrei ? M-a scos afara de la nunta si nu te-ai mai intors…ce se ascunde acest lucru ? (viata mea…ma doare mana sa traduc numai tampenii…) Du-te sa te joci cu cei de varsta ta… KERIM=Tunu stii ce s-a intamplat aseara ? DEFNE=Nu-mi pasa KERIM=Zafer a angajat un lunetist ca sa-l omoare pe tatal lui Demir (fa-i si un desen proastei, ca nu pricepe). DEFNE=De ce ? KERIM=Pentr ca Zafer cauta razbunare pentru uciderea tatalui sau. DEFNE=Cel putin stim ce fel de persoana este. Poate sunt o persoana nedemna de incredere in oameni… **LA CONAC…NERIMAN =Am crezut ca stau cu Suheyla. MELEK=Tatal meu a spus ca noi sa stam aici si nu am putut zice nu.***IN BUCATARIE….ASI=Sunt atatea de facut la ferma dar am foarte multa treaba aici asa ca nu pot veni. ZAFER=M-am speriat…am crezut ca este ceva rau cu plantele… ASI=Aici este o hoarda (turma, cireada…) DEMIR= Bine ati venit. NERIMAN=Unde este Asi ? MELEK=In bucatarie. ASI=Nu ma astepta. Voi incerca sa vin. Sper…Ziya=Ok. NERIMAN=Fata mea, esti aici ? ASI=Da DEMIR=Asi, esti aici ? NERIMAN=Bineinteles ca este aici. Este ca un soarece de bucatarie. M-am gandit ca mergi la pamantul tau… ASI=Am musafiri, nu pot pleca..NERIMAN=Timpurile s-au schimbat…Tu nu esti servitoare…Fiecare se asteapta ca tu sa-I servesti…DEMIR=Ma duc afara cu tata. ASI=OK NERIMAN=Ar trebui sa fie cineva care sa tea jute. M-am gandit ca vei avea grija de fata mea, Demir. Vreau sa angajezi pe cineva sa o ajute. ASI= Sunt bine, mama DEMIR=Aveti dreptate. Poate ne ajutati si gasiti pe cineva care s-o ajute pe Asi. NERIMAN=O singura persoana nu este de ajuns. Este nevoie de cel putin doua cu atatia oameni in jur…(bravo Neriman, i-ai zis-o) ** IN DORMITOR ASI=Vom locui in aceeasi casa cu Ali de acum incolo ? DEMIR=Este ultimul lucru pe care mi-l doresc. ASI=Atunci de ce ai acceptat ? Nupoti sa-I spui NU tatalui tau ? Gandurile noastre nu sunt importante ? DEMIR=Vom rezistat o vreme. ASI=Cat timp ? Cateva zile, saptamani..cat timp ? DEMIR=Daca este prea mult timp vom gasi o rezolvare… ** LA CAFENEA Sarmasik se intalneste cu Zafer si ii multumeste pentru desert. Aslan o vede si este gelos. ** PANORAMA CU PANARAMA ORASULUI…HAYDAR=Atat de multe s-au schimbat. DEMIR=au trecut 25 ani. HAYDAR=Ai dreptate DEMIR=Ce altceva mai vrei sa vezi ? HAYDAR=As vrea sa vad ferma. MELEK=Si eu vreau s-o vad pe matusa, vom merge impreuna. ALI=Dupa ce tatal tau este mai bine, trebuie sa ne intalnim la firma, Demir. Tatal tau stie ca suntem parteneri ? HAYDAR=Adevarat ? Sunt tare fericit sa aud asta ! (de parca el stie ce este aia o firma si cu ce se mananca…scarba…) ** LA BIROU.. KERIM=Multumesc ca ai stiut de lunetist. Haydar putea fi ucis sau ranit.. ALI=A avut noroc. Nu-I mare lucru…Dar Zafer a fost eliberat. Lunetistul a spus ca nu el l-a angajat. DEMIR=POlitistii il vor urmari. Nu mai poate face nimic. ALI=Daca nu te superi, vreau un birou. Nu vreau sa stau departe de afacerile voastre..(na..uite sarpele…) KERIM=Ok, dar stii cine este seful aici…ALI= este stabilit. ** PE CAMP… SUHEYLA=N-am putut dormi. Haydar nu este fericit sa ma vada. Crezi ca ar fi trebui sa-I spun ceva lui Demir despre Haydar ? IHSAN= Este prea devreme. Lasa-l un pic sa se bucure ca are tata.SUHEYLA=Imi amintesc totul. IHSAN=Trecutul trebuie sa ramana trecut, sau va face rau tuturor. ** LA BIROU…DEMIR=Cu cat am fugit mai mult de el, cu atat s-a propiat de mine. Traieste in aceeasi casa cu mine, lucram impreuna….KERIM=Ar trebui sa te obisnuiesti cu el. DEMIR=El nu se va schimba. Va trebui sa avem mare grija. KERIM=Este casatorit cu sora ta. Si el va avea grija mai multa, de acum incolo… ** PE DRUM NAMIK=Buna, Ihsan. Vreau sa vorbesc cu voi despre ceea ce s-a intamplat ieri. A trebuit sa-I dau drumul lui Zafer. Am nevoie de ajutor. Vreau sa-mi spuneti daca Haydar este criminalul. IHSAN=De ce sa-ti spun eu ? De ce nu afli singur ? NAMIK=Zafer il acuza pe Haydar. Nu vreau alta crima. Voi ascundeti adevarul. Ma gandeam ca veti coopera. ** LA CONAC…Defne primeste un telefon pentru ca sunt reclamatii cu privire la produsele alimentare si trebuie sa plece. Neriman pleca la casa ei. O va suna pe Asi deseara. ** LA IESIREA DIN FIRMA ALI=Ce dragut sa te vad, Asi. Am trimis lucrurile acasa. ASI=da ALI=Ne vedem deseara. ** IN MASINA… ASI=Ali va veni la munca? DEMIR=Din pacate va contina sa vina pentru ca este partener. Platesc pentru ca am semnat contractul cu el. ASI=Acum o sa-l vedem si la lucru si acasa si peste tot…DEMIR= nu inteleg de ai devenit asa brusc dusmanul lui. ASI=Nu sunt dusmanul lui…**** ** PE DRUMUL DE LA FERMA HAYDAR=Vezi, Ihsan, ca nu sunt mort. Tu nu m-ai vazut cand ai spus ca sunt mort. Ce ascunzi ? IHSAN=Stiam ca nu esti tu. Am spus-o intentionat. HAYDAR=Ai incercat sa-ti protejezi tatal si m-ai ucis pe mine. IHSAN=Nu mi-am protejat tatal. Am incercat sa te protejez pe tine. Tu ai ucis omul. Tu l-ai ucis pe tatal lui Zafer si acum el cauta razbunare. Am incercat sa te ajut. Stiu ca l-ai ucis pe tatal lui Zafer. Nu nega acest lucru ! HAYDAR=Esti un mincinos…**** CEI TREI PE DRUM… ASLAN=Deci acuma stii. O iubesc pe Sarmasik. MELEK=Dar tu esti pe cale sa te casatoresti. ASLAN=Nu, nu sunt. Am ascultat doar sfaturile mamei. Acum vom fugi. MELEK=Trebuie sa fii nebun ! ASLAN= Tu ai luptat pentru dragostea ta. Ajuta-ne ! MELEK= Vino la conac deseara, la cina. O vei lua pe Sarmasik de la conac. ASLAN= Minunat ! Multumesc. ***LA FERMA SUHEYLEI … SUHEYLA: M-am intalnit cu Ihsan. Te-am vazut cum ai impuscat omul. N-am putut sa le spun copiilor ca esti un criminal. Eu i-am crescut. (Pana la urma exact cum banuiam…nimic complicat..coate-goale este si criminal…inseamna ca l-a mintit cu nerusinare pe Demir in Syria cand i-a povestit despre trecut…zicea ca nu a putut accepta targul lui Yusuf..bla, bla) IHSAN=Noi tacem numai ca sa nu se supere Demir (gresit ! vagabondu’ profita…) HAYDAR= Ma ameninti ? Am stat fara copiii mei 25 ani. (ori este traducerea proasta, ori este o mare eroare…Demir spunea episodul trecut ca s-a intors dupa 22 de ani aici…taica-so spune ca dupa 25…deci 3 ani au mai stat fara tata la mosie ? Pai am inteles ca la moartea mamei sale Melek avea 2 ani…hmmmmm)…Acum fiul meu este BOGAT ! (iaca ce-l doare pe asta !) El va avea grija de mine (normal, ca si tu ai avut la timpul tau…offf, nu-ti da Zafer un cap in gura din partea mea ?) Cazul a fost inchis cu mult timp in urma. Singura greseala pe care a facut-o Demir este ca s-a insurat cu fata ta ! (gata !..m-am enervat…plec la turci sa-i trag una nemernicului…). Dar am o rezolvare pentru asta. (deci intentionat o provoaca pe saraca Asi – cata rautate…cat venin…)…IHSAN=Sa nu faci nimic care sa le distruga fericirea ! DEMIR=Hello, ce se intampla ? (Ti-ai adus belea pe cap, aia se intampla). HAYDAR=Ne aminteam de trecut…(ce senin minte) DEMIR=Trebuie sa mergem. SUHEYLA=Nu le poti distruge casatoria. HAYDAR=Vad ca daca tu nu ai putut deveni Kozcuoglu maritandu-te cu Ihsan, l-ai facut pe Demir sa se casatoreasca cu o Kozcuoglu. Cred ca esti foarte mandra de tine. **LA HOTEL KERIM=Defne, suntem invitati la Demir in seara asta. Mergem impreuna ? ** ZAFER= La ce te uiti ? Du-te la inchisoare si da-i bani tipului ala ca sa nu divulge vreo informatie. ** IN BUCATARIE LA CONAC ASI=Aproape am terminat totul . D= da, vad. ALI=waw, waw, ai avut atat de lucru…Ai nevoie de ajutor ? DEFNE= Nu este nevoie in bucatarie este déjà prea aglomerat…Ar trebui sa mergem in living. ** IN CAMERA MELEK o intreaba pe Sarmasik de ce este suparata, iar ea raspunde ca nu este. Sarmasik crede ca ASLAN nu va fi in stare sa fuga cu ea. ** ACASA LA PARINTI ASLAN: Voi doi sunteti asa de draguti impreuna de atatia si atatia ani. Care este secretul vostru ? FATMA= Sa-ti spuna Okkes. OKKES= ce pot sa spun ? FATMA=Atunci cand esti suparat pe alta persoana nu trebuie sa spuna nimic. OKKES: De fapt mama ta este puternica. Trebuie sa te casatoresti cu persoana pe care o iubesti. Iubirea este foarte importanta. (parca vad ca maine o sa-ti para rau ca ai zis asta, ha, ha…Aslan tocmai a luat notite…) ** LA CONAC DEMIR=Tata, esti ok ? Ce s-a intamplat azi dimineata ? Ce ai vorbit cu Ihsan ? este din cauza lui ? HAYDAR=Nu am vorbit cu acel om..(ce pervers ordinar). Spune-mi, ce ti-a povestit Suheyla despre mine ? DEMIR=Nu a spus nimic. Cand o intrebam vorbea despre mama, nu despre tine. (si tu, baiat istet, chiar nu te-ai intrebat de ce ? Chiar si acum cand vezi ca nu-l baga in seama ? ) ** LA FERMA ASLAN=Trebuie sa plec. I-am promis unui prieten. FATMA=Dar cand o sa te casatoresti nu o sa mai poti pleca in fiecare noapte. Aslan ii saruta pe amandoi. ** ACASA LA SYHEYLA NAMIK= NU am mai fost la nimeni acasa in toiul noptii. Sper ca nu am deranjat. Dar este intotdeauna un trecut cu tine. Nu pot ajunge la tine. SUHEYLA=Nu inteleg NAMIK=L-ai iertat pe Ihsan ? SUHEYLA=Ce fel de intrebare este asta ? NAMIK= Te rog gandeste-te si spune-mi decizia ta. ** DEFNE LA TELEFON ZAFER=Te rog raspunde-mi la telefon, draga mea, te rog….Nu-mi da papucii…(ha, ha, traducerea mea…imi place mai mult asa..) DEFNE=Zafer, Nu am sa deschid telefonul daca ai sa continuu sa suni. Nu vreau sa-ti mai vorbesc ! ZAFER= Uite, eu nu sunt genul de persoana care crezi, te rog asculta-ma (vai ce mint barbatii astia…) Defne a inchis telefonul. ** ASLAN o suna pe Melek si-I spune ca este gata sa plece cu Sarmasik. ASLAN: Haide. Masina este in fata. Grabeste-te ! ** LA MASA PENIBILA DEMIR = ASI, te rog stai jos. Esti obosita. Melek, ajut-o, te rog (nesimtita statea la masa ca o printesa…) . HAYDAR = Multumesc inteligenta mea fata. Bea apa. ALI=Totul este minunat. Supa foarte buna, multumita tie, ASI ! MELEK=Maine vreau sa gatesc. HAYDAR CATRE ASI=Azi m-am plimbat. Am vazut pamantul. Ai auzit vreodata despre Yusuf ? Despre cum folosea el biciul ? El il folosea ca sa sperie lucratorii cu el. Tu mai pastrezi inca biciul ? Asi se ridica si pleaca (pacat…i-as fi pus intai supa in cap..dar Defne, de ce a ramas ? Nu era si bunicul ei ? proasta…iar Demir trebuia sa se ridice imediat…) ** ZAFER=(catre politist)= Buna seara ! Ma duc s-o vad pe Defne. De ce privesti mirat la mine ? ** ASI IN BUCATARIE BEA APA SINGURA FEMEIA: Defne, mi-au spus politistii ca ai un vizitator. (ati vazut cum a tresarit HAYDAR cand a auzit de vizitator ? …constiinta incarcata..) DEMIR=de ce ? POLITISTUL= Cel care asteapta afara este ZAFER. HAYDAR=Este baiatul de ieri de la sectia de politie ? DEMIR=Da. HAYDAR= Poate nu pe Defne vrea s-o vada, ci pe altcineva. Lasati-l sa intre ! (zise sultanu’…) ** ZAFER=O sa-ti explic orice intrebi. Ei iti vor spune ca nu sunt un om cinstit. Acest barbat este ucigasul tatalui meu. L-am vazut cand mi-a impuscat tatal cu ochii mei. (ce tare…toti l-au vazut pe asta…se plimbau pe strasse toti…) HAYDAR= Uita-te in ochii mei. Esti sigur ca eu l-am ucis pe tatal tau ? Esti sigur ? (a mers la cacialma nemernicuuuu…) DEMIR=Ai pierdut. Iesi ! IN MASINA….ZAFER=Eram un copil…. L-am vazut cu ochii mei. N-am putut sa te avertizez, tata ! N-am putut sa spun cine este ucigasul, tata ! Imi pare rau, tata ! Numai din cauza lui Defne nu am putut spune ca el este criminalul ! Ce mi-ai facut, Defne ! (ooo, asta este chiar surpriza…saracu’ Freud, avea dreptate…tot la copilarie ne intoarcem….Zafer, te iert de orice pacat daca-l dai in gat pe coate-goale…) ** KERIM= Vreau sa merg acasa. DEFNE= Poti sa ma lasi in pace ? KERIM= Ok. Noapte buna ! ** CE MAI NOAPTEA NUNTII… MELEK=Ali, sa mergem la culcare. ALI= Eu inca nu ma culc, tu poti dormi. MELEK=O sa te astept. ALI=Am nevoie de aer…Culca-te. O sa vin… (dupa ce ma imbat bine sa nu vad ce pocita esti…) IN CURTE ASI= Toata lumea este in pat ? (ea crede ca vorbeste cu Demir). Sunt suparata, Demir. Sunt furioasa… ALI=Multumesc lui Dumnezeu ca noi suntem acum sub acelasi acoperis, Asi ! ASI este socata si se intoarce, dar Melek vede tot.

    0
    0

  • marci pe 21 Feb 2009, 10:13
    asi

    Multumesc,Camelia.O zi frumoasa !

    0
    0

  • anda pe 21 Feb 2009, 10:34
    ptr camelia

    MERCI MULT!!! Comentariile mi-au luminat ziua!!!

    0
    0

  • corina pe 21 Feb 2009, 10:53
    asi

    cu multumiri dar ceva din urmatorul ;imaginile sunt promitatoare;traversez o perioada critica dar tu Camelia alaturi de serial esti pt mine o bunecuvantare.Nu am urmarit niciodata telenovele Asi este singurul care ma atrage.

    0
    0

  • melaniad pe 21 Feb 2009, 11:07
    ASI

    Draga mea Camelia, iti multumim frumos pentru traducere....ce parere ai de secventele din episodul urmator (vezi,55)?!? Crezi ca Melek, va adopta aceeasi metoda precum a procedat Suheyla ?!?Oare femeile din aceasta familie, nu cunosc si alte metode de sinucidere ...?! In ceea ce-l priveste pe Demir, incepe sa ma enerveze de cate ori vad ca o saruta(parinteste) pe ASI...oare aceste episoade,au fost filmate in prezenta lui Burcin....ihhh!!!!....PROPUNERE !!!! Fetelor ,nu vreti sa facem o cheta...pt a-i prelungii sederea lui Burcin in State...?!?vb zilele trecute cu o prietena din Turcia(fan ASI) si-mi spunea ca vestea plecarii lui Burcin, a fost fff bine primita...mai ales de catre dame.... de ce, oare ?...:)))))

    0
    0

  • camelia pe 21 Feb 2009, 11:15
    EPISODUL 55 - TRAILER

    EPISODUL 55 –TRAILER ALI=Am obosit sa duc povara acestei iubiri. Sunt terminat. Dar nu pot s-o lass a plece. ASI=Ai vrea un copil ? DEMIR=Da, as vrea mai multi. O parte din tine…NAMIK=Vrei sa-ti imparti viata cu mine ? MELEK=Nu mai este niciun cuvant care sa ma consoleze in lumea asta…Tu esti cea cu numele de Melek ? A venit timpul ca noi sa plecam. http://www.youtube.com/watch?v=ymisqmi5eFY&feature=subscription

    0
    0

  • iulia pe 21 Feb 2009, 11:34
    pt. Camelia

    Da-i cezarului ce-i a cezarului.Complimentele mele.Have a nice day.Thank:s!

    0
    0

  • Mia pe 21 Feb 2009, 12:31
    ASI

    Multumiri Camelieipentru traducere Comentariile sunt delicioase

    0
    0

  • alina pe 21 Feb 2009, 13:35
    ASI

    camelia da dc fuge demir in ep 55 si ce e cu foaia din mana lu asi?

    0
    0

  • camelia pe 21 Feb 2009, 14:21
    COMENTARII ASI

    Vad ca nu aveti niciun comentariu. Eu in ultimele 3 nopti am dormit in total vreo 7 ore si tremur de oboseala...ma culc un pic si mai vorbim dupa aceea...

    0
    0

  • ada pe 21 Feb 2009, 14:33
    asi pt camelia

    MULTUMIRI comentariile fac totul, esti Irina Margareta Nistor , Pastorel Teodoreanu si TU la un loc ai grija sa ne tii in priza pe curand

    0
    0

  • lizica pe 21 Feb 2009, 14:45
    asi

    nu am dorit sa va deranjez pana acum,vad ac. serial datorita mamai mele .Destin asemanator.pe Camelia o pup dulce ! esti o desteapta !

    0
    0

  • lizica pe 21 Feb 2009, 14:48
    asi

    am vazut pe youtube ep traduse doar pana la 39 .imi puteti spune unde le pot vedea pe celelalte am mai pierdut din ele cand au fost difuzate la tv. pupici

    0
    0

  • maria pe 21 Feb 2009, 16:07
    destin

    iti multumim Camelia pt. darurile tale, superba traducere, superb comentariu, revin la ep.54 si 55 trailler, cred s-ar putea sa gresesc ca fuga lui Melek sa fie benefica, pt demascarea lui Ali si a "hodorogului" dar tot atat de bine poate sa fie un destin tragi care se prevede pt.Asi...ramane la latitudea scenaristilor. Cred ca "foaia" din mana lui Asi este scrisoarea pe care i-a lasat-o lui Demir si de aici panica de pe fata ei....Cine stie????inca odata multumiri Camelia

    0
    0

  • camelia pe 21 Feb 2009, 18:04
    MELODIA DE LA CERMONIE

    Buna dimineata, buna dimineata,...s-a sculat si rata !Stie cineva cum se numeste melodia de la nunta ?

    0
    0

  • vyk968 pe 21 Feb 2009, 18:11
    Asi-concluzii

    Am asteptat cu emotie episodul 54 , in cele din urma m-am linistit ..mi-a placut foarte mult , a avut cite putin din toate ingredientele . 1-Neriman a fost cea mai curajoasa , a fost prima care s-a ridicat impotriva lui Haydar . 2-Asi a suferit in tacere .....numai pentru omul iubit . 3 Demir a fost ok . ii vorbeste foarte frumos Asiei ,face eforturi pentru a pastra pace intre sotia sa si Haydar ( nu-l pot numi tata ). 4- Nu-mi place Ali si i-mi pare rau pentru Melek . 5- Ma ingriiiijoreaza dialogul dintre Haydar&ihsan , oare ce plan are pentru casatoria , fiului sau ? ii v-a reusi ? ( cit-ii de nemernic crede ca fiul sau a facut o greseala de a se casatori cu Asi ) 5 -Suheyla si Namik ,se potrivesc le sta bine impreuna . 6-Kerim si ( Defne pe cal parca-i si mai proasta ii atenta sa nu cada din sa , mai vrei sa si gindeasca Camelia ? ) .In alta ordine de idei , m-am gindit ca poate Haydar a avut o legatura cu mama lui Zafer , asta sa fi fost motivul pentru care sa-i fi ucis tatal . 7 -Zafer , ii inteleg durerea , dar nu trebuie sa-si faca singur dreptate ( ce ii Osama Bin Laden ) . Camelia de inteleg ,si eu dorm citeva ore pe noapte ,multumesc si eu pt. rabdarea pe care o ai de a scrie aici aceste traduceri .

    0
    0

  • camelia pe 21 Feb 2009, 19:36
    CADOU PENTRU VOI

    http://www.youtube.com/watch?v=JooiORRZqHk&feature=channel_page

    0
    0

  • vyk968 pe 22 Feb 2009, 01:59
    Cadou

    http://www.youtube.com/watch?v=_4heiITQDwQ

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 02:22
    COMENTARII

    CE CRED EU…. NERIMAN este o mahalagioaica, dar de data asta a nimerit-o ! A venit la momentul potrivit si a facut ordine. L-a pus la punct pe Demir si a fost alaturi de fiica ei. Pentru asta primeste puncte de la mine (+)… IHSAN ne arata in continuare ca este un gentleman. Stie ca adevarul il va supara pe Demir si de aceea pastreaza totul pentru el. Accepta jignirile lui Haydar, chiar si pe cele ale lui Demir (Nu pot sa uit scena penibila din episodul 53). Primeste puncte (+)(+)(+)… ZIYA-GONCA-ELIF sunt o familie fericita si ne incanta pe toti. Primesc puncte (+)…. ASLAN lupta pentru fericirea lui. O iubeste cu adevarat pe Sarmasik. Mi-a placut scena in care o filma pe Elif…simte nevoia unui camin si face tot posibilul pentru a-l avea . Pentru el dragostea este foarte importanta. Pentru asta primeste puncte (+)…. SARMASIK este indragostita de Aslan. Ea, o femeie cu “trecut”, iubeste un barbat simplu, fara educatie, care pana mai ieri era spaima targului (mai tineti minte ce repede scotea cutitul). Cred ca dragostea le-a indulcit caracterul. Primeste puncte (+)… SUHEYLA este o doamna. Interesant cum o femeie simpla, fara educatie, a reusit acest lucru…Are tinuta, se imbraca bine (spre deosebire de Neriman care arata ca o varza, cu multe dantelute) si, cel mai important, se stapaneste in situatii de criza….Si-a iubit cu adevarat nepotii si nu a dorit ca acestia sa sufere. Din acest motiv nu le-a spus adevarul despre Haydar. L-a iubit fara speranta pe Ihsan toata viata…acum incearca sa-si cladeasca un viitor alaturi de Namik. Le doresc fericire pentru ca se potrivesc . Primeste puncte (+)(+)…. NAMIK este un om integru, corect, un foarte bun om al legii, care, prin natura profesiei, a “picat” in problemele celor doua familii. Toate il trimit spre trecut, iar acest trecut il trimite la Suheyla…Dragostea lui pentru ea este imensa si a dovedit acest lucru episodul trecut cand i-a spus “pentru tine pot sa uit ca sunt procuror…” Am convingerea ca va avea o contributie importanta la aflarea adevarului… Primeste puncte (+).. KERIM este un prieten de nadejde. Mi-ar placea sa am un prieten ca el (ma refer aici la relatia lui cu Demir). A fost alaturi de acesta si l-a ajutat in toate problemele. Un playboy care vine la “tara” (provincie), vede o fata cuminte si demodata, iar acest lucru il atrage. O piesa ce-i lipsea din palmares ! Dar prea multa dulceata era sa-l dea in diabet ! Se desparte si acum se da in el o lupta….criza masculina…nevoia de libertate si nevoia unui camin….O iubeste pe Defne dar stie ca acesteia ii lipseste ceva…(iti spun eu baiatu’…experienta la pat, ha, ha). Pentru faptul ca este mereu prezent cand este nevoie de el primeste puncte (+)(+)…. DEFNE este “fata mamei”. O vad pe Neriman cand era tanara. Prostuta, naiva, crescuta intr-un mediu steril…nepregatita pentru viata. Nu stiu ce fel de educatie i-a dat Neriman pentru ca nu stie sa gateasca, sa coase, nimic despre agricultura, speriata de atingerea unui barbat etc. (Cand s-a casatorit si cautau casa - ASI i-a spus “in afara de echitatie nu stii nimic”). Crescuta de o mama cu un caracter puternic, dominant, a ales calea cea mai simpla….obedienta. Devenita femeie maritata si apoi divortata, vrea sa schimbe ceva dar nu reuseste…nu stiu ce mandrie prosteasca se rascoleste in ea (probabil a lui Cemal, ha, ha..) dar o foloseste numai cand nu trebuie…(vezi atitudinea fata de Kerim cand vrea s-o apere de Zafer). Nu este alaturi de Asi la nevoie, fiind preocupata de probleme de doi bani. Chiar daca in episodul 54 l-a pus la punct pe Ali in bucatarie, nu a facut front comun cu sora ei in fata lui Haydar. Pierde puncte pentru ca nu este o persoana pe care te poti baza la nevoie (-)…. ZAFER a devenit un personaj controversat. Daca la inceput l-am perceput ca pe un mafiot, acum cred ca este o persoana care urmareste o reglare de conturi. Crescut intr-un mediu dubios a luat-o pe cai intunecate…Pentru el nu este straina contrabanda, drogurile si crima. Cu toate acestea este un sentimental…are si simtul umorului (scena cu lenjeria, George Clooney, cadourile lui Defne etc.). Oricum este interesant de vazut cat il va schimba dragostea pentru Defne… Daca si-ar rade mustata de “gabor” poate ar fi un barbat dragut…In razboiul “Haydar-Zafer”, sunt de partea lui Zafer, pentru ca el este victima…Nu sunt insa de acord cu celelalte “calitati” ale sale . Pentru faptul ca a rapit-o pe Asi, il urmareste permanent pe Demir, a premeditat o crima si a pus viata celorlalti in pericol pierde puncte (-)(-)… ALI…nu stiu ce sa mai zic…cuvintele sunt mute…am vazut un mire care nu-si doreste mireasa…obsesia pe care el o numeste dragoste este nemarginita…a facut aceasta casatorie numai pentru a fi langa ASI…este in stare sa sacrifice tot pentru ea (chiar si pe sine)…aici este marele pericol. Nu se va da in laturi de la nimic pentru a-i elimina pe cei care-i vor sta in cale (iar Demir este unul dintre ei). Planul sau este diabolic…avem in fata un om educat, crescut la Paris, fost pilot de curse, care stie sa se controleze . Nu este vulcanic ca Demir…a luat bataie de cateva ori de la acesta dar nu a ripostat…are alte metode care au dat rezultate mult mai bune. Demir a spus in episodul de ieri: “cu cat am fugit mai mult de el, cu atat s-a apropiat mai tare…” Pana acum in razboiul “DEMIR-ALI” a castigat batalii cel care a pastrat controlul cel mai mult si nu a luat deciziile cu inima…Faptul ca i-au venit in sprijin “intariri” de genul Melek, Haydar , Zafer, nu a facut decat sa-l bucure si sa se apropie mai mult de obiectivul sau. Faptul ca Melek a vazut cu cine s-a maritat nu este in favoarea lui. Cred ca va incerca s-o prosteasca cumva pentru ca nu-si permite s-o piarda…doar nu s-a casatorit degeaba…il va dezavantaja si un eventual divort si o sinucidere pentru ca va trebui sa plece…A fost “pus in umbra” ieri de Haydar dar cred ca numai temporar.Din punctul meu de vedere ramane Inamicul nr.1….Pentru asta pierde puncte (-)(-)(-)…. HAYDAR imi produce scarba…nu are nici o calitate…un golan plecat de acasa pentru ca a ucis. De ce a ucis ? Pentru bani. Nici nu-l mai cred cand spune ca nu i-a primit…. Un golan care nu s-a interesat deloc de copiii sai, altfel ar fi stiut ca traiesc…Am calculat si am vazut ca ei au mai ramas la ferma un timp cu Suheyla…erau o mie de posibilitati sa se intereseze cumva. Viata lui a fost mai importanta decat orice altceva. Gasit dupa multi ani de un fiu care a tanjit toata viata dupa un tata, Haydar isi da seama de slabiciunile acestuia si le exploateaza. Este un escroc sentimental…are doua fete: una pentru Demir si alta pentru ASI si familia ei. Cine este Haydar ? Un batran care are nevoie de ajutorul lui Demir sa ajunga in pat sau huliganul nervos care a sarit si l-a luat de gat pe Zafer ? Am inteles de ce Suheyla este rezervata fata de el, dar nu inteleg de ce nu s-a bucurat el cand a vazut-o ? Respingerea este reciproca….Vorbea despre un plan pentru a-i desparti pe Demir de Asi…Ce conteza pentru el vorbele lui Demir ? Nu-i pasa deloc ca fiul lui va fi nefericit…Pare lipsit de sentimente…Un prefacut, care merge sa arunce flori de pe pod….numai teatru..Acesta este de fapt planul lui…Nimic complicat…este un om prea simplu…ca sa ai un plan trebuie sa gandesti…ca sa gandesti trebuie sa fii destept…iar asta este prea rudimentar….eu cred ca planul lui consta in exagerarea durerii fata de intamplarile trecutului si umilirea-jignirea -exploatarea lui ASI. In episodul de ieri a dat buzna de doua ori peste cei doi…prima data in camera cand faceau patul si a doua oara in gradina…cu aceeasi scuza…”fiule, te-am strigat dar nu m-ai auzit…” Exista 3 martori ca el este criminalul…iar faptul ca minte atat de usor ma pune pe ganduri…a stiut sa-l intimideze pe ZAFER (om cu experienta in domeniu, ha,ha,ha)…merge pe o singura carte. Scopul sau este unul singur, si anume faptul ca DEMIR TREBUIE SA-L CREADA, Atat. Restul nu mai conteaza, pentru ca face tot ce vrea. A spus ieri “..acum fiul meu este bogat…” Daca Demir este de partea sa, Haydar face jocul…Ce mai stie Haydar ? A aflat ca Demir este slabiciunea lui Ihsan si a Suheylei si va profita. Singura speranta pentru demascarea golanului este Namik (Zafer tocmai a ratat ocazia). Acum cateva saptamani ma gandeam si eu la o posibila legatura intre martafoi si mama lui Zafer…puteti citi mai sus…dar am renuntat la gandul asta…nu pare genul agreat de scenaristii turci…o femeie sa traiasca cu un barbat fara a fi casatoriti…poate in alte seriale, nu in asta…aici totul este mai demodat…Daca il credem pe Haydar (aici este problema) rezulta ca Yusuf l-a pus sa ucida…insa daca minte si l-a ucis din proprie initiativa (in lupta pentru o femeie), atunci s-ar putea ca Demir sa aiba si un frate…pe Zafer (ha, ha). Poate ca de aceea s-a sinucis nevasta-sa…nu pentru ca a fost concediata…poate ca de aceea nici nu s-a mai interesat de familia lui… In privinta trailerului la episodul 55 va rog sa revedeti momentul 0:39 si sa-mi spuneti daca este cumva HAYDAR cel caruia ii zambeste ASI….Va mai pun linkul … (http://www.youtube.com/watch?v=ymisqmi5eFY&feature=subscription)....Daca este asa, inseamna ca se schimba ceva in comportamentul lui…oare face parte din acelasi plan ? Indiferent ce atitudine va avea, pentru mine tot un criminal, un badaran si un tata iresponsabil ramane. Daca eram in locul lui Asi avea déjà botu’ spart…(ha, ha,) Pentru asta il consider Inamicul nr.2 si pierde puncte (-)(-)…. MELEK, cu toate scuzele pentru fanii ei, dar nu -mi pare rau deloc de ea. Melek (Ingerul) cu care am fost obisnuiti la inceputul serialului s-a transformat in Diavol in ultimele 7-8 episoade si mi-a aratat de ce-i in stare. Am revazut incercarile inutile ale lui ASI de a-i deschide ochii si replicile taioase si pline de rautate ale proastei…Sa recapitulam…am aflat de ce avea probleme cu mana…pentru ca platea pacatele lui Haydar…corect ! Cine a fost salvatorul, mentorul, sprijinul, suportul moral si financiar ? DEMIIIIR ! Ce face cucuveaua cand se indragosteste de dusmanul fratelui sau ? Ii spune lui DEMIR: mi-e scarba de tine…Nu mai am frate de acum incolo…Ce mai face Demir ? Isi da jumatate de avere pentru ea….Ce face Asi pentru ea ? Ii povesteste inca o data faptele lui Ali. Vorbeste cu amandoi separat, riscand mania (gelozia) lui Demir . Ce face proasta in schimb ? Ii arunca in fata ca nu este adevarat si este doar gelozia ei….Imi aduc aminte de atitudinea ei de la spital cand Psiho era ranit…a jignit-o pe ASI din greu….Ce face Suheyla ? ii spune tembelei ca Ali este vinovat de faptul ca Demir a fost arestat. Ce face Melek ? Fuge de acasa…Si pot continua cu Aslan, Kerim etc. Consider ca am capacitatea sa inteleg o persoana indragostita…toti am fost macar o data in viata…asta nu este un motiv sa-i distrugi pe ceilalti. Mai bine o inghitea pamantul decat sa-i spuna fratelui ei asa ceva…dezgustator numai cand ma gandesc…Si daca te oferi pe tava unui barbat (pentru ca asta a facut), a insistat pana a primit ce a meritat…Ali nu este prost sa refuze aceasta oportunitate…aceasta sansa de a-l lovi pe Demir unde-l doare mai tare (familie si avere)….Iar acum a aflat adevaratul motiv pentru care s-a insurat Ali cu ea. Ce intentioneaza ? Din trailer ne lasa sa intelegem ca nimic pe pamant nu o mai poate consola si se sugereaza ideea sinuciderii (despre care tot vorbim de vreo doua saptamani)… Pentru a ne convinge ca este cu adevarat proasta ia aceasta decizie…este vorba tot de acel EGOISM la care m-am referit pana acum (din punctul asta de vedere seamana cu Haydar)…ce-i pasa ei de suferinta pe care o va provoca ?...stie foarte bine ce inseamna un deces in familie….stie foarte bine de trauma prin care a trecut Demir la tentativa de suicid a Suheylei…Nimic nu o poate opri: nici DEMIR, nici SUHEYLA, nici HAYDAR tatal proaspat gasit…viata ei este ALI…scopul ei de a trai este ALI…Familia ei s-a reintregit si ea considera ca nu mai are de ce sa traiasca…nici macar dorinta de razbunare…VID TOTAL in capul ei ! Acum daca stau sa analizez toate variantele, am ajuns la concluzia ca orice ar face idioata va fi rau. Varianta A = Daca nu se sinucide va divorta pentru ca intelege ca Psiho s-a folost de ea…ii va spune lui Demir scena pe care a vazut-o si, in concluzie, se va produce o rupture intre Asi si Demir. Varianta B = se sinucide si Demir o va acuza pe Asi ca a stiut dar a ascuns adevarul…ruptura sa va produce si in acest caz. Moartea ei este un moment foarte dramatic … durerea prin care trece Demir va fi imensa…Haydar sta la panda si va avea un cuvant greu in deciziile fiului sau. Nu cred ca Demir sau altcineva va mai ajunge la timp sa o salveze de la suicid…asta i s-a intamplat cand era mica si s-a repetat cu Suheyla. Nu cred ca scenaristii vor folosi pentru a treia oara varianta asta… In scrisoarea de adio (pe care presupun ca o citeste Demir) nu stiu ce a scris…se poate sa scrie ca din dragoste pentru Ali ? De faptul ca Psiho o iubeste pe Asi ? Daca este asa, se va produce ruptura…In trailer 55 am vazut un cuplu fericit ASI- DEMIR. Exact ca in episodul 26, inainte de incercarea de suicid a Suheylei…Ce a urmat dupa aceea, va mai aduceti aminte…ruptura. Pentru egoismul, rautatea si prostia acestui “Inger” ii scad punctele (-). ASI….mi-e dor de mandra ASI…Nu recunosc aceasta fata chinuita de un socru hain. O face din dragoste pentru Demir, stiu, dar este vorba de mai multe episoade in urma…acest tratament la care este supusa...tipic musulman…scuze, dar Neriman este sefa la casa ei…numai gura ei se aude. De unde atata umilinta la Asi ? Pana si Defne era mai apriga… Nu mai are stralucire in ochi, nici zambet pe buze. Cred ca este gravida…ea banuieste dar nu are confirmarea. Il pregateste pe Demir prin intrebarile pe care i le pune..”vrei un copil ?”…Rezultatele analizelor le are in mana chiar in momentul in care Demir iasa fugind din casa cu scrisoarea de adio a lui Melek. Si nu mai are cui sa-i impartaseasca bucuria ei…de acum incolo viata ei se va schimba…Pentru asta, Melek, te urasc si mai tare….Cred ca cel caruia ii zambeste este Haydar si se afla undeva la ferma.. este posibil sa fie vorba de ceva animal, pui, si miracolul nasterii…(ce mai imaginatie am, ha, ha)..ea, ca viitoare mamica traieste momentul…Pentru rabdarea, dragostea si intelegerea de care a dat dovada a primit multe puncte (+)(+)(+)(+)…… DEMIR, dragul meu, cu tine am multe de lamurit. In primul rand nu-mi place cum te-ai purtat cu ASI in ultimele episoade. Nici cu Ihsan…In cautarile tale ai neglijat totul…o iubesti pe ASI dar nu este suficient…trebuie sa o si intelegi…la capitolul asta mai ai de lucru…Apreciez ca ai fost mai dragastos episodul acesta, dar nu inteleg cum asa, din senin… purtarea ta din episodele 54- 55 vor fi pregatirea pentru traznetul ce se va abate asupra voastra….pentru ca drama sa fie completa…daca nu era totul roz (ca si lenjeria noua ce v-ati pus-o pe pat, ha,ha, ha) , nu era asa trist la moartea lui Melek…Mi-e teama de reactia ta…am presimtirea ca saraca fata gravida va fi singura….As mai avea sa-ti reprosez faptul ca nu-mi place cum o saruti, fara pasiune etc. Crezi ca strica la casa omului o scena mai fierbinte ? Pentru ca esti tatic si te-ai purtat dragut cu ASI primesti puncte…(+)(+).

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 03:38
    PENTRU HAYDAR SI ALI

    http://www.youtube.com/watch?v=I-q4uJMLgr0

    0
    0

  • Simela pe 22 Feb 2009, 08:47
    asi - 54

    Haydar = nu este sentimental, deci nu-l vad sa omoare ,pt.o femeie.Singura iubire este Banul,pt, care face crima. Vezi,cand Demir l-a gasit ,Haydar nu a vrut sa-l recunoasca drept fiu, si apoi gandindu-se ca acesta este bogat si ca-l poate manevra in favoarea lui,l-a strigat (Demirrr.....fiule) si pt.planurile lui diabolice ,a plecat cu Demir. Apoi, l-a conacul Asiei ,i-a spus lui Demir"....este un conac mare dar nu este un Palat, la averea ta..." Eu cred ca Haydar si-a dorit f.mult sa fie ca Yusuf, "Stapan" sa-i domine pe cei din jur si acum s-a ivit ocazia. Se instaleaza in conacul Asiei si porunceste cine si ce trebuie sa faca ,iar pe adevarata proprietara (Asi) nici nu o considera demna de a fi bagata in seama de catre EL, ba mai mult o trateaza ca pe o sluga,numind-o "fato " in tip ce lui Ali ii spune "fiule". Oare din Demir,barbatul de la inceputul serialului si de care mi-a placut,nu a mai ramas decat o bucata de plastelina ,pe care o modeleaza Haydar dupa bunul lui plac? Clar este ca Haydar vrea avere,vrea sa stapaneasca,si pt.asta se foloseste de Demir,incercand sa-l izoleze incet ,incet,de cei care ii stiu trecutul ,fara sa-i pese de sentimentele lui Demir. Intai trebuie sa scape de Asi, asa ca supararea lui Melek pe Ali ,ii vine la tanc si pt. orice se va intampla ,vina va pica pe Asi ,oare va reusi Haydar sa-i induca lui Demir ideea ca Asi este o femeie usoara,ca nu l-a iubit ,ca i-a stricat casatoria lui Melek si asfel Demir sa o urasca si sa puna punct casatoriei??? Va avea o discutie si cu Ali,in care are incredere si Ali il va ajuta bucuros ,el atata astepta ,ca Asi sa se desparta de Demir. Asi va cadea in plasa intansa de Haydar si distrusa ca Demir nu o mai iubeste ,nici nu-i mai spune ca este insarcinata, si paraseste conacul.( Dar eu am mai facut scenariul acesta). Ce ma nedumereste este" Cum a reusit Asi sa ramana insarcinata, daca in pat erau imbracati pana la gat,intre ei(Asi si Demir ) mai avea loc 1-2 persoane, pupatura pe obraz ori pe frunte nu cred ca ii infierbanta ,privirile reci iarasi nu ii facea sa se agite prea rau,oare din pofta?! Cum vad scenaristii ? Melek nu moare,ea seamana f. bine cu Haydar, rea si razbunatoare ,va face orice sa-l recapete pe Ali. Pentru mine , Demir este un egoist,numai el are dreptul de a-i cere Asiei ,rabdare si timp.Dar pana cand,oricat ti-ai iubi sotul, sa te lasi calcata in picioare si iubitul tau sot sa vada asta si sa nu faca nimic pt. tine doar sa-ti ceara "Rabdare"? eu nu sunt de acord cu asa ceva,nici nu as rabda atatea ,as fi luat biciul lui Yusuf si afaraaa cu toti. Ce vor sa demonstreze scenaristii,ca o femeie musulmana trebuie sa fie supusa chiar si in acest secol ,la dracu, cred ca au stricat serialul, nu poti face dintr-o femeie mandra si nesupusa ,o asa carpa de praf si mai ales in zilele de astazi. Neriman,este singura care isi va ajuta fiica nici macar Ihsan, care ar fi fost cel mai in masura sa o scape de chinuri ,spunandu-i adevarul lui Demir asumandu-si riscurile, chiar daca insemna ruptura intre Asi-Demir,ce tata si-ar lasa fiica iubita ,sa fie terfelita de un criminal? Daca Demir o iubeste precum spune,intr-un final va vedea adevarata fata de jigodie a lui Haydar si o va cauta pe Asi( daca aceasta in mandria ei il va mai accepta,stiind ca ptr.orice lucru legat de fam.lui,Demir ii va intoarce spatele)?

    0
    0

  • marci pe 22 Feb 2009, 08:59
    asi

    Am citit comentariile Cameliei.In mare parte sunt de acord,dar ca o optimista ce sunt sper sa fie bine mai departe.asi tace pentru ca seamana cu tatal ei si este foarte bine educata(este un mare atu sa stii sa taci cand trebuie).la musulmani femeia nu are prea multe de spus(sunt din Constanta si traiesc printre ei) si la restaurant comanda ce comanda si barbatul (suntem in sec 21 si avem carte nu gluma) ,nu le este permis sa aibe pareri cel putin in public,si nu isi contrazic barbatul.Am lucrat cu un musulman si aveam mari probleme ca ripostam,nu-mi era sef ca altfel nu stiu cum s-ar fi terminat.Am prietene turcoaica si am invatat multe de la ea,stie cand si cum sa-si spuna parerea.Noi romancele suntem in permanenta competitie cu barbatii nostri si pierdem la capitolul FEMINITATE.Uitam sa fim femei prin simplul fapt ca vrem sa le aratam ca putem fi la fel de pricepute in toate si mai"barbati"decat ei:ex.caram sacosi cu mancare ,reparam in casa,aducem bani mai multi ca ei ......nu este cazul meu ,dar nu am inteles nicioadata de ce-am vrut EGALITATE,ca oricum nu o avem,muncim dublu si nu primim la fel.Vrem independenta si nu o avem decat in capul nostru,alergam toata ziua dupa bani si seara cand ar trebui sa fim femei suntem CARPE.Ele stau acasa (desi au studii),se ingrijesc,isi educa copiii si stiu de ce le-a dat Dzeu femei pe lumea asta,noi MUNCA MUNCA MUNCA....Imi place sa muncesc ,imi place sa am banii mei imi place sa ma cred independenta dar DE CE?Pentru ce sunt femeie?sa fac copii(i-am facut) sa-mi imgrijesc familia(o fac) dar pentru mine face cineva ceva?doar eu.Sa nu credeti ca sunt o nemultumita.Am o familie foarte frumoasa si unita,dar cred ca in timpurile stravechi ar fi trebuit noi femeile sa ne vedem de rostul nostru pe acest pamant si sa nu vrem EGALITATE. Sper sa nu fi suparat pe cineva.O zi frumoasa la toate.Multumim Camelia pentru tot.De cand am descoperit acest forum sunt f incantata.Pe forumul Kanal D nu stiu de ce nu permiteam opinii si comentarii despre episoadele viitoare.scuzati eventualele greseli dar neavand cum sa revezi am scris la repezeala.

    0
    0

  • maria pe 22 Feb 2009, 09:28
    deruta si intrebari

    lucrurile evolueaza rapid spre drama lui SUHEYLA, ASI va trai drama ei (doar ca este casatorita cu omul iubit), turcii cred ca se ghideaza dupa proverbul:"pacatele parintilor, dramele copiilor" ideea este ca pana acum cam asa s-a intmplat. Frumos exercitiu de imaginatie Camelia, multe lucruri interesante am aflat de la simela si marci, multumesc fetelor!!!!!o zi buna!!!!!!

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 11:04
    ASI

    Am plecat de la premisa ca Demir citeste o scrisoare de adio de la Melek…apoi paraseste casa in fuga…Acest lucru, coroborat cu cele spuse de Melek in trailer, ma determina sa cred ca a luat o hotarare privind soarta ei. Fuga lui Demir nu s-ar justifica decat prin faptul ca este ceva grav….ori intentia de suicid, ori intentia de a pleca, de a fugi undeva departe…Daca ar scrie ca vrea sa divorteze si sa se razbune, nu s-ar justifica fuga lui Demir…Varianta sinuciderii ar schimba foarte mult filmul....mai ramane plecarea undeva, departe…ambele variante schimba relatia ASI-DEMIR…

    0
    0

  • gabi pe 22 Feb 2009, 11:06
    asi-relansare

    Dupa atata timp ii multumesc mult,mult CAMELIEI pt traducere si pt comentarii si deasemeni celorlalte fete.Ganduri pertinente!Multe din ele le impartasesc. Serialul se relanseaza, creste in intensitate, devine interesant pt ca avem noi conflicte..., grea treaba sa anticipam,ne exprimam parearea in functie de personalitatea nostra , de modul de educatie, de caracter.Am vazut remarcile lui Marci apropos de femeile musulmane, sunt de acord cu ea,cam asa este, dar ptr noi europencele,e altceva, TREBUIE sa fim EGALE si in acelasi timp sa fim in stare sa ne pastram FEMINITATEA.Traim putin in alta lume...

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2009, 11:34
    ASI

    ASI vede pe cine a prins de mana, este socata si va sari ca arsa…Melek observa si acest lucru (ca doar nu a orbit dintr-o data) si isi da seama ca nu este nimic intre ei, dar pricepe in schimb sentimentele lui Ali. Normal ca nu mai poate sta in aceeasi casa…de aici ideea plecarii… Este interesanta viziunea scenaristilor privind familia DOGAN…o familie destramata…asa a inceput… asa se va termina ? Haydar la inchisoare si Melek moarta sau plecata ? Familia Kozcuoglu ramane in continuare o familie puternica si unita…

    0
    0
Pagina « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod